Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Focus 3 Çift Egzoz Ucu

Recommended Posts

Sabri kim yapıyor bu işi? Kaça mloluyor birde....Ben tek yaptırtıcam ama çiftli değil..Çiftli de güzel gerçi de benimki sedan bana olurmu ki?

Olur abi seninkide ecoboost gibi olur bende ilk oyle yapicaktim dedim yapmisken cift olsun.

Her egzozcu yapar en kolayi zaten kes ek yap kaynato kadar 160 lira verdim ben.

Gozune guzel gelen bi dukkana gir sor adama benim fotograflarida gosterirsin

Züpper olmuş Sabri, yalnız tuzlu olmuş yaw, ucu ve işçiliği tekmi ödedin? ucun ederi 50tl 20de işçilik oldu bitti benim gözümde :D

Serhat kestir gitsin yahu olurda sıkılırsan Ümit abiden yenisini takarız olur biter tampondan bağımsız o parça tırnaklı :)

Edited by Ozan Karsavuran
  • Like 1

Züpper olmuş Sabri, yalnız tuzlu olmuş yaw, ucu ve işçiliği tekmi ödedin? ucun ederi 50tl 20de işçilik oldu bitti benim gözümde :D

Serhat kestir gitsin yahu olurda sıkılırsan Ümit abiden yenisini takarız olur biter tampondan bağımsız o parça tırnaklı :)

Zabri,zengin adam Ozan :P sorma :D

:kıhkıh:

• Like 2

30 daha istedi bide 160a ek tampon kesme dahil degil dedide bagladim sonradan :)

Tesekkurler buarada Ozan :)

He bide kestirin gitsin yaa :D

30 daha istedi bide 160a ek tampon kesme dahil degil dedide bagladim sonradan :)

Tesekkurler buarada Ozan :)

He bide kestirin gitsin yaa :D

Ne adamlar var yahu :D ben kendim keserimde 13. kattan aşağı elektrik götüremem :D en son puntonunkini kaynattırdım 15tl verdim :) ucunuda 35e almıştım tekli büyük. Golfun orjinal aksesuar ucu 45tlydi doğuşta :) neyse güle güle kullan todo liste ekledim bende :D

• Like 1

Ne adamlar var yahu :D ben kendim keserimde 13. kattan aşağı elektrik götüremem :D en son puntonunkini kaynattırdım 15tl verdim :) ucunuda 35e almıştım tekli büyük. Golfun orjinal aksesuar ucu 45tlydi doğuşta :) neyse güle güle kullan todo liste ekledim bende :D

Verdim gitti yaa :D valla hic hesap yapmadim ben 250 falan bekliyodum nedense :)