Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106503 Bu linkte aşağılara doğru inin detaylı fotoğrafları mevcut http://www.aliexpres...holesalers.html evet inceledik bunu. Sanki sub çıkışı yok alette. anfi bağlayacaklar için handikap oluşturabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106507 evet inceledik bunu. Sanki sub çıkışı yok alette. anfi bağlayacaklar için handikap oluşturabilir. Geldim ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106520 evet inceledik bunu. Sanki sub çıkışı yok alette. anfi bağlayacaklar için handikap oluşturabilir. o sorun değil bizim şu anki teyp tede anfi çıkışı yok ama bir aparat ile yine sub bağlanabiliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107061 Lütfen açtığım konuyu başka muhabbetlerle bozmayınız Yakup Bey,1.0 Testinizi başka yerde yazınız,banane motorsiklet motorlu Focus testinden canım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107065 Bunlar çok tehlikeli işler... Ağustos 1, 201214 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201214 yıl Yazar comment_107066 İşin içine böyle ne idüğü belirsiz çinliler giriyorsa hemen kaçacaksınız beyler Aman Aman diyeyim ben size...Orjinal olmayan hiçbir parçayı F 3 e takmayın,araba çok teknolojik ve elektronik yapıda..Büyük riske girersiniz .Söylemedi demeyin....İşin içine böyle ne idüğü belirsiz çinliler giriyorsa hemen kaçacaksınız beyler Aman Aman diyeyim ben size...Orjinal olmayan hiçbir parçayı F 3 e takmayın,araba çok teknolojik ve elektronik yapıda..Büyük riske girersiniz .Söylemedi demeyin.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115980 Akrabamda Sony'li Focus'u test ettik. Focus 2'de daha iyi gibi geldi bana.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115981 Akrabamda Sony'li Focus'u test ettik. Focus 2'de daha iyi gibi geldi bana.. Geldisi fazla zaten öyleymiş diye duydum ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115982 Geldisi fazla zaten öyleymiş diye duydum ben Focus 2'yi dinlerken tamam işte Sony budur Sistem budur diyordum.. 2005 1.6 Ghia Sony'li sistemi dinlemiştim.. Hem yüksek ses Hem Kaliteli ses hemde akustik olarak.. Fakat F3'te bu cezvedici özelliği yakalayamadım ; Biraz hayal kırıklığına uğradım yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115991 F2 lerdeki sony çok güzeldi hala çok ararım Bu arada Bu sonylerin sadece paneli sony geri kalan kısmı arçelik tarafından üretiliyor Eğer teybiniz bozulursa arçelik servisine danışırsanız açıklarlar size Arçelikte teknisyen bi abim söylemişti ne derece doğrudur bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115994 Abi bilmiyorum öyle söyledi kendisi çoğu parçası arçelik dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl comment_115998 F2 lerdeki sony çok güzeldi hala çok ararım Bu arada Bu sonylerin sadece paneli sony geri kalan kısmı arçelik tarafından üretiliyor Eğer teybiniz bozulursa arçelik servisine danışırsanız açıklarlar size Arçelikte teknisyen bi abim söylemişti ne derece doğrudur bilemem Yok artık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın