Atilla Yıldıztepe Oluşturma zamanı: Mayıs 28 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 28 Arkadaşlar aracım 2016 Focus 1.6 TDCİ manuel. Dpf ve egr iptali hakkında bilgi ve tecrübelerinizi rica ediyorum. Yüzde 95 şehir içi kullanıyorum. O yüzden de kurum temizliği ve rejenerasyon sıkıntı. Sizce egr dpf iptali yapılabilir mi yapılmalı mı, faydaları zararları nelerdir? Yada direk temizlik mi daha mantıklı. Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emirhan Erdem Yanıtlama zamanı: Mayıs 28 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28 bende düşünüyorum araç dpf temizliğine girip duruyor. daha 57bin km de ama canımı sıkıyor. DPF EGR iptaline de zararlı diyip duruyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 66000 km deki kuga aracımda aynı sorun. Takip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atilla Yıldıztepe Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 12 saat önce, Emirhan Erdem yazdı: bende düşünüyorum araç dpf temizliğine girip duruyor. daha 57bin km de ama canımı sıkıyor. DPF EGR iptaline de zararlı diyip duruyorlar Bir görüş faydalı dahi olduğunu (yani bunu da şöyle açıklıyorlar iptal edilmediğinde ortaya çıkacak toplam maliyet ile karşılaştırıldığında faydalı şeklinde), diğer görüş ise zararlı olduğunu (benim için en mantıklı ve rahatsız edici zarar şu) yazılım düzgün ve araca özel olmadığında olası yüksek ısının turbo ve motorun zarar görmesine sebep olabileceği; yani araştırmalarım sonucu ben de oluşan izlenim yaptırılabilir ama aslında asıl araştırılması gereken nerede ve kime yaptırılacağı gibi geldi. Ama bu benim internet araştırmalarım sonucu oluşan izlenim, bilgi değil yani. O yüzden sormak istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 EGR valfi egzoz gazının bir kısmını tekrar motora yönlendirir. Bu sayede ısıyı düşürür ve zararlı azot oksit gazının oluşmasını önler. DPF insan ve çevre için çok zararlı olan hidrokarbonların ve karbonmonoksitin havaya karışmasını engeller. Yani her ikisi de aslında çevre ve insan sağlığı için çok önemlidir. Tamamen vicdani bir durum. Karar sizin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atilla Yıldıztepe Yanıtlama zamanı: Cuma saat 23:50 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 23:50 29.05.2025 - 20:17 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: EGR valfi egzoz gazının bir kısmını tekrar motora yönlendirir. Bu sayede ısıyı düşürür ve zararlı azot oksit gazının oluşmasını önler. DPF insan ve çevre için çok zararlı olan hidrokarbonların ve karbonmonoksitin havaya karışmasını engeller. Yani her ikisi de aslında çevre ve insan sağlığı için çok önemlidir. Tamamen vicdani bir durum. Karar sizin. İnsani durum konusunu araştırırken konu hakkında yazılmış bir makale, makale derken gazete makale değil bir üniversite hocası tarafından yazılmış bilimsel bir makaleyi okumuştum. Bulursam tekrar paylaşırım. Kazın ayağının pek de öyle olmadığını anlatıyordu makale. Diğer unsurları geçtim (zaten karbonmonoksiti tutması mümkün değil) şöyle düşünün normalde 2000 devirde vites değiştirerek 100 km de 4-5 lt yakacak aracımızı partikül filtresi tıkanmasın/daha geç tıkansın diye daha yüksek devirlerde vites değiştirerek daha fazla yakıt yakmıyor muyuz? Bir de (özellikle benim gibi %99 şehir içi kullananlar) araç rejenerasyon yapsın diye otobana/çevre yoluna çıkıp yüksek devirlerde araç kullanıp aslında yakmayacağımız mazot ile de çevreye zarar vermiyor muyuz? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 19:12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 19:12 19 saat önce, Atilla Yıldıztepe yazdı: İnsani durum konusunu araştırırken konu hakkında yazılmış bir makale, makale derken gazete makale değil bir üniversite hocası tarafından yazılmış bilimsel bir makaleyi okumuştum. Bulursam tekrar paylaşırım. Kazın ayağının pek de öyle olmadığını anlatıyordu makale. Diğer unsurları geçtim (zaten karbonmonoksiti tutması mümkün değil) şöyle düşünün normalde 2000 devirde vites değiştirerek 100 km de 4-5 lt yakacak aracımızı partikül filtresi tıkanmasın/daha geç tıkansın diye daha yüksek devirlerde vites değiştirerek daha fazla yakıt yakmıyor muyuz? Bir de (özellikle benim gibi %99 şehir içi kullananlar) araç rejenerasyon yapsın diye otobana/çevre yoluna çıkıp yüksek devirlerde araç kullanıp aslında yakmayacağımız mazot ile de çevreye zarar vermiyor muyuz? Atilla Bey, üniversite hocasının branşını bilemem tabii ki. Ama şöyle bir durum var. Bu tür araştırmalar araba üreten firmaların ARGE bölümlerinde araştırılır ve gerçekten faydalı bir durum varsa uygulamaya konulur. ARGE için de çok yüksek bütçeler ayrılır. Özellikle Avrupa'da insan hayatı çok değerlidir. Hatırlarsanız WV grubu emisyon ölçümünde hile yaptığı için milyonlarca euro tazminat ödedi. Eğer bu parçalar dediğiniz gibi gereksiz olsaydı zaten araçlara takmazlardı çünkü maliyeti boş yere yükseltmiş olurlardı. Bir de dediğiniz gibi aracı öyle haftada bir falan yüksek devirde kullanmaya gerek yok. Uzun yola çıktığınızda 20 dakika falan 3000 devirde kullanın yeterli. Öyle aman aman bir yakıt farkı olmaz zaten. Tabii ki kimseyi bir şeye ikna etmek gibi bir niyetim yok Siz zaten karar vermişseniz iptal ettirin gitsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 19:22 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 19:22 biraz konu disi olacak ancak, kimse kusura bakmasin, ne yazik ki Turkce "bilimsel makale"lerin %99unun bir gecerliligi yok bence. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atilla Yıldıztepe Yanıtlama zamanı: Pazar saat 20:46 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazar saat 20:46 (düzenlendi) 31.05.2025 - 22:12 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: Atilla Bey, üniversite hocasının branşını bilemem tabii ki. Ama şöyle bir durum var. Bu tür araştırmalar araba üreten firmaların ARGE bölümlerinde araştırılır ve gerçekten faydalı bir durum varsa uygulamaya konulur. ARGE için de çok yüksek bütçeler ayrılır. Özellikle Avrupa'da insan hayatı çok değerlidir. Hatırlarsanız WV grubu emisyon ölçümünde hile yaptığı için milyonlarca euro tazminat ödedi. Eğer bu parçalar dediğiniz gibi gereksiz olsaydı zaten araçlara takmazlardı çünkü maliyeti boş yere yükseltmiş olurlardı. Bir de dediğiniz gibi aracı öyle haftada bir falan yüksek devirde kullanmaya gerek yok. Uzun yola çıktığınızda 20 dakika falan 3000 devirde kullanın yeterli. Öyle aman aman bir yakıt farkı olmaz zaten. Tabii ki kimseyi bir şeye ikna etmek gibi bir niyetim yok Siz zaten karar vermişseniz iptal ettirin gitsin. Teşekkürler öncelikle zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için. Önce şunu söylemek isterim bir karar vermiş değilim, şu anki eğilimimi sorarsanız iptal ettirmemek ağır basıyor. Her "bilimsel" makaleye güvenmediğim gibi, her araç üreticisinin ARGE sine de güvenmem. Farkındayız hepimiz dünyanın en yavaş gelişen teknolojisi nedir diye baktığımızda motor teknolojisi olduğunu görürüz. Yani şu son 20 seneyi çıkın neredeyse Ford t motorunu kullanıyoruz diyecek kadar yavaş. Örnekse benzinli motorların verimsizliği yüzünden rudolph Diesel dizel motorları üretmişti. Sonra Wagner motor üretildi ve benzinli motorlarda verimi çok artırıyordu. Ama rağbet görmedi üreticiler tarafından. Çünkü tüm üretim yatırımları baştan aşağı değişmek zorunda kalacaktı. Sadece motorla bitmiyor takdir edersiniz ki. Yani adamların tek derdinin hatta derdinin daha temiz bir dünyadan çok standartları karşılayacak otomobil üretmek olduğu aşikâr. Neyse bunlar uzun konular. Bir karar vermiş değilim o yüzden zaten fikir edinmeye bilgi taplamaya çalışıyorum. İlginiz ve duyarlılığınız için teşekkürler. Pazar saat 20:47 Atilla Yıldıztepe tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 09:08 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 09:08 12 saat önce, Atilla Yıldıztepe yazdı: standartları karşılayacak otomobil üretmek olduğu aşikâr. Zaten cevabı vermişsiniz bence. Emisyon standartları da sonuçta çevre uyumluluğu için ortaya çıkan bir konu. İşin etik, ahlaki boyutu, ne kadar masum, iyi niyetli, işe yarar vs. olduğu tartışılır. Ama konuya bireysel olarak bakarsak kendimin, çocuğumun böyle bir aracın bulunduğu sokaktaki havayı solumasını istemem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:43 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:43 Benim kuga da ara ara sarı motor ışığı yakıyor, can sıkıcı durum. Ben şehiriçi trafiğinde bile manule alıp partikül filtresini temizliyorum. Yapacak bişi yok maalesef. Dizeli seviyorum dikenine katlanacağız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:53 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:53 19 saat önce, Atilla Yıldıztepe yazdı: Sonra Wagner motor üretildi ve benzinli motorlarda verimi çok artırıyordu. Wankel motordan bahsediyorsunuz sanirim. Simdi baktim, termal verimliligi klasik pistonlu motorlardan daha dusukmus. Ureticilerin derdi dogal olarak kar etmek olsa da yasal duzenlemelere uymak zorundalar. Yani cesitli emisyon duzenlemeleri olmasa hicbir uretici DPF koymaz tabii ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 16:15 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 16:15 18 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Wankel motordan bahsediyorsunuz sanirim. Rotary motor denilen şey değil mi bu? Mazda kullanıyordu bir ara. Düzgün sıkıştırma olmadığı için verimsiz olduğu kadar emisyonu da yüksek bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 18:08 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 18:08 1 saat önce, Semih O. yazdı: Rotary motor denilen şey değil mi bu? Mazda kullanıyordu bir ara. Düzgün sıkıştırma olmadığı için verimsiz olduğu kadar emisyonu da yüksek bildiğim kadarıyla. Ben oyle anliyorum abi, bilmedigimiz baska bir motor cikar belki 😄 Aynen. Performans anlaminda avantajlari olsa da verim ya da emisyon olarak kotu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ay Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:16 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:16 3 saat önce, Ozan Kar yazdı: Wankel motordan bahsediyorsunuz sanirim. Simdi baktim, termal verimliligi klasik pistonlu motorlardan daha dusukmus. Ureticilerin derdi dogal olarak kar etmek olsa da yasal duzenlemelere uymak zorundalar. Yani cesitli emisyon duzenlemeleri olmasa hicbir uretici DPF koymaz tabii ki. Aşınma büyük sorun bu motorlarda diye hatırlıyorum. Çok üst düzey malzeme kullanma gerekliliği vs.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap