Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Ford C-Max'e 1.0 Ecoboost Turbo Motor, Sync Ve Sürücü Asistanları Ekleniyor!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben istemez miyim benzinli araç almak; daha sessiz, daha canlı, alt devirleri ölü değil dizel gibi, her devirde tork yüksek :)

• 1 yıl sonra...
  • Yanıt 33
  • Görüntüleme 15,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Avrupa'nın ekonomi odaklı yaklaşımını anlıyor ve takdir ediyorum, ne de olsa fakir adamlar. ancak Grand C-Max ve 1.0T, motoru çok beğenen ve güvenme eğiliminde olan bana bile ı-ıh dedirtir...

• Çook rica edeceğim dizelin neresi tırt mış yaw.... Kullanıcılar memnun gerisi tırtttt....:))))

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Cem abiye katılıyorum. Düşünsenize Arabada 7 kişi bagaj full tatile giderken rampaları tırmanıyorsunuz ?

Yanıtlama zamanı:

konu dışı olacak biraz ama türkiyeye hiç 1.0 ecoboost c-max geldi mi satıldı mı..bilgisi olan var mı..

gerçi milletimiz focusa layık görmüyo çekmez 1.0 diye c-max nasıl satacak ama avrupada baya 1.0 ecoboost c-max satıldığını biliyorum..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

konu dışı olacak biraz ama türkiyeye hiç 1.0 ecoboost c-max geldi mi satıldı mı..bilgisi olan var mı..

gerçi milletimiz focusa layık görmüyo çekmez 1.0 diye c-max nasıl satacak ama avrupada baya 1.0 ecoboost c-max satıldığını biliyorum..

İlgili yere mesajı aldım, ilk mesajda cevabı bulabilirsiniz.

:yeah:

Yanıtlama zamanı:

İlgili yere mesajı aldım, ilk mesajda cevabı bulabilirsiniz.

:yeah:

teşekkürler yakup bey tembellik edip bakmadık...

türkiyede satışa sunulduğunu biliyordum ama satıldı mı hiç merak ettiğim oydu..çünkü resmi sitedeki ''araç oluşturma'' kısmında da yok bu motor tercihi..fiyat listesinde de var..

neyse alan arkadaş varsa burayı okur heralde öğrenmiş oluruz..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.