Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476867 19 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Yapamıyoruuummm. ? Neyi şekerim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476871 Fotoyu yüklemiyor 7 dakika önce, Semih O. yazdı: ? Neyi şekerim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476872 4 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Fotoyu yüklemiyor Geniş gelmiştir ? paintle %50 küçültsen olur belkim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476873 19 dakika önce, Semih O. yazdı: Geniş gelmiştir ? paintle %50 küçültsen olur belkim. Telefonda paint ne gezsin. Vaz caydım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20187 yıl comment_483692 Ekim 9, 20187 yıl Teoman S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20187 yıl comment_483727 12 saat önce, Teoman S. yazdı: Vaaay, Roma demek. Çok sevdiğim bir şehir değil aslında ama sanırım bir şans daha vermem lazım. @Teoman S. turistik olmayıp iyi olan bir restoran önerin olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20187 yıl comment_483729 13 saat önce, Teoman S. yazdı: Bu şerefsizin Romasına gittiğimizde İspanyol merdivenleri ve Trevi çeşmesi kapalıydı ? Ne şanssızlık . Bizim de bir daha gitmemeiz lazım ama o kadar çok gidilecek yer var ki. 59 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Vaaay, Roma demek. Çok sevdiğim bir şehir değil aslında ama sanırım bir şans daha vermem lazım. @Teoman S. turistik olmayıp iyi olan bir restoran önerin olur mu? Biz Trastavere de Grazia & Graziella ya gitmiştik . Dışarıda oturduk. Pek güzel gelmişti bize. Bilemeyeceğim siz beğenir misiniz ? Tabii pizza, lazanya bolonez falan yedik. Hayatımda öyle lazanya yemedim desem yeridir. Hele ki üstüne parmesan rendelemişler.Mikemmeldi ? https://graziaegraziella.it/en/the-restaurant/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20187 yıl comment_483753 5 saat önce, Cem Boneval yazdı: Vaaay, Roma demek. Çok sevdiğim bir şehir değil aslında ama sanırım bir şans daha vermem lazım. @Teoman S. turistik olmayıp iyi olan bir restoran önerin olur mu? Sayın hocam güzel şehir ama insanlar biraz kaba nası italyan kibarlığı kalmamış. Trevinin oralarda güzel yerler var ama ben üstte Termini bölgesinde yedim hoşuma gitti. Bakalım marketten biraz makarna aldım olmadı gelin buyrun evde hazırlayım ? --4 dakika sonra eklendi-- 5 saat önce, H. Cenk yazdı: Bu şerefsizin Romasına gittiğimizde İspanyol merdivenleri ve Trevi çeşmesi kapalıydı ? Ne şanssızlık . Bizim de bir daha gitmemeiz lazım ama o kadar çok gidilecek yer var ki. Biz Trastavere de Grazia & Graziella ya gitmiştik . Dışarıda oturduk. Pek güzel gelmişti bize. Bilemeyeceğim siz beğenir misiniz ? Tabii pizza, lazanya bolonez falan yedik. Hayatımda öyle lazanya yemedim desem yeridir. Hele ki üstüne parmesan rendelemişler.Mikemmeldi ? https://graziaegraziella.it/en/the-restaurant/ Hocam biz şanslıydık. Her yer açıktı. Hatta Vatikan’da papa bile konuşma yapıyodu ? bence görülmesi gerekir. Ama 1 kez ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20187 yıl comment_483832 Ekim 12, 20187 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20187 yıl comment_483843 Yedigöller şu sıralar sanırım doğa nın tüm renklerini cömertçe sergiliyor. En kısa zamanda gidip foto çekmek istiyorum. @Cem Boneval abi ne dersin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20187 yıl comment_490247 10 dakika önce, Oktay.Yıldızlı yazdı: İstanbul Tuzla ViaportMarina Bir bakayım dedim nasıl bir yermiş diye. Benim zamanımdaki tuzladan eser kalmamış (15 sene önce) Aralık 15, 20187 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın