özer aygül Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Cem bey bu hadiseyi zaman zaman deneyin derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Niye ki, arabamın beni şizofren etme potansiyelini ölçmek için mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 merhaba usta bendede f3 var bazen radyo ekranında alarm duyurusu diyor ve hiç bir tus basmıyor nedendir ustamm Bu sadece sürücü tarafını açma özelliğini ford power tusuyla nasıl yapacağız yapan varmı? bi de arabayı park ettik kitlemededen cektık gıttık ( cok unutuyorum) ayarı yok degılmı kendı kendıne kıtlese Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Bu sadece sürücü tarafını açma özelliğini ford power tusuyla nasıl yapacağız yapan varmı? bi de arabayı park ettik kitlemededen cektık gıttık ( cok unutuyorum) ayarı yok degılmı kendı kendıne kıtlese 1.si nedir ? böyle bişey duymadım hiç. 2.si yok tabiki...Kendini iyiki unutmuyorsun abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 1.si nedir ? böyle bişey duymadım hiç. 2.si yok tabiki...Kendini iyiki unutmuyorsun abi Yakup 1. si şöyle benim hb style da aktifleştirmeyi başarmıştım, kapıları açma tuşuna bastığında sadece sürücü kapısı açılıyor, iki defa ard arda basarsan 4 kapıda açılıyor çok guzel bi özellik, onu yapmak için kitapçıktaki gibi anahtar konumun 1-2 oynuyorsun 4 defa ama titaniumda yapamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yakup 1. si şöyle benim hb style da aktifleştirmeyi başarmıştım, kapıları açma tuşuna bastığında sadece sürücü kapısı açılıyor, iki defa ard arda basarsan 4 kapıda açılıyor çok guzel bi özellik, onu yapmak için kitapçıktaki gibi anahtar konumun 1-2 oynuyorsun 4 defa ama titaniumda yapamadım Sondan ikinci paragraf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Sondan ikinci paragraf Abicim teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Arkadaşlar çift kitleme olayından bilginiz varmı? Kitapçıkta kapaıları kitledikten 3 saniye sonra kilit tuşuna bir daha basarsanız çift kitlenmiş olur diyor sinyaller 2 defa yanar diyor bende olmuyor deneyen varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Arkadaşlar çift kitleme olayından bilginiz varmı? Kitapçıkta kapaıları kitledikten 3 saniye sonra kilit tuşuna bir daha basarsanız çift kitlenmiş olur diyor sinyaller 2 defa yanar diyor bende olmuyor deneyen varmı? Aracında yok çünkü. http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/donanim-tablosu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yakup donanımda çift kitleme diye bişey varmı göremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yakup donanımda çift kitleme diye bişey varmı göremedim İşte yok diyorum ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 İşte yok diyorum ya Off Yakup offff 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Az önce kendi aracımda denedim anahtarı resetledikten sonra sorunsuz çalışıyor 45 sn sonra kapanma Bu arada bu sadece titanium donanımda olan bir özellik değil benim aracım style paketli Yok diye şaşırmıştım önceki focus 2 trend aracımda bile vardı diyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Evet benim önceki style aracımdada vardı, bence içinde anahtar olmadığı zaman kitleyebilse yani sadece açıp bir daha kitlemediğimizde değil kitlemeyi gerçekten unuttuğumuzda kitlese daha mantıklı olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Sadece titanium'da yazmamıştık zaten.. genelde bu tür özellikler tüm araçta olur, hepsi yazılımsal şeyler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap