Atilla Yıldıztepe Oluşturma zamanı: Çarşamba saat 18:35 Raporla Share Oluşturma zamanı: Çarşamba saat 18:35 Arkadaşlar aracım 2016 Focus 1.6 TDCİ manuel. Dpf ve egr iptali hakkında bilgi ve tecrübelerinizi rica ediyorum. Yüzde 95 şehir içi kullanıyorum. O yüzden de kurum temizliği ve rejenerasyon sıkıntı. Sizce egr dpf iptali yapılabilir mi yapılmalı mı, faydaları zararları nelerdir? Yada direk temizlik mi daha mantıklı. Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emirhan Erdem Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 21:20 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 21:20 bende düşünüyorum araç dpf temizliğine girip duruyor. daha 57bin km de ama canımı sıkıyor. DPF EGR iptaline de zararlı diyip duruyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 09:28 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 09:28 66000 km deki kuga aracımda aynı sorun. Takip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atilla Yıldıztepe Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 10:18 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 10:18 12 saat önce, Emirhan Erdem yazdı: bende düşünüyorum araç dpf temizliğine girip duruyor. daha 57bin km de ama canımı sıkıyor. DPF EGR iptaline de zararlı diyip duruyorlar Bir görüş faydalı dahi olduğunu (yani bunu da şöyle açıklıyorlar iptal edilmediğinde ortaya çıkacak toplam maliyet ile karşılaştırıldığında faydalı şeklinde), diğer görüş ise zararlı olduğunu (benim için en mantıklı ve rahatsız edici zarar şu) yazılım düzgün ve araca özel olmadığında olası yüksek ısının turbo ve motorun zarar görmesine sebep olabileceği; yani araştırmalarım sonucu ben de oluşan izlenim yaptırılabilir ama aslında asıl araştırılması gereken nerede ve kime yaptırılacağı gibi geldi. Ama bu benim internet araştırmalarım sonucu oluşan izlenim, bilgi değil yani. O yüzden sormak istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 17:17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 17:17 EGR valfi egzoz gazının bir kısmını tekrar motora yönlendirir. Bu sayede ısıyı düşürür ve zararlı azot oksit gazının oluşmasını önler. DPF insan ve çevre için çok zararlı olan hidrokarbonların ve karbonmonoksitin havaya karışmasını engeller. Yani her ikisi de aslında çevre ve insan sağlığı için çok önemlidir. Tamamen vicdani bir durum. Karar sizin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atilla Yıldıztepe Yanıtlama zamanı: 8 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 8 saat önce 29.05.2025 - 20:17 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: EGR valfi egzoz gazının bir kısmını tekrar motora yönlendirir. Bu sayede ısıyı düşürür ve zararlı azot oksit gazının oluşmasını önler. DPF insan ve çevre için çok zararlı olan hidrokarbonların ve karbonmonoksitin havaya karışmasını engeller. Yani her ikisi de aslında çevre ve insan sağlığı için çok önemlidir. Tamamen vicdani bir durum. Karar sizin. İnsani durum konusunu araştırırken konu hakkında yazılmış bir makale, makale derken gazete makale değil bir üniversite hocası tarafından yazılmış bilimsel bir makaleyi okumuştum. Bulursam tekrar paylaşırım. Kazın ayağının pek de öyle olmadığını anlatıyordu makale. Diğer unsurları geçtim (zaten karbonmonoksiti tutması mümkün değil) şöyle düşünün normalde 2000 devirde vites değiştirerek 100 km de 4-5 lt yakacak aracımızı partikül filtresi tıkanmasın/daha geç tıkansın diye daha yüksek devirlerde vites değiştirerek daha fazla yakıt yakmıyor muyuz? Bir de (özellikle benim gibi %99 şehir içi kullananlar) araç rejenerasyon yapsın diye otobana/çevre yoluna çıkıp yüksek devirlerde araç kullanıp aslında yakmayacağımız mazot ile de çevreye zarar vermiyor muyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap