Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2024 1 saat önce, Olcay Sert yazdı: ilk defa duydum teşekkürler ben de ilanlar da görmüştüm 🙂 uyguladım çok faydalı oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: dün saat 17:47 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 17:47 İndirim gelmiş ben de bundan aldım https://ty.gl/k5uane52lvwus 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: 14 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 14 saat önce 10 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı: İndirim gelmiş ben de bundan aldım https://ty.gl/k5uane52lvwus ben bu tür üste alta sıkıştırmalı ürünlere, tavan kumaşına zarar verebilir diye pek sıcak bakmıyorum. hele eski focus 3 ün tavan kumaşının kesiği bile ön tarafta belli oluyordu. f4 daha iyi ama yine de açılma riski olabilir. anam babam güneşliği güneşlikleri indirerek dikine sıkıştırıyorum, çok sıcaklarda.. yoksa sadece göğüsün üstüne seriyorum. en iyisi ise ön cama şeffaf film çektirmek.. %50 kesiyor güneş ışınını.. onun dezavantajı da ben gece sürüşü seviyorum, ışığı dağıtıyor. her marka model aynı mı bilmiyorum.. 3 e de yapan var 10 a da.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: 11 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 11 saat önce 2 saat önce, Mehmet Demir yazdı: en iyisi ise ön cama şeffaf film çektirmek.. %50 kesiyor güneş ışınını.. onun dezavantajı da ben gece sürüşü seviyorum, ışığı dağıtıyor. yeterli degil, guneslik kullanmadan yine ates gibi oluyor direksiyon vs. semsiye tipi olanlardan aldim aliexpressten pek kullanisli gelmedi, dagildi gitti bide 1 sezonda. Yukardakine benzer bir tiptede almistim yine aliexpressten onunda malzemesi filan pek hosuma gitmedi. Turkiyedekini getirtcem 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 10 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 10 saat önce (düzenlendi) Ön cam filmi, ısınma için yeterli değil olmuyor, güneşlik şart. Ben artık kaliteli güneşlikten vazgeçtim. Vantuzlar da hemen sertleşiveriyor nedense. Ya da bana iyisi denk gelmedi. Vantuz kullanmayı bıraktım, güneşliği kapatıyorum tutması için, yetiyor. Yalnız sarkmaması için güneşlik biraz sert olmalı. Yakup'un aldığı iyi. Vantuz izi de olmuyor camda 😏 10 saat önce Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: 4 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 4 saat önce 10 saat önce, Mehmet Demir yazdı: ben bu tür üste alta sıkıştırmalı ürünlere, tavan kumaşına zarar verebilir diye pek sıcak bakmıyorum. hele eski focus 3 ün tavan kumaşının kesiği bile ön tarafta belli oluyordu. f4 daha iyi ama yine de açılma riski olabilir. anam babam güneşliği güneşlikleri indirerek dikine sıkıştırıyorum, çok sıcaklarda.. yoksa sadece göğüsün üstüne seriyorum. en iyisi ise ön cama şeffaf film çektirmek.. %50 kesiyor güneş ışınını.. onun dezavantajı da ben gece sürüşü seviyorum, ışığı dağıtıyor. her marka model aynı mı bilmiyorum.. 3 e de yapan var 10 a da.. Bende filmin kalitelisi var araç içinde giderken çok iyi ama durduğu yerde daha da sıcak olmasın diye bunu da aldım bir tane de şirket aracına koyacağın onda film zaten yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap