Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Cuma saat 19:47 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 19:47 3 saat önce, Murat Kav. yazdı: Acaba powerbank uyar mı bunlara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Cuma saat 20:33 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 20:33 Adam haklı, ama az önce eve dönüşte kara görününce, paralı otoyolda 150 ye sabitledim şarj yüzdesi bir bir düşüyor maşallah, 110 u geçince işler çok değişiyor, birde araç dc şarjda 200 kW sözde destekliyor, 400 kW lık şarjda sadece ben vardım Max 125 kW ile şarj oldu, bu ilan edilen değerlerde hikaye, sonuçta soldan gitmek mümkün değil yani. Ama bana göre artıları daha fazla.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: 22 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 22 saat önce 22 saat önce, Murat Kav. yazdı: Dizeldeki hızım, tempom neyse elektriklide de o. Hiç menzil sıkıntım olmadı şu ana kadar. Az yaksın diye sinekten yağ çıkarmaya çalışıp hayatı kaçırmaya gerek yok. 😀 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: 20 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 20 saat önce Yavaş gidenlerin ekonomi kastığını sanmıyorum, hızlı gitmenin bir mantığı yok, çünkü şarj süresi uzuyor varış süresi değişmiyor. Hızdan kazandığın yarım saati, şarjda geri verirsin zaten gibi bir durum. Çok yavaş gidenleri anlamak mümkün değil tabi.. 110-120 gibi yasal sınırdaki hızlar gayet mantıklı zaten yeterli de oluyor ancak özel işletme otoyollarda yolun hakkını vereyim dersen bir mola daha fazladan vermek gerekebilir 😀 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 1 saat önce (düzenlendi) Toprak Razgatlioglu Tesla model Y performance almış, önceki arabası da uzun menzil rwd imiş (pek uzun menzil değildi diyor😂) baba fena basıyor herhalde 7000 km de ort tüketimi 29.5 kw. Karşılaştırma için benim SR ile 12.8 kw 1 saat önce H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap