Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278231 Gene karıştırmışım Peki direk isviçreden alsak bulunur mu? son soru seikomu orient mi? Ben isvicre'den de baktim.. Enteresan bicimde burada daha ucuz Ayni fiyatlarda bir Orient'le Seiko'yu sorarsan kesinlikle Orient derim... Ucuz Seiko'lar bence alinacak gibi degil.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278250 Ben isvicre'den de baktim.. Enteresan bicimde burada daha ucuz Ayni fiyatlarda bir Orient'le Seiko'yu sorarsan kesinlikle Orient derim... Ucuz Seiko'lar bence alinacak gibi degil.. hmm 8 senedir bunları kullanıyorum memnunum bi bakayım orientlere, yada onu boşver şuna bak diyeceğin bi marka var mı abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278253 hmm 8 senedir bunları kullanıyorum memnunum bi bakayım orientlere, yada onu boşver şuna bak diyeceğin bi marka var mı abi? Ben dayaniklilik acisindan degil bilek doldurmasi acisindan demistim. Yoksa benim de 20 senelik casio saatim var Orient her acidan daha guzel geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278259 Yoksa benim de 20 senelik casio saatim var Bende de bir Casio var, Allah (c.c.) rahmet eğlesin, annemin dayısı orta okulda iken hediye etmişti bana. Askerliği bile onla bitirdim ( o kadar sürünme, yat-kalk v.s.) bana mısın demedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278262 onu boşver şuna bak diyeceğin bi marka var mı abi? Fossil filan da bakabilirsin... Fena degiller.. Pulsar da olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278267 Aynen; Fossil aldım hanıma, 700 yıldır kullanıyor. Birinin yan ürünüymüş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278269 diesel saatler de fena değildir deri kordonları haricinde. dz-1172 kullanıyorum 5 senedir. gayet memnunum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278270 diesel saatler de fena değildir deri kordonları haricinde. dz-1172 kullanıyorum 5 senedir. gayet memnunum.Biraz fazla iri degiller mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278272 Biraz fazla iri degiller mi? modeline göre değişiyor. bnm kullandığım çok iri değil. ama bi kol saati şeklinde tasarlanıp asıl görevi duvar saati olacaklar da yok değil ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278273 diesel saatler de fena değildir Sen yazınca hatırlar gibi oldum; Fossil, Diesel'in yan ürünüydü galiba.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201511 yıl comment_282409 İsviçre saat hobicileri yaşadı, adaylar üzücü haber. Değer kazandı isviçre frangı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201511 yıl Yazar comment_287562 Saat konusunda son öğrendiklerim hepimiz bütçemize göre birşeyler takıyoruz işin mutfağında çalışan bir ustadan öğrendiğim kadarıyla;rose gold saatleri tercih etmeyin sarıları atma yapıyor dendi ki haklı benimde bir saatimde kaplamasında atma oldu hemde piyasadaki fashion markasına ve ortalamanın üstündeki fiyatına rağmen,ayrıca çelik kaplama alınmasının uygun olacağı metal kayışın ağır ve baklalarının boş olmamasına dikkat edilmesi gerektiğini,yine quartz olan saatlerde kullanılan ETA-RONDA- gibi mekanizmaların bulunmasına ve genelle kronolu saatlerin mekanizmalarının daha iyi olduğu söylendi...Saat alacakların dikkatine duyurulur... @Alperen İzmirde özen saat var Orient satıcısı 1 alana bir bedava kampanyası sen orientçi olduğun için bir bak derim... AVİ-8 ikinci dünya savasında kullanılan uçaklardan ve pilotlardan ilham alınarak yapılan saatlerden ilham alıyor çizgileri çok güzel...iyi bir marka... Daniel Wellington minimal çizgilerde unisex yapıda benzerleri Paul Hewwit...gibi Acarsoy saat ülkemize getirdi günlük ve spor kayışlarla güzel saatler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201511 yıl comment_287563 @Tevfik,fiyatları da şişrme değil.. güzelmiş.. gerçi şuan saat almak gibi bir hedefim yok ama değerlendirilebilir. teşekkürler abi.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın