Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Katlanır Ayna Takmak

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Turhan Atasoy yazdı:

Teoman hocam,ben hala modül aramaktayım,tavsiye ettiğin yerde yoktu,bir yurtdışı sitesinde şu üstte verdiğin seri noların sonu BH ile biten buldum sol-sağ olarak,geri kalan rakamlar aynı,sorun olurmu sence?

--3 dakika sonra eklendi--

Şu şekilde..

DSC_0441.JPG

B?, ? işareti yerine gelenlerin hepsi uyar.

• Yanıt 328
  • Görüntüleme 80,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... tesisatı yakmayın da ... Hurdacıda sizi kapı ve göğüs kablo grubu araken görmeyelim, yalandan üzülmüş tavrı takınmak zorunda kalmayalım. 

• Eveeeeettttt. Bir iyi bir kötü haberim var. 1 iyi haber. Modüleri aldim, kumandayi aldim. Sonuc calistiiiii. Alt aydınlatma,katlamalari hepsi çalıştı. 2. Herade fazla deneme yaptim yolda dev

• Ayna işini bizde hallettik sonunda. https://vimeo.com/181235814

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

B?, ? işareti yerine gelenlerin hepsi uyar.

+1 Teşekürler Murat

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Murat Kav. @Teoman S. üstad'lar selam.Bugün oto.katlanır ayna aldım,kutunun üzerinde ithalatçı firmanın bir uyarısı dikkatimi çekti.

"SOKET BAĞLANTISININI YAPTIKTAN SONRA ARAÇ İÇERİSİNDEKİ KUMANDAYI KULLANARAK KATLAYIN,AKSİ DURUMDAKİ MONTAJ HATALARINDAN KAYNAKLANAN ARIZALAR FİRMAMIZ TARAFINDAN KARŞILANMAYACAK"diye.

Burada ne demek istenmiş,konudan anladığım kadarıyla bu işlem içerideki kumanda paneli değiştirilmedende oluyo,ve sadece manuel olarak AÇMA/KAPATMA yapamıyoruz,ki bu benim için çok önemli değil.Sanırım bu genel bir uyarı ve üreticinin ürettiği tüm oto.katlanır aynalara bu uyarıyı koyuyor,ve bazı modellerde araç kumandasından kapanma olmadığı için böyle bir genelleme kullanmışlar,yani buradaki uyarının temel amacı aynayı elle değilde elektronik olarak komutla kapatın diyor,yanılıyomuyum?

IMG_2107.JPG

--1 dakika sonra eklendi--

Resim ters oldu,kusura bakmayın?

Yanıtlama zamanı:

Aynen doğru anlamışsınız. Ayna katlama motoru olduğu için zarar vermeme adına yazmış olabilirler. Birde içerdeki kumandaya ufak bir operasyonla -içerden katlanır- duruma getirilebilir. Bunu @Sarp D. Uygur a sorun yardımcı olur. 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Aynen doğru anlamışsınız. Ayna katlama motoru olduğu için zarar vermeme adına yazmış olabilirler. Birde içerdeki kumandaya ufak bir operasyonla -içerden katlanır- duruma getirilebilir. Bunu @Sarp D. Uygur a sorun yardımcı olur. 

Teşekür ederim.Benim birde ufak bir yardıma ihtiyacım olacak ELM'ile aktivasyon için,Teoman bey siz sanki bizim taraflardaydınız,(Beylikdüzü)mümkünmüdür bir el atmanız,yada müsait değilseniz Beylikdüzü ve civarı bana kim yardımcı olabilir?Hafta sonu yapmayı planlıyorum,işimden müsait olursam.

Yanıtlama zamanı:

Aynen size yakınım ama tarihleri tutturmak gerek. Hallederiz.

Yanıtlama zamanı:

Bana özelden bir tel.no vermeniz mümkünmüdür.Ben aslında montajı hafta sonu yapmayı planlıyorum(hafta içide olabilir),aktivasyonu siz ne zaman uygun olursanız yaparız.

Yanıtlama zamanı:

Aynaların katlanabilmesi için modülü "orijinal kapı modülü" olarak mı aldınız yoksa "harici ayna katlama modülü" olarak mı aldınız?

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı:

Aynaların katlanabilmesi için modülü "orijinal kapı modülü" olarak mı aldınız yoksa "harici ayna katlama modülü" olarak mı aldınız?

Orjinal modül aldım Sarp bey,konuda bahsedildiği gibi BV6N-14B531-BH ve BV6N-14B533-BH

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Turhan Atasoy yazdı:

Bana özelden bir tel.no vermeniz mümkünmüdür.Ben aslında montajı hafta sonu yapmayı planlıyorum(hafta içide olabilir),aktivasyonu siz ne zaman uygun olursanız yaparız.

Sorun değil iletirim. Ben eğer uçuşta bir değişiklik olmazsa Cuma öğleden sonra müsait olurum. Yanlız konuyu araştıralım elm den hangi sıralardı onları unuttum ?

Yanıtlama zamanı:

Ben söylerim size,kaydetmiştim telefona

?

IMG_1971.JPG

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
3.11.2017 - 23:56 tarihinde, Teoman S. yazdı:

1-Yan sanayi katlanırken biraz ses yapıyor. İleride ne olacağı belli olmaaz.Birebir  kendi kapaklarınız uyar.

2-Eğer anahtara bastığınızda katlanıyorsa vardır :D Kodlar sağ ve sol olarak değişiyor.

DDM: BV6N 14B531 BF-şöför

PDM: BV6N 14B533 BF-yolcu tarafı modül. Çıkmacılarda bulursunuz.  Şaselere gerek yok. Birde cam tetiği almalısınız (tabi isterseniz)

En son elm den açılacak.

Merhaba size bir sorum var benim aracım Focus 2014 titanium bu araca katlanır aynada aldım ve şöför kapısındaki cam açma parçasınıda buldum taktıktan sonra ayna hareket ediyor ama katlanır ayna özelliği çalışmıyor ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olabilirmisiniz ? Elm kablosu ile açılması için ankarada kim yardımcı olabilir ?

Ahmet M tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Elm den açtınız mı?

Hayır bende elm yok ankarada birisinde varmıdır acaba

Yanıtlama zamanı:

Yardımcı olacak çıkar sanırım.

Teoman S. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.