H. Cenk Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Ben de ilk kez orta mesafe yazlığa gittim. Evde %100 şarj edip sabah 6 da yola çıktım . 280 km sonra %37 ile yazlığa park ettim. 1Köyden Geliboluya giderken bir PO var oraya da 5 şarj açmışlar . Orada %80 e kadar şarj ettim. Geliboluya gittim işleri hallettim köye döndüm. Ertesi sabah %76 ile İstanbula yola çıktım. Tekirdağı geçince hep durduğumuz köfte yediğimiz bir yer var oraya da 5 şarj açmışlar. Orada da %80 e kadar şarj edip. İstanbula ulaştım. Kayınvalideye falan uğradım, trafik yoğunda daha fazla tüketti ama korktuğum kadar değil. Köye kablo götürmeme veya sistem kurmama gerek de kalmadı . her yer trugo falan olmuş. Bu iki 5şarj bana yeter. (5 şarj biraz pahalı ama 5. şarj ücretsiz. Bu yaz 3 kere falan yazlığa gidersem ücretsizi alırım diye düşünüyorum. salak gibi ilk iki şarjı misafir olarak yaptım 😞 ) Aslında arefe günü Alanyaya gittim öğlen çıktım. bizim oğlan beklemeye sorun çıkarır diye XC40la gittim. Pamukovada falan boş şarj istasyonu vardı. Hele afyonda 7-8 slotluk şarj istasyonu vardı. sadece tek araç şarj ediyordu tüm slotlar boştu. Tesla ile de gidilebilirmiş yani.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Tesla envanterleri için fiks bir tarih var mı? 3 günde bir, ya da haftanın belirli günleri gibi. Bilen var mı? Sanırım akşam 18:00 civarı açıyorlar, ama her gün değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Oncesinde yayinliyorlar. Instada elektriklirota diye bi hesap var onu takip edersen denk gelirsin illa. 41 minutes ago, H. Cenk said: Ben de ilk kez orta mesafe yazlığa gittim. Evde %100 şarj edip sabah 6 da yola çıktım . 280 km sonra %37 ile yazlığa park ettim. 1Köyden Geliboluya giderken bir PO var oraya da 5 şarj açmışlar . Orada %80 e kadar şarj ettim. Geliboluya gittim işleri hallettim köye döndüm. Ertesi sabah %76 ile İstanbula yola çıktım. Tekirdağı geçince hep durduğumuz köfte yediğimiz bir yer var oraya da 5 şarj açmışlar. Orada da %80 e kadar şarj edip. İstanbula ulaştım. Kayınvalideye falan uğradım, trafik yoğunda daha fazla tüketti ama korktuğum kadar değil. Köye kablo götürmeme veya sistem kurmama gerek de kalmadı . her yer trugo falan olmuş. Bu iki 5şarj bana yeter. (5 şarj biraz pahalı ama 5. şarj ücretsiz. Bu yaz 3 kere falan yazlığa gidersem ücretsizi alırım diye düşünüyorum. salak gibi ilk iki şarjı misafir olarak yaptım 😞 ) Aslında arefe günü Alanyaya gittim öğlen çıktım. bizim oğlan beklemeye sorun çıkarır diye XC40la gittim. Pamukovada falan boş şarj istasyonu vardı. Hele afyonda 7-8 slotluk şarj istasyonu vardı. sadece tek araç şarj ediyordu tüm slotlar boştu. Tesla ile de gidilebilirmiş yani.. Yok ya her yerde soket var. Insanlar bosuna endiseleniyor bence. Bayram seyranda otobanda falan sorun olabilir belki ama devlet yolunda ortada kalmak imkansiz gibi bir sey. Ben 3 ayda 11 bin km yaptim, %80i falan (belki daha bile fazlasi) sehirlerarasidir hic sarj sorunu yasamadim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 5 saat önce 15 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Tesla envanterleri için fiks bir tarih var mı? 3 günde bir, ya da haftanın belirli günleri gibi. Bilen var mı? Sanırım akşam 18:00 civarı açıyorlar, ama her gün değil. Tesla genel müdürü berk tezveren twitter da açıklıyor envanter tarihlerini. Pek çok site de ondan alıntılıyor. Maalesef sonraki ilk envanter 2 temmuzda . Envanter saati fiks 18:30 . Fakat bazen siparişini iptal edenler oluyor onlar hemen envantere düşüyor. Bir de LRler karışmasın diye ayrıca envantere koyuyorlar. Millet bot yazmış. Envantere araç düşünce bildirim atıyor. Hatta bunu abonelik haline getirip para alan var . Şu an için 2. çeyrekte çok teslimat göstermek için haziran sonu envanterini de öne çektiler. ve 5-10 unda sipariş verenlere bu ay teslimat sözü erdiler. O yüzden 2 temmuza kadar envanter yok. Hatta- söylentiler genelde doğru çıkıyor- Temmuzda sorun çıkmayacak araba bollaşacak. Envanter başında beklemeye gerek kalmayacak diyorlar. Eğer %10 değişmezse ve matrah değişmezse dağ taş Juniper olacak yaz sonu diyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap