Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rezistanslı Ön Cam

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Evet ben başlarda rahatsız oluyordum şimdi gözüm alıştı ışığı biraz daha yayıyor fakat araca binen arkadaşlar ışıgı yayarak zayıflatmış gözü almıyor diyorlar :kıhkıh:

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 23k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alparslan Kaplan
    Alparslan Kaplan

Gece farketmiyorum ama gündüz çok az belli oluyor. Maaşallah sizdede ne göz varmış gece bile görebildiğinize göre tekrar maaşallah.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Gece karşıdan ışık vurduğunda ışığı yayıyor.

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

zamanla alışırsınız ... insanlar nelere alışıyor

Yanıtlama zamanı:

ışıgı yayarak zayıflatmış gözü almıyor diyorlar :kıhkıh:

Ben de böyle düşünüyorum.
Yanıtlama zamanı:

Merhaba herkese;

benim ön camda içeriden 5 cm lik bir çizik oluşmuş. ( ben yıkamacıdan şüpheleniyorum fakat henüz itiraf ettiremedim ^_^ ) Görüşü engellemiyor ama insanın gözüne takılıyor ve gıcık ediyor. Çaresi var mı arkadaşlar?

Yanıtlama zamanı:

Merhaba herkese;

benim ön camda içeriden 5 cm lik bir çizik oluşmuş. ( ben yıkamacıdan şüpheleniyorum fakat henüz itiraf ettiremedim ^_^ ) Görüşü engellemiyor ama insanın gözüne takılıyor ve gıcık ediyor. Çaresi var mı arkadaşlar?

Cam için pasta cila tarzı ürünler var denemeye değer.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

gündüz farketmiyorum neredeyse. hatta araca binenler de ben söylemedikçe farketmediler. gece kullanımda da bir rahatsızlık yok. ancak karşıdan gelen araç farlarında önemsiz derecede dağılma oluyor tellerden dolayı.

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhabalar,

Gündüzleri sialere bal peteği takımtısı, geceleri hiç tanımadığınız renk cümbüşlerini size sunan bu ısıtmalı cam yüzünden iş yerime 35 km. olan yetkili servise 6 kere gitmem gerekti.

Yarın 2.cam takılacak, uğraşlı ford yazılı dilekçelerden sonra. Umarım düzelir.

Bu arada, yan sanayii değil, orijinal parçadır, yetkilinin bu kadar azme ve hırsa dönüşmesini sağlayan sorunuma ilk cevabı, ''Yaşlandıkça insanlarda tavuk karası olur, doktora gittiniz mi ?'' Mümkünse gece yolculuğu yapmayın, abartmıyorum inanın...

Cam'ın anladığım kadarı ile birden fazla çeşidi olmamalı, camda yazan numara için, BM51-A03100-H dendi ve öyle de takıldı, farklı olan var ise yarın ki zorlu cam sınavı için yardımcı olunabilirse çok sevineceğim.  

Saygılar,

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

İyi birşey olsaydı İngiltere'de kaldırılmazdı.

Ben de bu araçta gece oldukça huzursuz hissediyordum kendimi. Sonunda bunun sebebinin camdaki kırılmalar olduğunu anladım. Uzun yolculuklarda polarize olmasa bile sarı cam takıyorum gözlüğe, çok faydası oluyor.

Geçen gün gözüme çarpmıştı şimdi açıp baktım. İngiltere donanımlarında elektrik ısıtmalı ön cam yok.

Yanıtlama zamanı:

evet beni de çok rahatsız ediyor,ayrıca gündüzleri de cam temiz olsa da camda parlama oluyor,sanki parlak güneşliklerin konsolda durdugunda camdaki yansıması gibi

Yanıtlama zamanı:

uze3aqe2.jpg

özellikle akşamüstü cok rahatsız ediyor beni :) dikkatli bakmaya bile gerek yok resimde rezistans gayet net görünüyor :D

Ramazan V. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
dikkatli bakmaya bile gerek yok resimde rezistans gayet net görünüyor

Resimde net görülmesi normal, makina oradan netliği almış, gözle bakarken odaklama noktamız karşısı olacağı için böyle net algılanmaz.

Gözlerime çok güvenmem, ancak daha önce de yazdım, birileri rahatsız olduğunu yazmasaydı ben farkına bile varmamıştım varlığının, ne gece ne gündüz...

Ama göreceğim diye bakarsam görüyorum.

Faydası vereceği rahatsızlığın çok çok önünde.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

cama odaklanınca gözükür ; ama resistans göreceğim diye cama odaklanırken aman kaza yapmayın  :kıhkıh:

Valla haklısın Tolga abi rezistans çizgilerini görecem derken acilde EKG çizgilerine bakar halde bulabiliriz kendimizi :D

EKG_Case4_Large1.jpg

Benziyor da hani  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

İyi birşey olsaydı İngiltere'de kaldırılmazdı.

Ben de bu araçta gece oldukça huzursuz hissediyordum kendimi. Sonunda bunun sebebinin camdaki kırılmalar olduğunu anladım. Uzun yolculuklarda polarize olmasa bile sarı cam takıyorum gözlüğe, çok faydası oluyor.

Geçen gün gözüme çarpmıştı şimdi açıp baktım. İngiltere donanımlarında elektrik ısıtmalı ön cam yok.

Bir yanlışlık var. Giriş donanım (edge) hariç, tüm donanım seviyelerinde ısıtmalı ön cam standart görünüyor. Zati ingilizler eskiden beri sever bu özelliği. Bir zamanlar otomatik klima modülü aramıştım focus 1 için. Ön cam resistans düğmesi olmayan versiyonu ingiliz ebayde bulamamıştım, hep çift düğmeli çıkıyordu.

http://www.ford.co.uk/Cars/Focus/Featuresandspecifications

Yanıtlama zamanı:

Verdiğiniz bağlantıdan tekrar baktım ama yine bulamadım. Isıtmalı (heated) bir çok şey var ama...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.