Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Ses Sistemli Yeni Ford Focus 3 İzlenimlerim

Featured Replies

• Yanıt 232
  • Görüntüleme 67,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• hastirsin. Sync haric hepsinin soketleri ayni. Ekranlarinda on panelinde. Takilmisi var. Navigasyonlu dahil hepsinin tesisatida ayni.. Neyin kafasini yasiyorlar bilmiyorum ama sen hala bunlara inaniyo

• Klasör içindeki şarkılar eski sistemde çalış sırasında tek tek gözükürken sony de 3 şarkı birden gözüküyor..... Yukarıda da dediğim gibi gösterge arası ekranda genişlemiş...Ger iki ek

• Hala akillanmamissin lem. Sen aldin da ne oldu? Al 1 sene sonra gene birseyler eklendi ve gene eksik donanimli araban oldu.. Bence ne marka olursa olsun araba alirken onemli olan ihtiyaclari ve

Yanıtlama zamanı:

hoparlör taktırması bir şey değilde o canım kapı döşemelerini söktürmek işime gelmiyor. Eskisi gibi takamazlar ses yapar diye endişe ediyorum. En iyisi focusun biraz daha eskiyip gözden azıcık düşmesini beklemek ^_^

işini iyi bilen birini bulduktan sonra kapıların sökülüp takılması çocuk oyuncağı.
Yanıtlama zamanı:

Arabami servise getirdim led sorunundan bikiyorsunuz. Oaradada 1.0 ecoboost ve sonye baktim. Plakasi yoktu otoparkta biraz dolastim. 1. ve 2. vites olarak gayet seri yakit tuketimini bilemem ama birde sonyi denedim iste tabi uzuldum kacirdigima ama hic bir sekilde sonradan takmak icin degmez. Suanki sistemle oyle aman aman fark yok. Sonrada Ferhat abi takilan sistem daha da guzel olacaktir

Yanıtlama zamanı:

takilan sistem daha da guzel olacaktir

Daha önce demiştim yine diyorum.Ne olursa olsun ister sony ister piooner anfi destekli bir ses sisteminin kalitesini asla veremezler.

Yanıtlama zamanı:

Daha önce demiştim yine diyorum.Ne olursa olsun ister sony ister piooner anfi destekli bir ses sisteminin kalitesini asla veremezler.

Verme iddaası yok zaten boşuna yormayın kendinizi :D sizin yaptığınız sistemlere firmalar min 3.000 lira ister böyle bedava vermez..

:yeah:

Donanım'ı modify ile karıştırmayınız.

Yanıtlama zamanı:

Verme iddaası yok zaten boşuna yormayın kendinizi :D sizin yaptığınız sistemlere firmalar min 3.000 lira ister böyle bedava vermez..

3000 az olur wv de 3900 tl istiyor audi bmw çok daha fazlasını ister ama işin gerçeği o paranın yarısına aynı hatta dahada güzel ses veren sistemler yaptırmak mümkündür tabi amaç hava atmak ise ayrı :)

Örnek olarak audi de sırf o hoperlörlerin üzerinde bose markasını görmek için para verenler var :)

Yanıtlama zamanı:

Şöylede bişi var arabamı şuan alıyor olsam kesinlikle sony olasun derdim farkını öderdim. Şöylede bişi var o sonyi yapmak istediğim gibi Alpine la değiştirirmiydim bilemiyorum

Yanıtlama zamanı:

Şöylede bişi var arabamı şuan alıyor olsam kesinlikle sony olasun derdim farkını öderdim. Şöylede bişi var o sonyi yapmak istediğim gibi Alpine la değiştirirmiydim bilemiyorum

Ben olsam değiştirirdim.En büyük keyfimdir araba kullanırken müzik dinlemek hele bide uzun yola çıktıysam değmen keyfime :)
Yanıtlama zamanı:

Ben olsam değiştirirdim.En büyük keyfimdir araba kullanırken müzik dinlemek hele bide uzun yola çıktıysam değmen keyfime :)

Fethiyeye gidicem abi arabamlada ses sistemi yetişmicek gibi dönüşte artık :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yaa ben ahada geldim 13 saate ankaradan bodruma,ne sony var nede super hoparlörler... Gayette iyi dinledim muzikleri zaten 5-8 arası açabildim sesi Esim Kayınvalide Oğlan müzik mi dinleyebiliyosun ...Ben Sonyyi sesi için diilde görüntüsü icin taktirttiricam ....Tweeteri falanda taktirttiririm belki ama dedigim gibi sirf goruntu icin...

Yanıtlama zamanı:

hani satıyordun...bugün dedim Bora yok adam geldi içime doğmuş...

Yanıtlama zamanı:

Yaa ben ahada geldim 13 saate ankaradan bodruma,ne sony var nede super hoparlörler... Gayette iyi dinledim muzikleri zaten 5-8 arası açabildim sesi Esim Kayınvalide Oğlan müzik mi dinleyebiliyosun ...Ben Sonyyi sesi için diilde görüntüsü icin taktirttiricam ....Tweeteri falanda taktirttiririm belki ama dedigim gibi sirf goruntu icin...

Sadece ekran+panel başka hiçbir şeye gerek yok, dinle beni :)

Yanıtlama zamanı:

Sadece ekran+panel başka hiçbir şeye gerek yok, dinle beni :)

Bide ona uygun çerçeve abi :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.