Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Gene karıştırmışım Peki direk isviçreden alsak bulunur mu? son soru seikomu orient mi? Ben isvicre'den de baktim.. Enteresan bicimde burada daha ucuz Ayni fiyatlarda bir Orient'le Seiko'yu sorarsan kesinlikle Orient derim... Ucuz Seiko'lar bence alinacak gibi degil.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Ben isvicre'den de baktim.. Enteresan bicimde burada daha ucuz Ayni fiyatlarda bir Orient'le Seiko'yu sorarsan kesinlikle Orient derim... Ucuz Seiko'lar bence alinacak gibi degil.. hmm 8 senedir bunları kullanıyorum memnunum bi bakayım orientlere, yada onu boşver şuna bak diyeceğin bi marka var mı abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 hmm 8 senedir bunları kullanıyorum memnunum bi bakayım orientlere, yada onu boşver şuna bak diyeceğin bi marka var mı abi? Ben dayaniklilik acisindan degil bilek doldurmasi acisindan demistim. Yoksa benim de 20 senelik casio saatim var Orient her acidan daha guzel geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Yoksa benim de 20 senelik casio saatim var Bende de bir Casio var, Allah (c.c.) rahmet eğlesin, annemin dayısı orta okulda iken hediye etmişti bana. Askerliği bile onla bitirdim ( o kadar sürünme, yat-kalk v.s.) bana mısın demedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 onu boşver şuna bak diyeceğin bi marka var mı abi? Fossil filan da bakabilirsin... Fena degiller.. Pulsar da olabilir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Aynen; Fossil aldım hanıma, 700 yıldır kullanıyor. Birinin yan ürünüymüş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 diesel saatler de fena değildir deri kordonları haricinde. dz-1172 kullanıyorum 5 senedir. gayet memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 diesel saatler de fena değildir deri kordonları haricinde. dz-1172 kullanıyorum 5 senedir. gayet memnunum.Biraz fazla iri degiller mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Biraz fazla iri degiller mi? modeline göre değişiyor. bnm kullandığım çok iri değil. ama bi kol saati şeklinde tasarlanıp asıl görevi duvar saati olacaklar da yok değil ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 diesel saatler de fena değildir Sen yazınca hatırlar gibi oldum; Fossil, Diesel'in yan ürünüydü galiba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 İsviçre saat hobicileri yaşadı, adaylar üzücü haber. Değer kazandı isviçre frangı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 rüyam.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yapma böyle gözün sevem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Saat konusunda son öğrendiklerim hepimiz bütçemize göre birşeyler takıyoruz işin mutfağında çalışan bir ustadan öğrendiğim kadarıyla;rose gold saatleri tercih etmeyin sarıları atma yapıyor dendi ki haklı benimde bir saatimde kaplamasında atma oldu hemde piyasadaki fashion markasına ve ortalamanın üstündeki fiyatına rağmen,ayrıca çelik kaplama alınmasının uygun olacağı metal kayışın ağır ve baklalarının boş olmamasına dikkat edilmesi gerektiğini,yine quartz olan saatlerde kullanılan ETA-RONDA- gibi mekanizmaların bulunmasına ve genelle kronolu saatlerin mekanizmalarının daha iyi olduğu söylendi...Saat alacakların dikkatine duyurulur... @Alperen İzmirde özen saat var Orient satıcısı 1 alana bir bedava kampanyası sen orientçi olduğun için bir bak derim... AVİ-8 ikinci dünya savasında kullanılan uçaklardan ve pilotlardan ilham alınarak yapılan saatlerden ilham alıyor çizgileri çok güzel...iyi bir marka... Daniel Wellington minimal çizgilerde unisex yapıda benzerleri Paul Hewwit...gibi Acarsoy saat ülkemize getirdi günlük ve spor kayışlarla güzel saatler... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 @Tevfik,fiyatları da şişrme değil.. güzelmiş.. gerçi şuan saat almak gibi bir hedefim yok ama değerlendirilebilir. teşekkürler abi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap