Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20242 yıl comment_517503 Bugün ucuz atlatılmış bir kaza yaşadık, yazlıkta yaşlı bir amca motorsikleti ile benim olduğum kapıdan çarptı bize. Şükür amcaya birşey olmadı. Aracı haftaya Ankarada yaptırmayı planlıyorum. Allianz kaskom ALC isimli bir firma ile anlaşmalıymış. Mini onarım kapsamında boyasız göçük düzeltme yapıyorlarmış. Boyasız olarak onarabilirler mi inceledikten sonra karar verecekler telefonda konuştuğumuz kadarı ile. Bu firmayı ilk defa duydum, düzgün yapabilirler mi emin değilim. Öveçler tarafında Göçük Timi isimli firma var, güzel iş yaptıklarını duymuştum. Kararsızım, kasko vs hiç uğraşmadan doğrudan oraya mı götürsem. Kapının durumu bu şekilde. Görüş paylaşanlara şimdiden teşekkür ediyorum😊 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20242 yıl comment_517504 Geçmiş olsun Erdem hocam, Ucuz atlatmışsın, düzelir o kapı hiç kafana takma. Kimseye bir şey olmaması teselli olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20242 yıl comment_517509 Geçmiş olsun, iyi bi ustaya denk gelirsen boyada kırılma yoksa düzelir söker kapıyı yatırırlar tezgaha hallederler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20242 yıl comment_517511 Geçmiş olsun, fiyat alın bence göçük timinden, diğer yere bir gidip görün bırakmadan önce, biraz "gözünüz tutarsa" modunda olacak ama en mantıklısı bu gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20242 yıl comment_517513 Geçmiş olsun. İstanbul'da olsaydınız yılmazoto göçük var. Güzelce tarafında. İnstagram'da paylaşımları var. Bizzat kendimde işlem yaptırdım. Başarılı bir usta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20242 yıl comment_517515 Erdem Bey geçmiş olsun. Çamurluğa yakın olan kısım biraz zorlayabilir ama düzeltilebilir gözüküyor. Sizlere bir şey olmamış ya gerisi hallolur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20242 yıl Yazar comment_517517 Çok teşekkürler. Haftaya biraz biraz mesai harcayacağız artık bu işi çözmek için. Umarım iyi bir ustaya denk geliriz. Fakat bu motorsiklet işi çok sakat amcanın ne koruyucu malzemeleri, ne düzgün frenleri, ne de kornası vardı. Motoru tam bir hurdaydı. Kendi hayatını da, bizim hayatımızıda çok farklı taraflara kaydırabilirdi. Aman değerli dostlar çok dikkatli olun😌 Onarım sonrası bilgi paylaşırım👋 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20242 yıl comment_517519 Bir saat önce, Bülent Y. yazdı: Geçmiş olsun. İstanbul'da olsaydınız yılmazoto göçük var. Güzelce tarafında. İnstagram'da paylaşımları var. Bizzat kendimde işlem yaptırdım. Başarılı bir usta. Benim de ihtiyacım var ama Güzelce bana o kadar uzak ki. Mümkün değil götürmem. 54 dakika önce, Erdem Ay yazdı: Çok teşekkürler. Haftaya biraz biraz mesai harcayacağız artık bu işi çözmek için. Umarım iyi bir ustaya denk geliriz. Fakat bu motorsiklet işi çok sakat amcanın ne koruyucu malzemeleri, ne düzgün frenleri, ne de kornası vardı. Motoru tam bir hurdaydı. Kendi hayatını da, bizim hayatımızıda çok farklı taraflara kaydırabilirdi. Aman değerli dostlar çok dikkatli olun😌 Onarım sonrası bilgi paylaşırım👋 Ben de yazlıkta bisikletle bir arabaya çarptım. 2 şeritli yol , sol şeride tek sıra parkedilmiş, yol yokuş aşağı , parke taşlı ve dar yol. ikinci araba zor geçiyor. Yol taş olduğu için çok yavaş iniyorum zaten . Tam parkeymiş beyaz jettanın yanından geçerken yolcu kadın kapıyı açıverdi ve sol elle kapıya girdim yere düştüm. Kapıda göçük oluştu. KOntrol etmeden kapı açılır mı diye kızdım kadına, o da bana kızdı bu kadar yakın geçilir mi diye . Araba olsa açmazdın dedim. Neyse eve gittim acısı sonradan çıktı serçe parmağım bayağı dağılmış. 1 ayda zor iyileşti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20242 yıl comment_517520 32 dakika önce, H. Cenk yazdı: 1 ayda zor iyileşti. Abi sana da geçmiş olsun, çok tehlikeli hale geldi bu işler. 33 dakika önce, H. Cenk yazdı: Güzelce Oraya gitmene gerek Kartal Sanayide var Savaş ustanın adamları... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20242 yıl Yazar comment_517527 3 saat önce, H. Cenk yazdı: Benim de ihtiyacım var ama Güzelce bana o kadar uzak ki. Mümkün değil götürmem. Ben de yazlıkta bisikletle bir arabaya çarptım. 2 şeritli yol , sol şeride tek sıra parkedilmiş, yol yokuş aşağı , parke taşlı ve dar yol. ikinci araba zor geçiyor. Yol taş olduğu için çok yavaş iniyorum zaten . Tam parkeymiş beyaz jettanın yanından geçerken yolcu kadın kapıyı açıverdi ve sol elle kapıya girdim yere düştüm. Kapıda göçük oluştu. KOntrol etmeden kapı açılır mı diye kızdım kadına, o da bana kızdı bu kadar yakın geçilir mi diye . Araba olsa açmazdın dedim. Neyse eve gittim acısı sonradan çıktı serçe parmağım bayağı dağılmış. 1 ayda zor iyileşti. Çok geçmiş olsun size de. Yollar, park yerleri uygun değil.. yazlık yerleri gibi bazı lokasyonlar gereğinden fazla kalabalık oluyor genelde sonuç böyle oluyor maalesef😌 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20242 yıl comment_517582 https://maps.app.goo.gl/Rp6U9C8RktMJa5CP7 Kemal abi iyidir mutlaka gosterin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20242 yıl Yazar comment_517588 4 saat önce, Ozan Kar yazdı: https://maps.app.goo.gl/Rp6U9C8RktMJa5CP7 Kemal abi iyidir mutlaka gosterin. Dün akşam döndüm Ankaraya. Çıkacaktım şimdi ALC vs dolaşmak için. İyi oldu bu. Teşekkür ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20241 yıl Yazar comment_517592 Fiyatlar ve şartlar aşağıdaki gibi son durumda; Akoto Ford (Edremit de almıştım) - 15k TL peşin Autoking Batıkent - 10k TL 3 taksit Tan oto Ford - 13k peşin ALC - 4k TL kapıyı sökmeden yaparız diyor Kemal Usta Şaşmaz - 10k TL peşin Kemal usta güven verdi ama 15 gün sonra alabilirim diyor..Autoking’edaha yakın gibiyim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın