Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133930 Genelde akşamüzeri dersten çıkıp arabaya gittiğimde ön camda(diğerlerinde bişey yok) buğu oluyor hafifte değil epey kalın oluyor, epeydir yağmurda yok ankarada acaba biyerden sumu alıyor diye düşünüyorum. Benden başka problem yaşayan varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133933 Ozan klimayi nasil kullaniyorsun ? Nasil anlatiyim bir cama vuran bi sana bide ayaga varya. Klimayi cama dogru kullanip oyle birakirsan hava cikisi bi muddet devam ediyor oda bugu yapiyor olabilir. Veya paspaslarin falan islak kalmistir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133939 ortalama 6,6 doğru değil sanırım Kadranda 6.3 yazıyor hesapta 6.6 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133940 Ozan klimayi nasil kullaniyorsun ? Nasil anlatiyim bir cama vuran bi sana bide ayaga varya. Klimayi cama dogru kullanip oyle birakirsan hava cikisi bi muddet devam ediyor oda bugu yapiyor olabilir. Veya paspaslarin falan islak kalmistir Kullanmıyorum yani sadece buğu gidene kadar maxa basıyorum sonra tamamen kapatıyorum. Paspaslar kuru. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133941 Hep aynı yere mi park ediyorsun? Hayır. 3 farklı otoparktada yaptı. Not: tapatalkta çoklu alıntı yapamadım birlestirebilirseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133966 Problem değil canım bu, cam buğu önleyici sprey al sık ve yayarak sil. Fizik kanunlarına problem demeyin Doğanın kanunu bu normaldir Güvenli Sürüşler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133968 Durduğu yerde olması garip Yakup yoksa ilk arabam/kullanisim değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133972 Kolay gelsin 2. 3. 4. araçlarında Dalga geçme hacı bakıyorum mesela yanında duran arabada bisey yok. Servise gitmeden halledilebilecek bilmediğim bisey varmı diye yazıyorum buraya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133973 Durduğu yerde olması garip Yakup yoksa ilk arabam/kullanisim değil Akşam açıkta park ettiğimde bazı sabahlar bende de olur. Üstelik silecekle silsende yine oluşuyor vs... Normal yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133974 Akşam açıkta park ettiğimde bazı sabahlar bende de olur. Üstelik silecekle silsende yine oluşuyor vs... Normal yani. Silecekle silsende derken? İcerde olusan bugudan bahsediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133978 Dalga geçme hacı bakıyorum mesela yanında duran arabada bisey yok. Servise gitmeden halledilebilecek bilmediğim bisey varmı diye yazıyorum buraya. Dalga ile ne alaka abi ben yorumumu yaptım sende bana dedinki ilk arabam değil..Ne diyebilirim ki ? kolay gelsin inş çözersin dedim. 2 3 4 ise geçmişte kaç tane olduğunu bilmediğimden okeyto? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133979 Silecekle silsende derken? İcerde olusan bugudan bahsediyorum. Bak bendeki dışta oluyor demek. Ön cam ısıtma yok mu sende? Arabayı park ettikten sonra klimayı durdurup havalandırmayı biraz serinde çalıştır çıksın kanallardaki sıcak ve nemli hava. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın