Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Çift Egzoz Ucu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arabayı lifte çıkardık baktık. Ben susturucu görmedim. En azından egzozun 40 50 cm de yok. Oraya çatal koyup sağada çıkış verme basınç düşmesi ne kadar yapar, arabaya zarar verirmi, rolanti ayarını bozarmı sorularına bi cevap bulmam lazım yaptırmam için. Araba daha 1500 km de oyüzden biraz ince eliyorum :)

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 46,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Buda benden gelsin... Maslak oto sanayi, Emil Usta / garagemaslak Adam isi biliyor Biraz eglendik alevlendik falan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Zabri,zengin adam Ozan sorma

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Örnek müşteri, sorgulamıyor çünkü emekçinin kazanmasını istiyor..Onun hak yemeyeceğini düşünüyor çünkü.. Tebrikler

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

rolanti ayarının bozulmama şansı olduğunu sanmıyorum. en nihayetinde çıkış değerlerini değiştiriyorsunuz. ancak serviste makinaya bağlatıp, rolanti değerlerini düzelttirebilirsiniz diye düşünüyorum. şahsen ben yarın sabah izmir-otokoç servis'e gidip bu işlemi yaptıracağım. sonucu da yazarım...

Diesel arac icinde bilgi alabilirseniz cok sevinirim :)

Yanıtlama zamanı:

Umarim sorun en kisa surede cozulur. Benim izmirde isciligi iyi bi egzozcu bulmam gerek artik :) 

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama çift egzoz ucunu nereden temin edebilirim?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama çift egzoz ucunu nereden temin edebilirim?

Sahibinden.com veya çıkan herhangi bir siteden. Veya egzozu yaptıracağınız yerde vardır zaten
Yanıtlama zamanı:

Sahibinden.com veya çıkan herhangi bir siteden. Veya egzozu yaptıracağınız yerde vardır zaten

Çok maliyetli bir şey olmamakla birlikte herhangi bir sıkıntısını görmemişsiniz sanırım. 1,6 TDCi 115 hp aracıma yaptırmak istiyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok maliyetli bir şey olmamakla birlikte herhangi bir sıkıntısını görmemişsiniz sanırım. 1,6 TDCi 115 hp aracıma yaptırmak istiyorum.

Aynen herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. 1 seneyi geçti nerdeyse
  • 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu konuyu düşünüyoruz biz de ama :)

abi şimdi bende nereye konu açsam kime sorsam diyordum...

bende tek çıkış var, ilk aldığım hafta yaptırmıştım. resmen tampon ekini kestirmekten tırstığım için çift çıkış yapmamıştım. tek içinde kestirmeye değmez demiştim... ama böylede biraz gariban kaldı. sağolsun elemanda yamuk kaynak yapınca iyice pirelenmeye başladım ben...

kafaya koydum, cumartesi bu işi halletmem lazım. sabrininkinin sağdan yemişinden yaptırıcam, malum benzinli :)

Bostancı oto sanayiye gideyim diyorum ama var mıdır, direkt tanıdığı olan, temiz iş yapan?

yaptırayım ki, sonra marşpiyel ve tampon eklerini boyatıcam... :)

Yanıtlama zamanı:

Buda benden gelsin... Maslak oto sanayi, Emil Usta / garagemaslak

Adam isi biliyor :)

8bc96cdc78935bf237b97beaa7a4ade5.jpg

fadcdfc0b7e21878436c8c54c5c457ac.jpg

Biraz eglendik alevlendik falan :)

Yanıtlama zamanı:

Keşke acele etmeseydin, eteği takınca tekrar söklüp takılması gerekecek.

ozan buradan bir anda gözümde ne canlandı biliyor musun?

Sen sanki focusu satıyorsun abi, sonra diyorsunki ansızın "mert hocam, difüzörü sana veriyorum" :) güneş doğar harbiden :)

şaka bir yana, etek nerde abi, onu nereden çıkardın ? :) 

gerçi olsada emil usta söker tekrar yapar sıkıntı olmaz bence.

bu arada şuraya bir baksanıza ya, ben ilk kez karşılaştım. ön karlık, marşpiyel difüzör falan var fiyatlar çok iyi. kaliteli midir acaba?

http://www.otoaksesuar.com/ford-focus-hb-spoiler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buda benden gelsin... Maslak oto sanayi, Emil Usta / garagemaslak

Adam isi biliyor :)

8bc96cdc78935bf237b97beaa7a4ade5.jpg

fadcdfc0b7e21878436c8c54c5c457ac.jpg

Biraz eglendik alevlendik falan :)

Hadi hayırlı olsun :) Emil ustanin eline sağlık. Benim ucu 2 ayarda tutturmuştu ama olsun :D
Yanıtlama zamanı:

Hadi hayırlı olsun :) Emil ustanin eline sağlık. Benim ucu 2 ayarda tutturmuştu ama olsun :D

saol sabricim, yönlendirmen için teşekkür ederim tekrardan :)

söyledim zaten, ikisinden de duman gelsin git gel olmasın arkandan konuşuyoruz sonra dedim, gülüyor, 10 numara adam ama, işçiliği mükemmel :) genel sohbet'te bir tane jant modeli paylaştım bir bakıversene abi, nasıl olmuş sence ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

saol sabricim, yönlendirmen için teşekkür ederim tekrardan :)

söyledim zaten, ikisinden de duman gelsin git gel olmasın arkandan konuşuyoruz sonra dedim, gülüyor, 10 numara adam ama, işçiliği mükemmel :) genel sohbet'te bir tane jant modeli paylaştım bir bakıversene abi, nasıl olmuş sence ?

Baktım [emoji106]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.