Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131301 2012 istanbul otomobil fuarından Renault'lar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131484 Sümbüldeki far ile sandero da ki far aynı mı, bana mı öyle geldi. Bir de sümbül tam bir dacia olmuş. Şekil şemal daciaymış gibi duruyor. Ama Megane RS tüm Renault'lardan ayrılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131706 Yeni/makyajlı Renault grubunu beğendim, Symbol de keşke daha önceden böyle modern görünseymiş. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131718 Bana klasik Renault hareketleri gibi geldi. Eften püften 2 parçayı değiştir oldu sana yeni model. Avrupa'da yaptıklarını gösterir yarısını burada satmazlar. Mesela radyo/cd ünitesinde ilk makyajlılarda usb yoktu. Oysa yurtdışı modellerde usb'li ünite geldi. Not: Yukarıdaki modellerde usb'li ünite var. Ama onların hepsi yurt dışından gelen ithal modeller. Yurt içinde üretilenlere bakmak lazım. Bir de buradaki fabrikanın kırptığı gündüz farları vardı. Benim ithal olanda vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131766 Bana klasik Renault hareketleri gibi geldi. Eften püften 2 parçayı değiştir oldu sana yeni model. Avrupa'da yaptıklarını gösterir yarısını burada satmazlar. Mesela radyo/cd ünitesinde ilk makyajlılarda usb yoktu. Oysa yurtdışı modellerde usb'li ünite geldi. Not: Yukarıdaki modellerde usb'li ünite var. Ama onların hepsi yurt dışından gelen ithal modeller. Yurt içinde üretilenlere bakmak lazım. Bir de buradaki fabrikanın kırptığı gündüz farları vardı. Benim ithal olanda vardı. Rahmetli dedem birgün Tofaş ın yeni (!) Doğan S ve SLX serisi için "Doğan a koymuşlar SLX, olmuş Doğan SLX" demişti mekanı cennet olsun arada aklımıza gelir kuzenlerle.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132606 Bence Reno Türkiyeye en uygun ve en kolay sorunu çözülebilir araçlar üretebilen tek firma...Ford vw falan asla reno kadar Türkiyeye uygun araç üretemez...Ben seviyorum renonun otomobillerini..Haaa satın almam o başka )..Çünkü kaportaları çok zayıf oluyor..Hele flüence e asla çocuğumu bindirmem büyük söylemiim...D segmenti dışında hiçbir fransız arabasını güvenilir bulmuyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın