Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20241 yıl comment_518511 2009 model ford focus model aracımda arka tampona park sensörü takmak istedim. Ancak tamponda doğru hizada delik yerlerini nasıl belirleyebileceğim konusunda çok araştırma yaptım.Metre ile ölçüm yaptım, göz kararı yaptım ama bir türlü delik yerlerine karar veremedim. En sonunda dedim ki dur bir tamponu sökeyim, bakalım belki arkasında delik yerleri için işaret bırakmışlardır. Söktüm ve evet arkadaşlar sensör delikleri için iz bırakılmış 🙂 Yani arkadaşlar yana yakıla park sensörü delik yerlerini aramanıza gerek yok , yeri hazırmış. Fabrikanın belirlediği ölçü degerleri bu şekilde imiş arkadaşlar. Yerden yüksekliğini ölçmeyi unuttum. Onu da ölçüp paylaşırım. Ekim 28, 20241 yıl HüseyinKara tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20241 yıl Yazar comment_518512 Park sensörü olarak kaliteli bir şey olsun dedim . Fiyatı kendi sitesinde 2350 TL . CENMAX BZ 1309 serisi park sensörünü aldım. Ekim 28, 20241 yıl HüseyinKara tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20241 yıl comment_518520 emeğinize sağlık. Belki sensörler boyanabilirdi araç rengine, tek eksik bu olmuş gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20241 yıl Yazar comment_518522 17 dakika önce, Semih G. yazdı: emeğinize sağlık. Belki sensörler boyanabilirdi araç rengine, tek eksik bu olmuş gibi. Çok teşekkür ederim.Hep aklımda idi sensörler için doğru yeri nasıl tespit edebiliriz diye. O kadar araştırmaya rağmen hiç bir yerde bu bilgiyi bulamadım. Birinin işine yarar belki düşüncesiyle paylaştım . Tamponu da komple boyatacağım inşallah. Ondan dolayı ayrıca boyama ihtiyaç duymadım. Renk farklılığı olmasın diye. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın