Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl comment_121739 Ford'lar yenileniyorken gerçek! MPV'ler yerinde saymıştı şimdi sıra onlarda Buyrun yeni Galaxy'nin testleri yapılmaya başlamış.... Ecoboost,dizel ve hybrid motorlar bekleniyor.Full yeni body olarak önümüzdeki günlerde çıkması bekleniyor yani bu kasa böyle olmayacaktır yüksek oranla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201213 yıl comment_121758 Eline sağlık gizli fotoları paylaştığın için.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201412 yıl Yazar comment_252911 Bunun da yenilenmesine çok az kaldı. Yeni fotoğrafları çekilmiş buyrunuz; 2015'de neredeyse tüm binekler yenilenmiş oluyor! Buarada bunun kardeşi S-MAX'de yenileniyor hemen bu kategoride kendileri Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl Yazar comment_286850 Mart ayında tanıtılmasını bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl comment_286856 bu araba (ya da kuzeni) burada ... demek istediğim Ar-Ge'de karşılaştık kendisi ile ... hatta bir de rover vardı ona eşlik eden. ... sanırım hidrojen yakıt hücresi çalışmasına denk gelmiştik,ya da ona benzer bir elektrik sisteminin denenmesiydi. (bkn.ozon kokusu...) resim çekmeyi denemedim bile, denesem şimdi o fotoğraf makinesini çıkartmaya! ya da hazmetmeye çalışıyor olurdum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl comment_286857 S-max varken galaxy neden var ya da tam tersi sorulabilir ikisi de mpv. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201511 yıl Yazar comment_296073 Yeni Galaxy'nin en açık hali karşınızda, artık ne olduğu belli olmuş, içini görmek kaldı o da muhtemelen S-max'e paralel olur. S-max başlığımızda dediğim gibi ikisi birlikte bu yılın son çeyreğinde ülkemizde satışa çıkacak, yakında resmi tanıtımı bekleniyor. Ön kısım markanın tasarım anlayışı ile şekillenmiş arka stoplar elden geçmiş genel formu eski versiyona benziyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın