Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131583 arkadaslar aranızda anbı ebattan jant varsa resım koyabılırmısınız spor yay var ıse Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131584 Aramıza hoşgeldiniz lütfen profil bilgilerinizi doldurunuz Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131619 bana kımse yardımcı olmıcak sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131620 bana kımse yardımcı olmıcak sanırım Forumlarda cevap almak zaman alabilir, size özgü olması mümkün olamaz ama yine hatırlatmam gerek üyelik ekranındaki uyarıları dikkate alıp üyeliğinizi tamamlamanız gerekmektedir aksi taktirde sonlandırılacaktır. http://www.focusclubtr.com/forum/144-modifiye/ Modifiye kısmında size yardımcı olabilicek paylaşımlar vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131625 burada size önerebileceğim yay markaları eibach , h&r , veya koni kullanmanız yolunda ,aracın konforundan kaybetmeden 3.5 cm alcaltmakta türkiye yolları için ideal bir ölcüdür ... Çin malı ve 5 - 6 cm indiren yaylardan almamanızı öneririrm , genelde fiyatları daha cazip olur ama , kesinlikle güvenli değil(bence)... Sonuçta aracı pistte kullanmayacaksanız biraz esneme payı olmalıdır ... Kasım 3, 201213 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi mm--->cm Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131654 burada size önerebileceğim yay markaları eibach , h&r , veya koni kullanmanız yolunda ,aracın konforundan kaybetmeden 3.5 mm alcaltmakta türkiye yolları için ideal bir ölcüdür ... Çin malı ve 5 - 6 mm indiren yaylardan almamanızı öneririrm , genelde fiyatları daha cazip olur ama , kesinlikle güvenli değil(bence)... Sonuçta aracı pistte kullanmayacaksanız biraz esneme payı olmalıdır ... Okurken mm'leri cm ile değiştirelim lütfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131696 tşk ler arkadaşım ama bendekı focus ambiante oldugu ıcın arkası ghia lara gore daha yuksek acaba dedıgın gıbı 3.5 cm yeterlı olurmu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131817 bana kımse yardımcı olmıcak sanırım Hoşgeldiniz.. Umarım bu soruyu sorup kaçmak için üye olmamışsınızdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl Yazar comment_132858 merhabalar tabiki hayır aracımı yeni aldım ve bu siteyide bir arkadaşım önerdi herseyın çözümü ve herşeyin burda oldugunu söyledigi için üye oldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132967 merhabalar tabiki hayır aracımı yeni aldım ve bu siteyide bir arkadaşım önerdi herseyın çözümü ve herşeyin burda oldugunu söyledigi için üye oldum Emrah bey yukarda yazdıklarımdan sonra üyeliğinizi durdurmak durumundayız.. Yukarda 2 kere söylemiştik bilgileri tamamlamalısınız diye. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın