Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Titanium Sis Farı Kromajı Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

birde tabiki ön bölüm için yapılmış...

up18376731349758407.jpg

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 18,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

buradan sercan

• before after Yapamam demiştim ama gerçekten dediğiniz gibi çok basitmiş.. Yakup ve Egemen beyler teşekkür ederim

• Ben bunu yapsam kesin içerisindeki dişleri kırarım..parçayı sipariş verdim bile:) kırılırsa bende resim paylaşırım böyle yapmayın lütfen yoksa sis farı dişlerini kırarsınız diye

Yanıtlama zamanı:

orjinalle fazla oynamamak gerekir galiba..

Yanıtlama zamanı:

Arka bölüm için olanı olabilir gibi, fakat ön için olanı takma altın dişler gibi durur heralde. :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sis farı çerçevesini değiştirmek yerine orjinal parçaya krom boyama yaptırılabilir mi? Antalyada krom boyama yapan nanokrom diye bir firma var sanayideymiş youtube üzerinden yaptıkları bir işi gördüm gayet güzel. Bu yöntemle istenen parça kroma çevirilebilir, güzel olmazsa dönüş yok ama :)

Burak Akalan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Sis farı çerçevesini değiştirmek yerine orjinal parçaya krom boyama yaptırılabilir mi? Antalyada krom boyama yapan nanokrom diye bir firma var sanayideymiş youtube üzerinden yaptıkları bir işi gördüm gayet güzel. Bu yöntemle istenen parça kroma çevirilebilir, güzel olmazsa dönüş yok ama :)

muhtemelen hazırını almakla aynı para olur. Forumda konusu var parçacının arayıp sorun isterseniz elimde var demişti.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Valla fotolar gelse güzel olur :) Egemen bey basit modifikasyonlar bölümündeki diğer konularınızdaki fotoğraflarıda yenilerseniz memnun olurum.Açtığınız konuların hiçbirinde resim yok. Adım adım anlatmışsınız birde görsellerle desteklenince çok verimli oluyor. Galiba upload yaptığınız site silmiş fotoğrafları zaman aşımından.

Yanıtlama zamanı:

yeni farkettim :) bakıyorum hemen... Resimleri bulur bulmaz düzelticem.

Egemen Toksoy tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Kargo tarafimizdan karsilanacak olup takimi kdv dahil 40 tl dir .

Ben bir takım istiyorum, ödeme vs durumları nasıl hallediliyor. Bilgi verirseniz siparişini geçelim.

Aradım ulaşamadım Murat bey yardımcı oldu siparişi geçiyoruz. Başka ihtiyaçlarımız da var onlar için sizi beklemek gerekiyormuş.

yeni farkettim :) bakıyorum hemen... Resimleri bulur bulmaz düzelticem.

Egemen hocam, alıyorum kromajlardan, umarım resimleri bulabilirsiniz bende takarım kolayca.

Yanıtlama zamanı:

Ben bir takım istiyorum, ödeme vs durumları nasıl hallediliyor. Bilgi verirseniz siparişini geçelim.

Aradım ulaşamadım Murat bey yardımcı oldu siparişi geçiyoruz. Başka ihtiyaçlarımız da var onlar için sizi beklemek gerekiyormuş.

Egemen hocam, alıyorum kromajlardan, umarım resimleri bulabilirsiniz bende takarım kolayca.

Servet bey, resimleri bulmaya çalışıyorum ancak taşınma aşamasında olduğumuzdan; harici hdd yi bulamıyorum :( isterseniz; müsait bir zamanda;  bir yerde buluşup montaj konusunda yardımcı olabilirim.

Ayrıca sipariş geçmeiyseniz; ankaradan hemen temin edebiliriz. Yiba çarşısının arkasında mevcut. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.