Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arabalar için Güneşlik Önerisi Hk

Ali Gök

Önerilen Mesajlar

• 1 yıl sonra...
10 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı:

İndirim gelmiş ben de bundan aldım

https://ty.gl/k5uane52lvwus

ben bu tür üste alta sıkıştırmalı ürünlere, tavan kumaşına zarar verebilir diye pek sıcak bakmıyorum.

hele eski focus 3 ün tavan kumaşının kesiği bile ön tarafta belli oluyordu. f4 daha iyi ama yine de açılma riski olabilir.

anam babam güneşliği güneşlikleri indirerek dikine sıkıştırıyorum, çok sıcaklarda.. yoksa sadece göğüsün üstüne seriyorum.

en iyisi ise ön cama şeffaf film çektirmek.. %50 kesiyor güneş ışınını.. onun dezavantajı da ben gece sürüşü seviyorum, ışığı dağıtıyor.

her marka model aynı mı bilmiyorum.. 3 e de yapan var 10 a da..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Mehmet Demir yazdı:

en iyisi ise ön cama şeffaf film çektirmek.. %50 kesiyor güneş ışınını.. onun dezavantajı da ben gece sürüşü seviyorum, ışığı dağıtıyor.

yeterli degil, guneslik kullanmadan yine ates gibi oluyor direksiyon vs.

semsiye tipi olanlardan aldim aliexpressten pek kullanisli gelmedi, dagildi gitti bide 1 sezonda. 

Yukardakine benzer bir tiptede almistim yine aliexpressten onunda malzemesi filan pek hosuma gitmedi.

Turkiyedekini getirtcem 🙂 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ön cam filmi, ısınma için yeterli değil olmuyor, güneşlik şart. Ben artık kaliteli güneşlikten vazgeçtim. Vantuzlar da hemen sertleşiveriyor nedense. Ya da bana iyisi denk gelmedi. Vantuz kullanmayı bıraktım, güneşliği kapatıyorum tutması için, yetiyor. Yalnız sarkmaması için güneşlik biraz sert olmalı. Yakup'un aldığı iyi. Vantuz izi de olmuyor camda 😏  

Murat Kav. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.