Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Sabri çok şık olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 (düzenlendi) 3-5 günlük gezmelerin dışında 2 ay kaldım istanbulda, ayrı bir memleket resmen bi taraftan yerleşesim var bi taraftanda tam tersi :D İstanbulda yaşıycaksan doğru anadolu yakasına avrupa yakasında yer yok kontenjan çoktaaan dolmuş Neye istinaden söylüyorum şuna 6 ay ataköyede 6 ayda kartalda kaldım Ataköy 9.kısımda çoğunluğu rus yerleşim olan mevki :) Tesekkur ederim 10 numara beş yıldız olmuş ben düşünüyordum görünce yaptırmaya karar verdim bayramdan sonra artık Ekim 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 İstanbulda yaşıycaksan doğru anadolu yakasına avrupa yakasında yer yok kontenjan çoktaaan dolmuş Neye istinaden söylüyorum şuna 6 ay ataköyede 6 ayda kartalda kaldım Ataköy 9.kısımda çoğunluğu rus yerleşim olan mevki :) Ben avrupa yakasını pek sevmiyorum zaten ama gezmeye gidilir Acıbademde kaldım ben metrobüs eve 5dk dolmuş kadıköye 10dkda gidiyor üsküdar yakın vs oldukça merkezi ve rahattı. işe kartal-maltepeye gittim geldim servisle yaz olduğu içinmiş trafikte rahattı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 (düzenlendi) Ben avrupa yakasını pek sevmiyorum zaten ama gezmeye gidilir Acıbademde kaldım ben metrobüs eve 5dk dolmuş kadıköye 10dkda gidiyor üsküdar yakın vs oldukça merkezi ve rahattı. işe kartal-maltepeye gittim geldim servisle yaz olduğu içinmiş trafikte rahattı Benim için malesef istanbulun çok ayrı bir önemi vardır çünki bir deyimi bizzat yaşayıp görmüş biri olarak İstanbuldan kız mı alınır diyorum :) Büyük konuşmayayım ama gezmek dışında istanbulla bir daha asla işim olmaz. Buralar iyi aga (Bu arada önemi vardır derken kastım İstanbul yoksa o kız değil allahın sevdiği kuluymuşumda kurtulmuşum ) Ekim 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Benim için malesef istanbulun çok ayrı bir önemi vardır çünki bir deyimi bizzat yaşayıp görmüş biri olarak İstanbuldan kız mı alınır diyorum :) Büyük konuşmayayım ama gezmek dışında istanbulla bir daha asla işim olmaz. Buralar iyi aga (Bu arada önemi vardır derken kastım İstanbul yoksa o kız değil allahın sevdiği kuluymuşumda kurtulmuşum ) Dayım aldı valla iyikide almış süper bir insan birazdan zılgıtı yicez bu arada :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 10 numara beş yıldız olmuş ben düşünüyordum görünce yaptırmaya karar verdim bayramdan sonra artık Cok tesekkurler abi yaptir tabi Sabri çok şık olmuş Tesekkurler Bekir abi beğenmene sevindim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 (düzenlendi) Dayım aldı valla iyikide almış süper bir insan birazdan zılgıtı yicez bu arada :D Dayın şanslı adammış hani bir yarışma vardı ya yüz kişiye sorduk en popüler cevabı arıyoz diyo ya işte dayın en popüler olmayan cevabı bulmuş Bişey olmaz site yöneticisi yakinimdir :) Ekim 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Bugun bir video cektimde Serdar abi istemişti. Videiyu ben cektim ses normal geliyor bana ama videoda sanki araba dizel degil . Aksam yuklicem videoyuda sizden ricam herhangi biri standart egzozla video cekebilir mi ? Merak ettim ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 (düzenlendi) Ovalmi yaptırsam ki Ekim 29, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Ovalmi yaptırsam ki Gercek gibi olmus hee valla sen bilirsin o zaman ecoboostun soldani gibi olursun Astra turbolarda oval egzoz ucu var mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Gercek gibi olmus hee valla sen bilirsin o zaman ecoboostun soldani gibi olursun Astra turbolarda oval egzoz ucu var mesela yuvarlakla oval baya fark ediyor eb gibi olmaz yani çiftli güzelde çokmu büyük diye düşünmeye başladım ondan ovale kaydım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 yuvarlakla oval baya fark ediyor eb gibi olmaz yani çiftli güzelde çokmu büyük diye düşünmeye başladım ondan ovale kaydım. Buyukluk konusunda haklisin bende alisamadim ilk basta ama guzel geliyor suan. Adamin elinde cok fazla uc yoktu olsa belki bir boy kucugunu takardim ama bazi arkadaslarimda bi kucugude cirkin dururdu dedi. Yani goz aliskanligi tamamen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Büyük egzoz her zaman iyidir...Ses alacağımı bilsem ben 4 lü düşünürüm açıkcası 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 ikili süper de o tampon plastigini muntazam kesmek cok onemli... yamuk yumuk olursa sonu hüsran olur ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap