Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6422 Hector , dediklerine benzer fakat bu durum Musteri lehine Yazım hatası değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6427 Hector , dediklerine benzer fakat bu durum Musteri lehine Yazım hatası değil Buldum, ön ve arka park sensörleri Titanyum X de standart ama broşürde öyle gözükmüyor,bu diilmi hata.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6432 Vay be demek FORD bile Otosanın istediği kadar kesememiş vicdanı elvermemiş, bişeyleri istenenden fazla koymuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6436 Hector , Aynen oyle bir durum Ahaha Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6438 Doğru dimi benim yazdığım,ön ve arka park sensörü Titanyum X de standart olarak bulunacak...Biliyordum biliyordum,acaba artık sony ısrarımdan vazgeçip alsam mı Focusu hemen..Yok ama bekliiim,kesin başka bir hata daha yaparlar sonradan,ne biliim sonyyi de eklerler belki farketmeden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6442 Keske 2 gün sabredelim iki gün sonra kesin söyleyecek misin... .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6443 Tabi ki. Bi kesin olsun da . Şapa oturmayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6445 Tabi ki. Bi kesin olsun da . Şapa oturmayalım Çok Kemal Kılıçdaroğlu gördüm seni Yakup,elinde belge olmadan konuşmuyorsun,garanticisin vesselam..Acaba bizde Focus Partisi falan mı kursak,seni de genel başkan yaparız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6447 Kemal amcayı eskiden beri tanırım, memurluk Zamanindan. Severim kendisini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6451 Bu gün saat 5 itibariyle ben de 115 hp dizel titaniumu test ettim 6 km cik yetmedi ama ohh be diyenlerden oldum sonunda darısı diğer arkadaşların başına. Start stop beni çok şaşırttı, start stop mekanizmasına bağlı galiba debriyaj kademeli gibi bir his veriyor direksiyon gayet güzeldi, motor sesi ve asfalt sesi azalmış ama yinede var, sony siz küçük ekranı ile bile alırım sadece fiyatını 52000 altına çekebilsem (test sırasında yanımdaki görevli fiyatının düşmeyeceğini söyledi umarım yanılıyordur), motorda 115 hp nin farkını anlayacak kadar uzun mesafe süremedim zaten heyecandan motor farkını anlayamazdım. Ayrıca test sürüş formunda görüşler kısımınada sony müzik sisteminide özellikle yazdım ilgilere duyurulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6452 . Start stop beni çok şaşırttı, start stop mekanizmasına bağlı galiba debriyaj kademeli gibi bir his veriyor Arkadaşımız söylemiş oldu Benden duymadınız ona göre kesinleşince yine aktarırız. Dizel motorda da Auto Start-Stop Standart arkadaşlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6453 Konuya yazı ve resimleri ekledim. Focus Club Tr Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6454 Konuya yazı ve resimleri ekledim. Focus Club Tr ellerine sağlık okuması keyifli bir test yorumu olmuş Ben rent a carlara düşmesini bekleyeceğim test etmek için F3 kiralayp Şile yoluna çıkmak istiyorum sonrasında mangal keyfi Haber veririm sana da Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6455 Yok canım birde vermeyecektin Ama ben bir tane daha kiralayıp arkandan takip etmeyi tercih ediyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın