Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Ses Sistemli Yeni Ford Focus 3 İzlenimlerim

Featured Replies

• Yanıt 232
  • Görüntüleme 67,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• hastirsin. Sync haric hepsinin soketleri ayni. Ekranlarinda on panelinde. Takilmisi var. Navigasyonlu dahil hepsinin tesisatida ayni.. Neyin kafasini yasiyorlar bilmiyorum ama sen hala bunlara inaniyo

• Klasör içindeki şarkılar eski sistemde çalış sırasında tek tek gözükürken sony de 3 şarkı birden gözüküyor..... Yukarıda da dediğim gibi gösterge arası ekranda genişlemiş...Ger iki ek

• Hala akillanmamissin lem. Sen aldin da ne oldu? Al 1 sene sonra gene birseyler eklendi ve gene eksik donanimli araban oldu.. Bence ne marka olursa olsun araba alirken onemli olan ihtiyaclari ve

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buda güzel ama 16 inç...Bunu 17 inç almak lazım....Artık üzerindeki lastikler aşınsın ondan sonra düşünücez....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Neredeyse SYNC le aynı para :zha:

SYNC i asla o paraya alamazssınız en az 5-6 BİN TL olur,o kadar para eden bir sistemi de ben arabaya asla ama asla taktırtmam,hele hele günde 10-15 km yaptığım bir arabaya asla taktırtmam...5-6 BİN TL. ya yazık valla,evlat acısı gibi oturur adamın içine....Bu çakma alet 2400 diilde 1200 olsa düşünürdüm bak ama....Sonuçta ses kalitesini arttıran hoparlör,bunun modülün çıkışları ne acaba ki?Çıkışları da yüksek ise düşünürdüm açıkçası...İlla Sony yazacak diye bir takıntım yok,yeter ki ses patlamasın cazırtı cuzurtu olmasın....Ya bişey geldi aklıma,şimdiki ses sistemine Subcenter ve tweeter yapamaz mıyız?

Yanıtlama zamanı:

SYNC i asla o paraya alamazssınız en az 5-6 BİN TL olur,o kadar para eden bir sistemi de ben arabaya asla ama asla taktırtmam,hele hele günde 10-15 km yaptığım bir arabaya asla taktırtmam...5-6 BİN TL. ya yazık valla,evlat acısı gibi oturur adamın içine....Bu çakma alet 2400 diilde 1200 olsa düşünürdüm bak ama....Sonuçta ses kalitesini arttıran hoparlör,bunun modülün çıkışları ne acaba ki?Çıkışları da yüksek ise düşünürdüm açıkçası...İlla Sony yazacak diye bir takıntım yok,yeter ki ses patlamasın cazırtı cuzurtu olmasın....Ya bişey geldi aklıma,şimdiki ses sistemine Subcenter ve tweeter yapamaz mıyız?

Abi benim sana başından beri yap dediğim şeyi en sonunda yapmaya karar verdin.Tabiki değiştirilir yada eklenir ama mevcut hoperlörlerle yine o cızırtıları duyarsın benden söylemesi.Yeni hoperlör al o hoperlörleri orjinal montaj şekliyle monte ettirt sub woofer a bile ihtiyacın kalmaz.Mis gibide ses alırsın
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Subcenter da istiyorum ama ben...Baktım ön konsolda çizgi halinde subcenter yeri var,altta kesip oraya subcenter koyulabilir orjinal olarak....hOPARLÖR KONUSUNDA NE GİBİ TAVSİYELERİNİZ OLABİLİR...Tweeterda yaptırtıcam ama arka kapılara....

Yanıtlama zamanı:

Subcenter da istiyorum ama ben...Baktım ön konsolda çizgi halinde subcenter yeri var,altta kesip oraya subcenter koyulabilir orjinal olarak....hOPARLÖR KONUSUNDA NE GİBİ TAVSİYELERİNİZ OLABİLİR...Tweeterda yaptırtıcam ama arka kapılara....

Anfisiz bir sistem yapıcaksanız ayriyetten kapılara tweeter takmanıza gerek yok.Tweeter ı üstünde olan 16 cm lik hem mid hem tiz kaliteli hoperlörler mevcut piyasada jbl olsun alpine olsun pionner focal hertz olsun hepsi iyidir.Onlardan 2 takım alıp orjinal hoperlörlerin çerçevesini keserek içine oturtup kapıya aynı şekilde monte ederseniz.Şu anki halinden çok daha iyi ses alırsınız.

Ama işin içine sub woofer girerse ki o boşluğa o ölçüde ya orjinal sony sistemindekini takarsınız yada baya bir aramanız gerekir.Ki öyle bir durumda o woofer ı ana üniteden nasıl besliyceksiniz.İşin içine subwoofer girdiği anda ya anfi takıcaksınız yada kendinden anfili suwooferlara yöneleceksiniz.Öteki türlü yaptığınız masraf ve emek boşa gidecek mennun kalamıycaksınız.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Varsın sony olmasın , bunlar geldiği zaman üzülürüm ama ...

Bundada parazit ve motor sesi varmıdır acaba :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Varsın sony olmasın , bunlar geldiği zaman üzülürüm ama ...

Bunlar Sony li sistemler zaten bendeki gibi

up50423_last.jpg

Yanıtlama zamanı:

hoparlör taktırması bir şey değilde o canım kapı döşemelerini söktürmek işime gelmiyor. Eskisi gibi takamazlar ses yapar diye endişe ediyorum. En iyisi focusun biraz daha eskiyip gözden azıcık düşmesini beklemek ^_^

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.