Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Iphone 5 Tanıtımı Burada Sunuldu - Detaylı Resimler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iOS veya Mac OS parçaya göre yazılır ve alabileceği maksimum verimi alır zaten.

3gs için farklı İ4 için farklı 4s için farklı 5 için farklı sürüm çıkar görünüşte herşey aynıdır.

Olasılıklar her zaman kifayetsiz kalır . Normal laptop a veya desktop'a mac os yüklemeye çalışmak gibi.

Önemli olan aldığın verimdir özün sözü.

• Yanıt 453
  • Görüntüleme 51,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Biraz konu değiştirip psikolojiye gireyim... "Benim kullandığım/beğendiğim ürün daha iyidir" diretmesi bilinç altında geniş anlamda varoluş sorgulamasında kendini haklı görmenin ya da kaba ifadeyle

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Büyük bıçak al eline

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

İpad üzerine iOS 6 yükledim. Güzel oldu. Tapatalk'ı satın aldım. Klavye Türkçe oldu o değişmiyor garip geldi. Telefonda değiştirmek mümkündü. Bunda yapamadım. Kelime düzeltme olduğu için pek gerek yoktu aslında.

Yanıtlama zamanı:

iOS veya Mac OS parçaya göre yazılır ve alabileceği maksimum verimi alır zaten.

3gs için farklı İ4 için farklı 4s için farklı 5 için farklı sürüm çıkar görünüşte herşey aynıdır.

Olasılıklar her zaman kifayetsiz kalır . Normal laptop a veya desktop'a mac os yüklemeye çalışmak gibi.

Önemli olan aldığın verimdir özün sözü.

O aldığım verimi daha büyük ve daha güzel görünen bir ekrandan ve yine o verimi çok daha uzun dayanan bir jarj ile sorunsuzca kullanıp dilediğim gibi müzik yükleyip kullanmak istersem ne yapıcam peki :)

Ver parayı o istekerindende vazgeç dersen oda bana uymaz:) Ki performans olarak İ phone un one-x yada s3 ü geçebileceğinide sanmıyorum oda ayrı bir konu :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi bak yanlış şey üzerinden diretiyorsun..

iphone kullanan biri çok büyük ekrana ihtiyaç duysa zaten vazgeçerdi..Bundan vazgeç artık :yeah:

Detaylara geçmiyim artık usandım. tek parmak :yeah: Büyük ekran için iPad var babalar gibi rahat ol sen :)

Sanmak veya varsayımlar üzerinden gideceksen hiç yorum yapmayalım.gerek yok çünkü. :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İpad üzerine iOS 6 yükledim. Güzel oldu. Tapatalk'ı satın aldım. Klavye Türkçe oldu o değişmiyor garip geldi. Telefonda değiştirmek mümkündü. Bunda yapamadım. Kelime düzeltme olduğu için pek gerek yoktu aslında.

Ayarlardan klavye eklemek gerekiyor sonra değişecek :yeah:

ios 6 ile tr kalvye geldi diye önceden eng üzerinden çalışıyordu.Bana sorarsan da hiç gerek yoktu.. cumhur başkanı bela sardı başa :D alışmıştık ne güzel

Yanıtlama zamanı:

Ayarlardan klavye eklemek gerekiyor sonra değişecek :yeah:

ios 6 ile tr kalvye geldi diye önceden eng üzerinden çalışıyordu.Bana sorarsan da hiç gerek yoktu.. cumhur başkanı bela sardı başa :D alışmıştık ne güzel

Telefonda yaptım bu farklı yapamadım. Sanırım büyük ekran diye. Telefonda klavye daraldığı için seçenek var sanıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ayarlar-Genel-Klavye-Klavyeler seçeneği yok mu ? olması gerekli 30 tane dil var !?

Klavyede zaten Türkçe seçili telefonda alt seçeneği değiştirince Türkçe karakterler kalkıyor. Veya istersen space tuşu solunda çıkan dünya simgeli tuş ile klavyeyi Türkçe karakterli veya eskisi gibi değiştirmek mümkün. Bunda değişmiyor. Zaten o tuşda çıkmıyor. Hep Türkçe karakterler var. Ekranda sıkışma yok ama parmaklar şaşırıyor yazarken.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynen öyle..

Tr klavye full tr yabancılarda ise tr harfler gelmiyor (ğ ş gibi) o yüzden TR klavye'ye alışmak lazım..

2-3 gündür ancak alışmaya başladım ilk zorlandım..

Yanıtlama zamanı:

Aynen öyle..

Tr klavye full tr yabancılarda ise tr harfler gelmiyor (ğ ş gibi) o yüzden TR klavye'ye alışmak lazım..

2-3 gündür ancak alışmaya başladım ilk zorlandım..

Telefonda öyle değildi ama ayarlar ile oynayıp Türkçe karakterleri kapamıştım. Düğmeler çok küçülüyordu o şekilde. İpad de olmuyor.

Yanıtlama zamanı:

Onu nasıl kapatmıştın abi ?

Dediğin yerde Türkçe'yi seç. İçindeki seçeneklerde donanım klavye yerleşimini seç gibi birşeyler vardı. Qwerty pc vs gibi seçenekler var. Biraz karıştır orayı. Telefon yanımda değil bakamıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dediğin yerde Türkçe'yi seç. İçindeki seçeneklerde donanım klavye yerleşimini seç gibi birşeyler vardı. Qwerty pc vs gibi seçenekler var. Biraz karıştır orayı. Telefon yanımda değil bakamıyorum.

Hmm, orayı gördüm evet. tamamdır bakarım.

yapar google onu da elbet.. Bizimki çok güzel beğendim ..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.