Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122757 yarın taktırıyorum lpg yi kısmet olursa artık sırf zam yapanların inadına Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122760 yarın taktırıyorum lpg yi kısmet olursa artık sırf zam yapanların inadına Devletimiz onu da düşünür merakta kalmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122764 Devletimiz onu da düşünür merakta kalmayın. haklısınız son çare arabayı çeker garaja seyrederiz artık engin bey. zaten ucuza yakıtta yok ülkemizde benzin dizel lpg farketmez. umarım lpg de sorun çıkmazda başımızdakilere kızıp arabamıza zarar vermeyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122766 Bir karikatürden esinlenerek şöyle bir yorum yapmak istiyorum. Devletini sevenler arabaya, sevmeyenler bisiklete binsin. :D Lpg falan hepsi hikaye, tabi yakıt giderleriniz düşecek ama, sonuçta yine devletinizi sevmeye devam edeceksiniz. Şey, devlet sizi sevmeye miydi. Dur ya bidakka, kafam karıştı. (devlete verilen vergiye asla karşı değilim, öncelikle bunu belirteyim, devlet refah seviyesine ulaşacaksa, borçlar bitecekse vs. alsın maaşımın yarısını vereyim. Ama sonuçta bir gelişme olmuyorsa kızıyorum.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122768 Bodrumdaki 21 vitesi çıkardım, 1 saatlik kullanıma 500 kalori yakıyor.. Eylül 28, 201213 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122770 4.36 dan mazot satılan bu ülke nereye gidiyor acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122775 4.36 dan mazot satılan bu ülke nereye gidiyor acaba? allah sonumuzu hayırlı etsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122779 zamlar hem cüzdanımızı hemde çenemizi yoruyor abi ne yapalım yarın gidiyorum lpg montajına Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201213 yıl comment_122846 Benzin fiyatında dünya şampiyonuyuz Art arda gelen zamlar Türkiye’yi benzinde dünya şampiyonu yaptı.Akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’nin (ÖTV) 30 kuruş artırılmasının ardından pompaya yansıyan zamlar Türkiye’nin Norveç’ten liderliğin alınmasını sağladı. Cumartesi günü gelen 35 kuruşluk ÖTV zammının ardından bugün yürürlüğe giren 9 kuruşluk zamla birlikte 95 oktan benzinin litresi 4.82 TL’ye yükseldi. Böylece son kur fiyatlarına göre benzinin litresi 2.07 Euro’ya yükselmiş oldu. Zammın ardından Türkler, Norveçliler’in önüne geçerek dünyanın en pahalı benzinini kullanan milleti oldu. alıntı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201213 yıl comment_122849 Mazot almaya gidesim gelimiyor,neredeyse arabaya küsmüş durumdayım.Hükümetler değişiyor fakat milletin kaderi değişmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201213 yıl comment_122852 10 yıldır hükümet aynı benzin oldu 5 lira Buradan eski fiyatlara bakabilirsiniz http://gm.poas.com.tr/POASFIYAT/Fiyatlar.aspx?u=guest 2005'de 2.30 tl imiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201213 yıl comment_122853 Azıcıkta ilaca zam yapsanıza yahu İlacı devlet ödediği için kutu bazında neredeyse dünyanın en ucuz ilaç alan ve satan ülkesiyiz... Son ilaç zammı 2005te olmuştu sanırım.... son 5 senede 200 küsür kez indirim yaptı hükümet (Her cuma rutin indirimler devam ediyor) Buna karşı değilim yanlış anlaşılmasın... (Piyasadan çekilen firmaları ve bitirilen yerli ilaç sanayiyi saymazsak bir zararı yok bunun) (Bu arada ilaç ucuzluyor ama vatandaş genede ilaç parasından fazla parayı muayene borcu olarak devlete ödüyor....) Değinmek istediğim nokta benzin parası vatandaşın cebinden çıkıyor dolayısıyla zam yapmak caizdir... Ama ilacı devlet ödüyor asla zam olmaz... (Hergün en az 10kişi geliyor ki ilacı parayla alsa 10-15tl tutar, sgkyla aldığı için 30tl'ye yakın borç ödüyor....) Her geçen sene cebimiz biraz daha deliniyor.... Allah sonumuzu hayır etsin... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın