Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Iphone 5 Tanıtımı Burada Sunuldu - Detaylı Resimler

Featured Replies

• Yanıt 453
  • Görüntüleme 52,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Biraz konu değiştirip psikolojiye gireyim... "Benim kullandığım/beğendiğim ürün daha iyidir" diretmesi bilinç altında geniş anlamda varoluş sorgulamasında kendini haklı görmenin ya da kaba ifadeyle

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Büyük bıçak al eline

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

7.6 mm cihaza projeksiyon koyan bir hayal gücü oldukça kuvvetli olmalı :yeah:

Dünyanın en küçük projeksionu: 5,5 cm x 6 cm x 3,5 cm

bizde piyasada eşi benzeri olmayan bişeye o parayı vermek istiyoruz zaten conceptlerde çok anıldı bu durum neden olmasınki bu zaten ütopik bir beklenti bence daha kalın yapsalardı ve bu özelliği kullansalardı olan şeklin üzerine projeksyon koyulsun demedim ki zaten
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bizde piyasada eşi benzeri olmayan bişeye o parayı vermek istiyoruz zaten conceptlerde çok anıldı bu durum neden olmasınki bu zaten ütopik bir beklenti bence daha kalın yapsalardı ve bu özelliği kullansalardı olan şeklin üzerine projeksyon koyulsun demedim ki zaten

Apple ve bir çok kimse senin gibi düşünmüyor artık almayacaksın demektir :D apple dünyasına el salla :D:bye: :bye:

Okadar para demeyi artık bırakmak lazım dünya türkiye'deki dengesiz işleyişten ibaret değil. 3 yıldır bu cihazın fiyatı aynı. 4-4s-5 diğerlerini saymıyorum onlarda aynı sayılır :D

Yanıtlama zamanı:

Apple ve bir çok kimse senin gibi düşünmüyor artık almayacaksın demektir :D apple dünyasına el salla :D:bye: :bye:

Okadar para demeyi artık bırakmak lazım dünya türkiye'deki dengesiz işleyişten ibaret değil. 3 yıldır bu cihazın fiyatı aynı. 4-4s-5 diğerlerini saymıyorum onlarda aynı sayılır :D

benim rakamıyla ilişkim yokki biçilen değer önemli orda bukadar burda şu kadar ben buna bukadar para vermem gibi bir cümle kurmadım tüm dünyaya aynı gün sunduğun teknolojik bir cihazın değeri, onu değerli kılan şeylerin klişeleşmiş olmamasına bağlıdır ileriye dönük bir makina değil bence olanın modifiyeli hali yüksek beygirli olanı işte kullanımı aynı apple artık ticari gücünü geliştirmek yerine teknolojik gücünü değiştirirse daha iyi olur en azından sağa sola benden kopya çektiler diyebilecek bikaç yeni bişiler bekledim sadece
Yanıtlama zamanı:

gücünü javadan almaması yeterli bir ayrıcalık bence...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benim rakamıyla ilişkim yokki biçilen değer önemli orda bukadar burda şu kadar ben buna bukadar para vermem gibi bir cümle kurmadım tüm dünyaya aynı gün sunduğun teknolojik bir cihazın değeri, onu değerli kılan şeylerin klişeleşmiş olmamasına bağlıdır ileriye dönük bir makina değil bence olanın modifiyeli hali yüksek beygirli olanı işte kullanımı aynı apple artık ticari gücünü geliştirmek yerine teknolojik gücünü değiştirirse daha iyi olur en azından sağa sola benden kopya çektiler diyebilecek bikaç yeni bişiler bekledim sadece

Zamanı gelince hepsi olur, apple zaten öyle hamle yaptı ki tüm marka ona benzedi zaten :zha: dur bakalım daha ekmek çıkıyor.

Sen nasıl muhasebecisin ya, para akıyor adam niye boş boş hamle atsın.. ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Masaya koyduğun kâsenin kablosu yok mu :D Apple Samsung'un yaptıgı saçma seyin aynısı boyle eksik olarak hayatta sunmaz.

Ayrıca bu özellik çok basit birsey biz bile yaparız abartacak teknoloji degil.

Yanıtlama zamanı:

1 saat önce baktım ön siparişler'in teslim tarihi 1 hafta idi

şimdi 2 hafta olmuş :D satılıyor demekki :yeah: şuan satılanlar sözleşmeli olanlar

Gelsin bakalım duruma. Bir tane alacağım ama kendime mi, kardeşime mi kurcalayıp karar vereceğim. Bu arada sim kart iyice küçüldü. Kesmesi zor olabilir. Operatör getirene kadar orjinal micro sim çıkmaz piyasaya. Grey gelenlerde bir müddet sıkıntı konusu olabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.