Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191082 Bu daha mi guzel sizce dizel araç için Sol tarafa tsi golfler gibi krom cift uc gayet guzel duruyor daha fazlasi dizeller icin apacilik Ecoboostda belki. Forumda 2-3 kisi daha yapti bu işlemi dizelse iş değişir yazılım yaptırdın mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl Yazar comment_191084 dizelse iş değişir yazılım yaptırdın mı Yok hayir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194300 Arkadaslar hafta sonu egzoz ucu yaptirmaya gittim. egzozcu arabanin egzozu komple garanti disi kalir dedi. vaz gectim dogrumu egzozcunun dedigi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl Yazar comment_194311 Arkadaslar hafta sonu egzoz ucu yaptirmaya gittim. egzozcu arabanin egzozu komple garanti disi kalir dedi. vaz gectim dogrumu egzozcunun dedigi ? Egzoz olarak ne yaptirmak istediniz ki ? Bende sadece uç var oda sorun degil servisde gordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194314 resim atamiyorum yada bilmiyorum bi fotoshop yaptim paylasmak istedim ama basaramadim foto boyutu buyukmus sag ve soldan oval egzoz ucu cikartmayi dusunuyodum. Orjinal egzoz borusunun asagiya egilen ucunu kesip sola oval uc kaynatcaktik ve egzoz borusunu 20 30 cm geriden delip saga bi " L " seklinde boru kaynatip sag ucuda baglanabilcektik ama aklimi bulandirdi egzozcu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194316 resim atamiyorum yada bilmiyorum bi fotoshop yaptim paylasmak istedim ama basaramadim foto boyutu buyukmus sag ve soldan oval egzoz ucu cikartmayi dusunuyodum. Orjinal egzoz borusunun asagiya egilen ucunu kesip sola oval uc kaynatcaktik ve egzoz borusunu 20 30 cm geriden delip saga bi " L " seklinde boru kaynatip sag ucuda baglanabilcektik ama aklimi bulandirdi egzozcu. http://www.focusclubtr.com/forum/99-resim-ekleme/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194320 resim atamiyorum yada bilmiyorum bi fotoshop yaptim paylasmak istedim ama basaramadim foto boyutu buyukmus sag ve soldan oval egzoz ucu cikartmayi dusunuyodum. Orjinal egzoz borusunun asagiya egilen ucunu kesip sola oval uc kaynatcaktik ve egzoz borusunu 20 30 cm geriden delip saga bi " L " seklinde boru kaynatip sag ucuda baglanabilcektik ama aklimi bulandirdi egzozcu. Haklı diyebiliriz kil bi servis yada otosan bunu yapabilir ama mantıklı bi yer sorun çıkarmaz. Egzoz olarak ne yaptirmak istediniz ki ? Bende sadece uç var oda sorun degil servisde gordu Görmesi önemli değil egzozlu ilgili talebin oldugunda vereceği cevap önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194322 tesekkurler tam olarak yapmak istedigim bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl Yazar comment_194324 tesekkurler tam olarak yapmak istedigim bu Sadece sola yapsan tamam onda sorun yok ama sağada boru çekecekleri için basınçta düşme oluyormuş galiba Bir arkadaşımın babasında Alfa 159 vardı serviste sağ taraftanda egzoz yapıyorlardı aksesuar gibi birşeydi serviste yapılmasına rağmen motor arızası çıkabiliyormuş 2ye bölündüğünden basınçda azalıyor. Böyle hatırlıyorum tabi dizel araçlar için geçerli bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194327 sag tarafin bi islevi olmasada olur aslinda. resimdeki gibi olur soldan duman cikar sizce yakismismi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl Yazar comment_194331 sag tarafin bi islevi olmasada olur aslinda. resimdeki gibi olur soldan duman cikar sizce yakismismi ? İlk zamanlar tamamda 2-3 haftaya sol tarafın içi simsiyah sağ tertemiz olacak Sağ ışıl ışıl olacak sol eskiyecek Bunuda istemezsin Bence sen benim yaptığım gibi yaptır bu konuda ilk mesaja bak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194341 Senin araba hb benimki sedan. senin araba sedana gore daha spor. sedanda siritir o uc bence. ben en iyisi bi servise gidiyim yolum dusunce. iyice bi arastiriyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194381 tesekkurler tam olarak yapmak istedigim bu Bence yaptırmayın böyle kalsın çünkü beyaz focuslar -aracınızda titanium dan aşağı değil gibi- zaten hiç bir şey yapmadan asil ve sportif bir duruşa sahip. Ama tek sola yapma hakkında fikir sahibi olmanız için forumda Umut Akbaba nın sedan aracında var burdan görebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194382 çok hoş olmuş iyi günlerde eskitirsin inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194385 Cift egzoz yaparsam tamponu boyatmak sart olur diye dusunuyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın