Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201412 yıl comment_209859 Ben istemez miyim benzinli araç almak; daha sessiz, daha canlı, alt devirleri ölü değil dizel gibi, her devirde tork yüksek Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201511 yıl comment_285246 konu dışı olacak biraz ama türkiyeye hiç 1.0 ecoboost c-max geldi mi satıldı mı..bilgisi olan var mı.. gerçi milletimiz focusa layık görmüyo çekmez 1.0 diye c-max nasıl satacak ama avrupada baya 1.0 ecoboost c-max satıldığını biliyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201511 yıl Yazar comment_285251 konu dışı olacak biraz ama türkiyeye hiç 1.0 ecoboost c-max geldi mi satıldı mı..bilgisi olan var mı.. gerçi milletimiz focusa layık görmüyo çekmez 1.0 diye c-max nasıl satacak ama avrupada baya 1.0 ecoboost c-max satıldığını biliyorum.. İlgili yere mesajı aldım, ilk mesajda cevabı bulabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201511 yıl comment_285255 İlgili yere mesajı aldım, ilk mesajda cevabı bulabilirsiniz. teşekkürler yakup bey tembellik edip bakmadık... türkiyede satışa sunulduğunu biliyordum ama satıldı mı hiç merak ettiğim oydu..çünkü resmi sitedeki ''araç oluşturma'' kısmında da yok bu motor tercihi..fiyat listesinde de var.. neyse alan arkadaş varsa burayı okur heralde öğrenmiş oluruz.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın