Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar özellikle ince mıcırlı yollarda,arnavut kaldırımı tarzı taş yollarda ve buna benzer yollarda bazen sanki iki parça arasında ufacık bir boşluk varmışta arada bir birbirlerine çarpıyomuş gibi bir tıkırtı oluyo ve bu sesi duyduğumda direksiyonda da aynı anda titreme yada ne bileyim darbe hissediliyor.
sizce sorun ne olabilir.bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çook ii olur.
birde arkadaşlar yağmur sensörünü nasıl kapalı konuma getiriyoruz ?daha önce forumda konu açılmıştı ama baktım göremedim..
Soru
birol kara
arkadaşlar özellikle ince mıcırlı yollarda,arnavut kaldırımı tarzı taş yollarda ve buna benzer yollarda bazen sanki iki parça arasında ufacık bir boşluk varmışta arada bir birbirlerine çarpıyomuş gibi bir tıkırtı oluyo ve bu sesi duyduğumda direksiyonda da aynı anda titreme yada ne bileyim darbe hissediliyor.
sizce sorun ne olabilir.bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çook ii olur.
birde arkadaşlar yağmur sensörünü nasıl kapalı konuma getiriyoruz ?daha önce forumda konu açılmıştı ama baktım göremedim..
msj larınızı bekliyorum arkadaşlar....
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
20
18
10
9
Popular Days
Haz 7
19
Tem 24
14
Tem 4
13
Şbt 4
10
Top Posters For This Question
birol kara 20 posts
Yakup Ç. A. 18 posts
Alper Albayrak 10 posts
hamit bilgi 9 posts
Popular Days
Haz 7 2012
19 posts
Tem 24 2012
14 posts
Tem 4 2012
13 posts
Şbt 4 2013
10 posts
Popular Posts
Alperen G.
Kedidir kedi...
birol kara
ben o kedi yüzünden gittim focus aldım ))
Tolga Ata
Bu tıkırtı araç içinden gelen bir sesmi yoksa ön takımlardan dreksiyon içinden gelen bir ses gibi mi eğer ön takımlardan gelen bir ses tarzındaysa bazı araçların direksiyon kutusunda sorun olduğunu du
Posted Images
Bu soruda 142 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap