Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 508
  • Görüntüleme 133,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Son günlerdeki bir kaç yoruma neden olan boyut ve oturma pozisyonlarına bakalım Eğer boyum uzamadıysa; 182 mm boya sahibim Eğer zayıflamadıysam; 0.1 ton ağırlığındayım Eğer direksiyo

• Motor sesi s40 tan fazla dediğine göre aynı motor olan 1.6 tdci 115 hp dir.

• ya da müşteriye......

Yanıtlama zamanı:

Hector , dediklerine benzer fakat bu durum Musteri lehine :)

Yazım hatası değil :P

Buldum, ön ve arka park sensörleri Titanyum X de standart ama broşürde öyle gözükmüyor,bu diilmi hata.... :sofeer::guitar:

Yanıtlama zamanı:

Vay be demek FORD bile Otosanın istediği kadar kesememiş vicdanı elvermemiş, bişeyleri istenenden fazla koymuş :guitar::sofeer::P

Yanıtlama zamanı:

Doğru dimi benim yazdığım,ön ve arka park sensörü Titanyum X de standart olarak bulunacak...Biliyordum biliyordum,acaba artık sony ısrarımdan vazgeçip alsam mı Focusu hemen..Yok ama bekliiim,kesin başka bir hata daha yaparlar sonradan,ne biliim sonyyi de eklerler belki farketmeden :guitar::sofeer:

Yanıtlama zamanı:

Keske :guitar: 2 gün sabredelim

iki gün sonra kesin söyleyecek misin... :sofeer:..

Yanıtlama zamanı:

Tabi ki. Bi kesin olsun da . Şapa oturmayalım :sofeer:

Çok Kemal Kılıçdaroğlu gördüm seni Yakup,elinde belge olmadan konuşmuyorsun,garanticisin vesselam..Acaba bizde Focus Partisi falan mı kursak,seni de genel başkan yaparız... :guitar:

Yanıtlama zamanı:

Bu gün saat 5 itibariyle ben de 115 hp dizel titaniumu test ettim 6 km cik yetmedi ama ohh be diyenlerden oldum sonunda darısı diğer arkadaşların başına. Start stop beni çok şaşırttı, start stop mekanizmasına bağlı galiba debriyaj kademeli gibi bir his veriyor direksiyon gayet güzeldi, motor sesi ve asfalt sesi azalmış ama yinede var, sony siz küçük ekranı ile bile alırım sadece fiyatını 52000 altına çekebilsem (test sırasında yanımdaki görevli fiyatının düşmeyeceğini söyledi umarım yanılıyordur), motorda 115 hp nin farkını anlayacak kadar uzun mesafe süremedim zaten heyecandan motor farkını anlayamazdım. Ayrıca test sürüş formunda görüşler kısımınada sony müzik sisteminide özellikle yazdım ilgilere duyurulur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

. Start stop beni çok şaşırttı, start stop mekanizmasına bağlı galiba debriyaj kademeli gibi bir his veriyor

Arkadaşımız söylemiş oldu :sofeer: Benden duymadınız ona göre :guitar: kesinleşince yine aktarırız.

Dizel motorda da Auto Start-Stop Standart arkadaşlar.

Yanıtlama zamanı:

Konuya yazı ve resimleri ekledim.

Focus Club Tr

ellerine sağlık okuması keyifli bir test yorumu olmuş :guitar: Ben rent a carlara düşmesini bekleyeceğim test etmek için :sofeer: F3 kiralayp Şile yoluna çıkmak istiyorum :P sonrasında mangal keyfi :)

Haber veririm sana da :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.