Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Çift Egzoz Ucu

Featured Replies

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 45,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Buda benden gelsin... Maslak oto sanayi, Emil Usta / garagemaslak Adam isi biliyor Biraz eglendik alevlendik falan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Zabri,zengin adam Ozan sorma

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Örnek müşteri, sorgulamıyor çünkü emekçinin kazanmasını istiyor..Onun hak yemeyeceğini düşünüyor çünkü.. Tebrikler

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

3-5 günlük gezmelerin dışında 2 ay kaldım istanbulda, ayrı bir memleket resmen bi taraftan yerleşesim var bi taraftanda tam tersi :D :D

İstanbulda yaşıycaksan doğru anadolu yakasına avrupa yakasında yer yok kontenjan çoktaaan dolmuş :)

Neye istinaden söylüyorum şuna 6 ay ataköyede 6 ayda kartalda kaldım :) Ataköy 9.kısımda çoğunluğu rus yerleşim olan mevki :) :) :)

Tesekkur ederim

10 numara beş yıldız olmuş ben düşünüyordum görünce yaptırmaya karar verdim bayramdan sonra artık :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İstanbulda yaşıycaksan doğru anadolu yakasına avrupa yakasında yer yok kontenjan çoktaaan dolmuş :)

Neye istinaden söylüyorum şuna 6 ay ataköyede 6 ayda kartalda kaldım :) Ataköy 9.kısımda çoğunluğu rus yerleşim olan mevki :) :) :)

Ben avrupa yakasını pek sevmiyorum zaten ama gezmeye gidilir :D Acıbademde kaldım ben metrobüs eve 5dk dolmuş kadıköye 10dkda gidiyor üsküdar yakın vs oldukça merkezi ve rahattı. işe kartal-maltepeye gittim geldim servisle yaz olduğu içinmiş trafikte rahattı :)

Yanıtlama zamanı:

Ben avrupa yakasını pek sevmiyorum zaten ama gezmeye gidilir :D Acıbademde kaldım ben metrobüs eve 5dk dolmuş kadıköye 10dkda gidiyor üsküdar yakın vs oldukça merkezi ve rahattı. işe kartal-maltepeye gittim geldim servisle yaz olduğu içinmiş trafikte rahattı :)

Benim için malesef istanbulun çok ayrı bir önemi vardır çünki bir deyimi bizzat yaşayıp görmüş biri olarak İstanbuldan kız mı alınır diyorum :) :) :)

Büyük konuşmayayım ama gezmek dışında istanbulla bir daha asla işim olmaz. :) Buralar iyi aga

(Bu arada önemi vardır derken kastım İstanbul yoksa o kız değil allahın sevdiği kuluymuşumda kurtulmuşum :) )

Yanıtlama zamanı:

Benim için malesef istanbulun çok ayrı bir önemi vardır çünki bir deyimi bizzat yaşayıp görmüş biri olarak İstanbuldan kız mı alınır diyorum :) :) :)

Büyük konuşmayayım ama gezmek dışında istanbulla bir daha asla işim olmaz. :) Buralar iyi aga

(Bu arada önemi vardır derken kastım İstanbul yoksa o kız değil allahın sevdiği kuluymuşumda kurtulmuşum :) )

Dayım aldı valla iyikide almış süper bir insan :)

birazdan zılgıtı yicez bu arada :D:D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

10 numara beş yıldız olmuş ben düşünüyordum görünce yaptırmaya karar verdim bayramdan sonra artık :)

Cok tesekkurler abi yaptir tabi :)

Sabri çok şık olmuş :nazar:

Tesekkurler Bekir abi beğenmene sevindim :)

Yanıtlama zamanı:

Dayım aldı valla iyikide almış süper bir insan :)

birazdan zılgıtı yicez bu arada :D :D

Dayın şanslı adammış hani bir yarışma vardı ya yüz kişiye sorduk en popüler cevabı arıyoz diyo ya işte dayın en popüler olmayan cevabı bulmuş :)

Bişey olmaz site yöneticisi yakinimdir :) :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugun bir video cektimde Serdar abi istemişti. Videiyu ben cektim ses normal geliyor bana ama videoda sanki araba dizel degil :D.

Aksam yuklicem videoyuda sizden ricam herhangi biri standart egzozla video cekebilir mi ? Merak ettim ya :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ovalmi yaptırsam ki :D

IMAG1056o_zps628cb061.jpg

Gercek gibi olmus hee :) valla sen bilirsin o zaman ecoboostun soldani gibi olursun :) Astra turbolarda oval egzoz ucu var mesela

Yanıtlama zamanı:

Gercek gibi olmus hee :) valla sen bilirsin o zaman ecoboostun soldani gibi olursun :) Astra turbolarda oval egzoz ucu var mesela

yuvarlakla oval baya fark ediyor eb gibi olmaz yani :D çiftli güzelde çokmu büyük diye düşünmeye başladım ondan ovale kaydım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yuvarlakla oval baya fark ediyor eb gibi olmaz yani :D çiftli güzelde çokmu büyük diye düşünmeye başladım ondan ovale kaydım.

Buyukluk konusunda haklisin bende alisamadim ilk basta ama guzel geliyor suan. Adamin elinde cok fazla uc yoktu olsa belki bir boy kucugunu takardim ama bazi arkadaslarimda bi kucugude cirkin dururdu dedi. Yani goz aliskanligi tamamen :)

Yanıtlama zamanı:

Büyük egzoz her zaman iyidir...Ses alacağımı bilsem ben 4 lü düşünürüm açıkcası :)

Yanıtlama zamanı:

ikili süper de o tampon plastigini muntazam kesmek cok onemli... yamuk yumuk olursa sonu hüsran olur ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.