Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
15000 bakımını yetkili serviste yaptırdım, araç şimdi 19000 kmde bugün yağ değişim zamanı uyarısı verdi, bu durum normal midir bir sorun belirtisi midir?
Yağ değişimi için marka yağ önerisi olan var mı? Sesi de azaltacak bişeyler varsa söyleyin lütfen, malum kış geliyor, opetin mazotu da sesi arttırıyor iyice...
Soru
Hikmet Duran
15000 bakımını yetkili serviste yaptırdım, araç şimdi 19000 kmde bugün yağ değişim zamanı uyarısı verdi, bu durum normal midir bir sorun belirtisi midir?
Yağ değişimi için marka yağ önerisi olan var mı? Sesi de azaltacak bişeyler varsa söyleyin lütfen, malum kış geliyor, opetin mazotu da sesi arttırıyor iyice...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
10
5
4
Popular Days
Nis 3
11
Eyl 12
10
Ara 10
7
Haz 11
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 13 posts
Ozan Kar 10 posts
Mustafa Yilmaz 5 posts
Ümit Vaysaloğlu 4 posts
Popular Days
Nis 3 2017
11 posts
Eyl 12 2013
10 posts
Ara 10 2016
7 posts
Haz 11 2018
5 posts
Popular Posts
Ümit Vaysaloğlu
Bu gün benim de başıma geldi, Aracım 37000 km ye geldi. 30,000 bakımını Çorum Evlüce otomotiv de yaptırmıştım. Bu gün uyarı geldi. Acayip sinirlendim yalnız. Çünkü en yakın servis 120-130
Cem Boneval
Aklınızda bulunsun 10.000 km'de bir motor yağı değiştirmenin motor sağlığına bir etkisi olmaz, olsa olsa gittiğiniz servisin finans durumuna olumlu bir katkısı olur, sizin de bütçenize zarar verir.
Bekir B.
Tam heyecanla ben cevaplayacaktım ki Ümit açık ve anlaşılır biçimde yanıtlamış...:)):: Bende servis yönlendirmesi ile tatildeyken reset atmıştım.....
Posted Images
Bu soruda 83 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap