Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomobil Temizliği Hakkında Kısa Ipuçları.

Featured Replies

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 11,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bahadır Soylu
    Bahadır Soylu

Bir kimyager olarak ve uzun yılların verdiği deneyimlerime dayanarak konu açılışında bahsi geçen uygulamaların hiç birinin bir araç için uygun olmadığını çok emin bir şekilde söyleyebilirim.   1 - K

• Her işi ustasına bırakmak, yurdum insanına iş imkanı yaratmak, ulusal iş paylaşımına saygılı olmak gibi ilkelerim nedeniyle arabamaı yıkamak yıkamacının işidir diyor ve bu konuya itibar etmiyorum. Z

• Genç arkadaşım hep armut piş ağzıma düş olmaz. Bak sana sitesinin linkini verdik, biraz da sen gayret göster iletişim linkine tıkla, bayi listesini gör. Hadi bu sefer onu da ben yapayım.. Al sana bay

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar bence işi ustalarına bırakalım

Yaklaşık 5 yıldır arabam var ve bugüne kadar yıkamacıların tek bir tanesinden bile memnun kalmadım, işini adam gibi yapan esnaf kıtlığı var memlekette.

Yanıtlama zamanı:

Çok büyük ihtimalle..

evet. 

aracı aldık alalı sadece 1 kere yıkadık oda yeşil bulaşık sabunu ile

bizim komşu amway ürünleri satıyor onun oto şampuanı var o nasıl hiç bilginiz var mı ?

Yanıtlama zamanı:

bizim komşu amway ürünleri satıyor onun oto şampuanı var o nasıl hiç bilginiz var mı ?

Muhtemelen kötü değildir. Oto şampuanı bilmiyorum ama Amway'in cam suyunu kullanıyorum, çok da memnunum, su kaydırıcı özellikli..

Yanıtlama zamanı:

Muhtemelen kötü değildir. Oto şampuanı bilmiyorum ama Amway'in cam suyunu kullanıyorum, çok da memnunum, su kaydırıcı özellikli..

şu ürün.

bence kaliteliye benziyor 26.90 TL-1 ürünle 100 yıkama yapılabiliyor.

amway-araba-sampuani-btycj.jpg

Yanıtlama zamanı:

şu ürün.

bence kaliteliye benziyor 26.90 TL-1 ürünle 100 yıkama yapılabiliyor.

amway-araba-sampuani-btycj.jpg

Ürünü şekil şemal olarak biliyorum da nasıldır onu bilmiyorum, hiç kullanmadım.. Amway ürünleri genelde kaliteli oluyor ama araç şampuanında da aynı kalite var mıdır ona birşey diyemem.. dediğim gibi kullanmadığım bir ürün.

Ama onu alana kadar kalitesi kanıtlanmış Meguiar's ürünleri almanızı öneririm. Misal:

http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=62

veya

http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=219

ikincisini özellikle tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

ayrıca aracı bulaşık  sabunu (yeşil sıvı olanlar) ile yıkıyorum ilerde boyada sorun yaratır mı ?

Bulaşık deterjanlarının yağ çözücü etkinliğinin yüksek olması gerekir, bu nedenle özellikle aracın verniğine olumsuz etki ederek daha hzılı yıpranmasına ve matlaşmasına neden olabilir.

Benim şimdiye kadar en etkili bulduğum şampuan bu: http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=61

Pahalı ama hem temizliyor hem parlatıyor ve bu özellikle koyu renklerde önemli... 

Amway'in ürünü konusunda bilgim yok ama şimdiye kadar Amway'den alıp kullandığımız ve memnun kalmadığımız bir ürün olmadı. 

Yanıtlama zamanı:

Arabanın arka koltuğuna, ayakları çamurlu bir afacanın oturmasıyla çamur bulaştı; yolculuk telaşıyla ıslak mendille sildim, kocaman bir leke kaldı... Üstünden de çok zaman geçti... Bu denklemde; bu lekeyi çıkarmanın bir yolu var mıdır acaba?

Yanıtlama zamanı:

Fiyat performans olarak sonaxin turuncu sampuani güzel. Meguiars ürünlerinde güzel.
Yanıtlama zamanı:

peki bu ürünler bütün araç bakım malzemeleri satan yerde bulabilir miyim ?

Yanıtlama zamanı:

peki bu ürünler bütün araç bakım malzemeleri satan yerde bulabilir miyim ?

Genç arkadaşım hep armut piş ağzıma düş olmaz. Bak sana sitesinin linkini verdik, biraz da sen gayret göster iletişim linkine tıkla, bayi listesini gör.

Hadi bu sefer onu da ben yapayım.. Al sana bayi listesi.. İçinden İstanbul olanları da sen seç artık ^_^

http://www.meguiars.com.tr/contents.php?c=21&post=307

Yanıtlama zamanı:

Genç arkadaşım hep armut piş ağzıma düş olmaz. Bak sana sitesinin linkini verdik, biraz da sen gayret göster iletişim linkine tıkla, bayi listesini gör.

Hadi bu sefer onu da ben yapayım.. Al sana bayi listesi.. İçinden İstanbul olanları da sen seç artık ^_^

http://www.meguiars.com.tr/contents.php?c=21&post=307

valla haklısın abi kusura bakma 

Yanıtlama zamanı:

ne lazımsa bana yolla listeyi ben sana fiyat çıkartırım

ayrıcaa 50 konuda yazdım iç kısım için atas vinet kullanın hem ucuz hemde etkili

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.