Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödemeyi Unutmayalım.....

Featured Replies

• Yanıt 197
  • Görüntüleme 36,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ödemeyi unutmayalım, unutanlara hatırlatalım :excl:

Nerden hatırlattın bunu şimdi bana :)

Yanıtlama zamanı:

Nerden hatırlattın bunu şimdi bana :)

Bayramdan sonra yatırırız:):))

Yanıtlama zamanı:

Ocak ayında 3 ya da 6 taksit olarak yıllık yatırıyorum, bir daha hiç düşünmüyorum; kolaylık oluyor... 

Yanıtlama zamanı:

Ocak ayında 3 ya da 6 taksit olarak yıllık yatırıyorum, bir daha hiç düşünmüyorum; kolaylık oluyor...

Ahmet, aksi bir durumda aracı satmak gerekse :):):)))

Yanıtlama zamanı:

2  araba var üstüme.İkisini de yatırdım dün. biri 29 tl diğeri 270 miydi neydi :D

Ahmet, aksi bir durumda aracı satmak gerekse :):) :)))

Cevap veriyorum alıcı bensem baya bir dua ederdim.Ahmet in kazancı ne ? onada cevap veriyorum SEVAP :D

Yanıtlama zamanı:

merhabalar,

internette araştırdık ama çok doğru bilgiler bulamadık sizlere soralım dedik, iş arkadaşım mayıs ayında bir araç aldı, alırken vergi borcu vs.. baktırmadan almış, şimdi temmuz vergisini ödemek iiçin internetten baktığımızda ocak borcununda ödenmediğini görüyoruz, bu borcu arkadaşım ödemekle mükellef mi yok sa ödemese ilerde aracı satsa o borçta araçla gider mi ? 

teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

merhabalar,

internette araştırdık ama çok doğru bilgiler bulamadık sizlere soralım dedik, iş arkadaşım mayıs ayında bir araç aldı, alırken vergi borcu vs.. baktırmadan almış, şimdi temmuz vergisini ödemek iiçin internetten baktığımızda ocak borcununda ödenmediğini görüyoruz, bu borcu arkadaşım ödemekle mükellef mi yok sa ödemese ilerde aracı satsa o borçta araçla gider mi ? 

teşekkürler

Temiz kağıt alamaz ki satmak için, mecbur ödeyecek :)  O dönemi kontrol edecekti. Yani ödemekle mükellefsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Temiz kağıt alamaz ki satmak için, mecbur ödeyecek :)  O dönemi kontrol edecekti. Yani ödemekle mükellefsiniz.

Noterde çıkmamışmı borçlu olduğu arabanın siz satın alırken.Benim bildiğim noterde herşey artık çıkıyor.Borcu varsa satışı noter yapmıyor.

Yanıtlama zamanı:

Ahmet, aksi bir durumda aracı satmak gerekse :):) :)))

Bekir Abi, prosedürü tam bilmiyorum ama satış bedeline eklerim sanırım... Öte yandan aksi ve acil bir durum arabamı satmaya kadar getirmişse beni, üç-beş yüzün pek anlamı kalmaz sanki, aman tabi, düşünmesi bile kötü... :blink:

Yanıtlama zamanı:

Bekir Abi, prosedürü tam bilmiyorum ama satış bedeline eklerim sanırım... Öte yandan aksi ve acil bir durum arabamı satmaya kadar getirmişse beni, üç-beş yüzün pek anlamı kalmaz sanki, aman tabi, düşünmesi bile kötü... :blink:

Ahmet, tabii canım Allah korusun, benimki tamamen latife :)):)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.