Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147825 Seçim geliyor indirimler kapıda rahat olun İndirim hazırlığına bindirim deniliyor işte Yakup gençliğin iyimserlik filtresinden geçen farklı bir dünya görüşün var, merak ediyorum yazdıklarına gerçekten inanıyor musun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201313 yıl comment_147897 ..Sonrada araç km de ne yakıyor diye hesapla hesaplaya bilirsen her depoda farklı fiyat..peeeeeeeeeee Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201313 yıl comment_147906 Yakup gençliğin iyimserlik filtresinden geçen farklı bir dünya görüşün var, merak ediyorum yazdıklarına gerçekten inanıyor musun? Maalesef evet inanıyorum kendime.. Pek olumsuz bakmayı sevmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201313 yıl comment_147907 Ben benzinlikten münasip bir yere koyacağım vites kolunu istemeye gidiyorum... E kolay gelsin.. 6 ileri olsun bari.. Maalesef evet inanıyorum kendime.. Pek olumsuz bakmayı sevmiyorum Pek bi pollyanna gordum seni.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148221 Motorine beklenen zam geldi.... Motorinin fiyatı yüzde 1,65 oranında zamlandı. Bu zamla birlikte motorinin litresi 7 kuruş artmış oldu. Zam, bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek. 7 kuruşluk zammın ardından İstanbul ve Ankara'da motorinin litresi 4,16 TL seviyelerinden 4,23 TL seviyelerine yükselmiş oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148235 hep benzine mi gelecek biraz da dizele gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148282 Ha gayret benzine yetişmeye az kaldı.............. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148306 Hal böyleyken ve parayı kolay kazanan bir kesim değilsek asıl işi bir yerden bir yere kıçlarımızı taşımak olan bu zımbırtıların bi ton maliyetine katlanmak bana son günlerde aptalca geliyor. Kaçınılmaz kapıda dursun deniyorsa, en uygun maliyetli, kabul edilebilir güvenliği bilmemnesi olan bir şey alıp koymak gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148308 fluence ze'nin vakti geliyor gibi. şimdi baktımda bu araba birara satışta değilmiydi ya ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148351 Yakup duy artık, biz o dizelleri ekonomi yapmak için mi aldık sanıyorsun sen. Biz dizelin torkuna hastayız :D Dizel motorlu araba almak ihtiyaç değil, lükstür bir kere :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148353 Yakup duy artık, biz o dizelleri ekonomi yapmak için mi aldık sanıyorsun sen. Biz dizelin torkuna hastayız :D Dizel motorlu araba almak ihtiyaç değil, lükstür bir kere :D Hangi tork yalan o tork kamyon değil bu binek Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148354 Kaçınılmaz kapıda dursun deniyorsa, en uygun maliyetli, kabul edilebilir güvenliği bilmemnesi olan bir şey alıp koymak gerek. Otomobil çok yönlü kullanımı olan çağdaş yaşamın bir gereği... Ancak fosil yakıtların azalması, siyasi oyunların ve ülkemizdeki hükümetlerin kara delikleri tıkamak için yakıt vergilerini kullanma alışkanlığı giderek otomobili gereklilikten çok lükse doğru kaydıracak gibi görünüyor. Hal böyle iken iç piyasada hala bu denli talep olması, araçların fahiş fiyatlardan satılıyor olması, dünyanın açık ara en pahalı yakıtını kullanıyor olmamıza rağmen zerre tasarruf belirtisi görülmemesi kullanıcıların da bir şekilde "işini biliyor" olduğunu gösteriyor. Yaşasın nafile muhabbet, fıkralı destek: Padişah, artan giderleri karşılamak için, vezirine emir verir: “Vergileri arttırın!” Vezir gereğini yapar ve birkaç hafta sonra padişah sorar: “Durum nasıl? Halkta bir şikâyet var mı?” “Yok…” der vezir, “Çarşı… Pazar… cami… mescit… sütliman.” Padişah yine emreder: “Vergileri arttırın!” Vezir gereğini yapar ve birkaç hafta sonra padişah sorar: “Durum nasıl? Halkta bir şikâyet var mı?” “Yok…” der vezir, “Çarşı… Pazar… cami… mescit… sütliman.” Padişah yine emreder: “Vergileri arttırın!” Vezir gereğini yapar, padişah emreder… Halkta hiç tepki yoktur. Padişah yine bildik soruyu sorar: “Durum nasıl? Halkta bir şikâyet var mı?” “Her şey fazlasıyla yolunda devletlim, halkınız çarşı pazarda zil takıp oynuyor… çalgı çengi gırla gidiyor…” Padişah bu kez duraklar: “Hemen vergileri düşürün!” Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148362 @Cem Boneval, Delirelim diyorsunuz yani hocam, öyle mi? Başlıyorum. Heeeeyyyytttttttt, karada kaçan, havada uçan, var mı l.n bana yan bakan? Heyyyyyyytttttt. :D Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın