Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Hector , dediklerine benzer fakat bu durum Musteri lehine Yazım hatası değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Hector , dediklerine benzer fakat bu durum Musteri lehine Yazım hatası değil Buldum, ön ve arka park sensörleri Titanyum X de standart ama broşürde öyle gözükmüyor,bu diilmi hata.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Keske 2 gün sabredelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Vay be demek FORD bile Otosanın istediği kadar kesememiş vicdanı elvermemiş, bişeyleri istenenden fazla koymuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Hector , Aynen oyle bir durum Ahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Doğru dimi benim yazdığım,ön ve arka park sensörü Titanyum X de standart olarak bulunacak...Biliyordum biliyordum,acaba artık sony ısrarımdan vazgeçip alsam mı Focusu hemen..Yok ama bekliiim,kesin başka bir hata daha yaparlar sonradan,ne biliim sonyyi de eklerler belki farketmeden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Keske 2 gün sabredelim iki gün sonra kesin söyleyecek misin... .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Tabi ki. Bi kesin olsun da . Şapa oturmayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Tabi ki. Bi kesin olsun da . Şapa oturmayalım Çok Kemal Kılıçdaroğlu gördüm seni Yakup,elinde belge olmadan konuşmuyorsun,garanticisin vesselam..Acaba bizde Focus Partisi falan mı kursak,seni de genel başkan yaparız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Kemal amcayı eskiden beri tanırım, memurluk Zamanindan. Severim kendisini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atila Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Bu gün saat 5 itibariyle ben de 115 hp dizel titaniumu test ettim 6 km cik yetmedi ama ohh be diyenlerden oldum sonunda darısı diğer arkadaşların başına. Start stop beni çok şaşırttı, start stop mekanizmasına bağlı galiba debriyaj kademeli gibi bir his veriyor direksiyon gayet güzeldi, motor sesi ve asfalt sesi azalmış ama yinede var, sony siz küçük ekranı ile bile alırım sadece fiyatını 52000 altına çekebilsem (test sırasında yanımdaki görevli fiyatının düşmeyeceğini söyledi umarım yanılıyordur), motorda 115 hp nin farkını anlayacak kadar uzun mesafe süremedim zaten heyecandan motor farkını anlayamazdım. Ayrıca test sürüş formunda görüşler kısımınada sony müzik sisteminide özellikle yazdım ilgilere duyurulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 . Start stop beni çok şaşırttı, start stop mekanizmasına bağlı galiba debriyaj kademeli gibi bir his veriyor Arkadaşımız söylemiş oldu Benden duymadınız ona göre kesinleşince yine aktarırız. Dizel motorda da Auto Start-Stop Standart arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Konuya yazı ve resimleri ekledim. Focus Club Tr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Konuya yazı ve resimleri ekledim. Focus Club Tr ellerine sağlık okuması keyifli bir test yorumu olmuş Ben rent a carlara düşmesini bekleyeceğim test etmek için F3 kiralayp Şile yoluna çıkmak istiyorum sonrasında mangal keyfi Haber veririm sana da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yok canım birde vermeyecektin Ama ben bir tane daha kiralayıp arkandan takip etmeyi tercih ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap