Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Tdci Ghia Hb Alacağım Piyasası Nedir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar 2001 model ghia hb aracımı satıyorum 2006-2008 arası tdci ghia hatchback alacağım 140.000km yi aşmamış değişensiz araçların piyasası nedir internete bakıyorum da 32 isteyen bile var hatta biri için gittim baktım füme renk 132.000 km de araç temiz bej döşeme full ama 6 yaşındaki o araca 32 bin tl verilir mi bilmiyorum , aracın kaputun sol tarafında lokal boya var birde motor kulağı üst takozu değişmiş ortasındaki lastiği sert sağ farı biraz titrettiriyor yetkili servis zamanla titreşimkesilir demiş.araçta izlenimlerim bunlardı.31.bin tl gördü aracım diyor ama muhtemelen yalan

benim 2001 ghia nın 23 etmesi gibi birşey o, sizlerinde görüşünü almak istiyorum.

hayırlı bayramlar

onur karadeniz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Focus GarajıFocus IIGenel Bilgiler" kategorisinden "Focus GarajıFocus IISorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:

2001 Ghia'ya kaç istiyorsun ? Boya değişen var mı ?

Yanıtlama zamanı:

2001 Ghia'ya kaç istiyorsun ? Boya değişen var mı ?

Şükrü şimdi sen sordunya kimbilir neler çıkar :P :P

Yanıtlama zamanı:

Şükrü şimdi sen sordunya kimbilir neler çıkar :P :P

Tavan hariç boya :D

O kadar mı şomağızlıyım :D

Yanıtlama zamanı:

26-27-28 hatta 32 ye kadar gider dediğiniz gibi temizliğine kilometresine göre değişir 24 bin liraya da bulursunuz +200 bin km komple boyalı focus tdci ghia :)

Yanıtlama zamanı:

2008 model temiz az km de hatasız olursa araç 33-34 bin lira ya kadar bile çıkyor ama 2006 model 140 bin km civarı 30 bin tl nin altı alırsınız 28 e falan

Yanıtlama zamanı:

Tavan hariç boya :D

O kadar mı şomağızlıyım :D

Yok yaw Şükrü takılmayalım mı...latife :P :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2006 model bir karış kaputta boya var dizel füme renk tdci ghia bej döşeme 132.000 km de 31.750 diyor başka düşmüyor 28 bin tl verdim olmaz dedi bende almadım.haber bıraktım

Benim aracıma gelince değişen yok 3 parça boya var TAVANDA BOYA YOK, km orjinal 103.000 KM de Motora lpg takılmadı.Bej döşeme lacivert renk 18.000TL istiyorum 4 Lastik 1 sene önce takıldı 92.000 km de baskı balata ve triger setini değiştirdim aracımın hiçbir sorunu yok

Bu gidişte aracımı satmaktan vazgeçeceğim.Üst kasa alayım diyorum ama dizel Hatchback dügün araç bulamadım bulduklarımda fiyatta uçuyor 28 bin tl vereceğim ama yok piyasada temiz dizel focus :)

onur karadeniz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

2006 model bir karış kaputta boya var dizel füme renk tdci ghia bej döşeme 132.000 km de 31.750 diyor başka düşmüyor 28 bin tl verdim olmaz dedi bende almadım.haber bıraktım

Benim aracıma gelince değişen yok 3 parça boya var TAVANDA BOYA YOK, km orjinal 103.000 KM de Motora lpg takılmadı.Bej döşeme lacivert renk 18.000TL istiyorum 4 Lastik 1 sene önce takıldı 92.000 km de baskı balata ve triger setini değiştirdim aracımın hiçbir sorunu yok

Bu gidişte aracımı satmaktan vazgeçeceğim.Üst kasa alayım diyorum ama dizel Hatchback dügün araç bulamadım bulduklarımda fiyatta uçuyor 28 bin tl vereceğim ama yok piyasada temiz dizel focus :)

Sen baya az istiyosun ya :D

2001 model Ghia aldı benim arkadaş 20.500'e

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.