Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Iphone 5 Tanıtımı Burada Sunuldu - Detaylı Resimler

Featured Replies

• Yanıt 453
  • Görüntüleme 51k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Karşınızda iPhone 5 öncelikle iOS 6 merak edenler için http://www.apple.com/ios/ios6/ Herkes beklemede Tim Cook sahnede,apple mağazalarından konuşmaya başladı şuan Amcamız kendini övme

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Biraz konu değiştirip psikolojiye gireyim... "Benim kullandığım/beğendiğim ürün daha iyidir" diretmesi bilinç altında geniş anlamda varoluş sorgulamasında kendini haklı görmenin ya da kaba ifadeyle

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Göz göre göre öpmek ve öpülmek böyle birşey işte. Ticarette bile bir haysiyet olmalı adamda.

Yanıtlama zamanı:

benim gözlerim doğru görüyor dimi? 3299 yazıyor orda...

Yanıtlama zamanı:

Adamlar Türkiye garantili satıyorlar. :D EEE arada o kadarcık fark olacak artık.

Teşekkürler hepsiburada :D :D :D :D :D :D

Ben o paraya bir tanıdığımın yaptığı gibi gider 90 model brodway alırım :D :D :D :D :D

Yanıtlama zamanı:

Adamlar Türkiye garantili satıyorlar. :D EEE arada o kadarcık fark olacak artık.

Teşekkürler hepsiburada :D :D :D :D :D :D

Ben o paraya bir tanıdığımın yaptığı gibi gider 90 model brodway alırım :D :D :D :D :D

Ürünün stoklara gireceği tarihteki fiyatı, aşağıda belirtilen fiyata göre farklılık gösterebilir. Ürünün daha yüksek bir fiyattan stoklara girmesi halinde, ön sipariş veren müşterilerden fiyat farkı alınmaz; ayrıca bu müşterilere teslimatta öncelik sağlanır. Ürünün daha düşük bir fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenir.

farkı vereceklermiş :)

Yanıtlama zamanı:

o fiyat ile resmen kendi kafalarına sıkarlar ama alıcak olan 5000 lira olsa bile alır dedimya tamamiyle duygusal :) :)

Yanıtlama zamanı:

çevremdeki koyu androidçilerde iphone almaya/alcam demeye başladı.

Benim çevremdeki herkez android kullanıyor hatta i phone kullanan bir kaç arkadaşımda androide geçmek üzereler hatta daha hayatımda android ten ben i phone a geçicem diyen bir kişi ile tanışmadım :) Farklı düşünceler farklı çevreler :)

Android ios tan daha iyi demiyorum bunu daha öncede söyledim android ios a göre yeni bir işletim sistemi elbetteki ufak tefek hataları olucak.Size şöyle bir örnek vereyim şu an Galaxy s3 veya one x e alıp ios işletim sistemini koy al sana herşeyiyle muhteşem bir telefon.Ama bu gidişle benim şahsi kanaatim 5 seneye kadar android ios un rahat rahat önüne geçicek.Dedim ya android daha bebek hele bi büyüsün siz o zaman görün.

Yanıtlama zamanı:

Samsungcular yorum yapmasın :zha: andodocu :D

Bu fiyata yapıcak bir yorumum yok zaten bahtı açık olsun :) :) Ama bızımle değilsin diyorum kendi açımdan :)

Bak çoklu ileti kullanıcaktım yine unuttum müdür :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh: O zaman bizim de ios'u seçmemize duygusal gibi şeyler deyip komik duruma düşmeyiniz :) seninki duygusal oluyor bebek seviyorsun biz taş yavru :D:zha:

Ben babayım tabiki bebek sevicem şu an benim taş sevme zamanım geçti ki sevdiğim taşlardan kale olur o da ayrı mesele. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.