Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Android ics güncellemesi hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben galaxy s2 ye yaptim ics guncellemesini. Samsung pek bi degisiklik yapmamis ayrica rami fazla kullaniyo. Ben pek sevmedim daha dogrusy alisamadim. Bence ciktigi gibi guncelleme yapmayin guncellemeyi yapip kullananlarin yorumunu aldiktan sonra yapin.

• Yanıt 89
  • Görüntüleme 11,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Aydın abi, iPhone veya HTC (üst model) lütfen Bak önceden dinlemedin beni.. Yusuf abi Tolga abi aldı iphone her dakika istediğimiz gibi takılıyoruz Aramıza Katılmalısın artık...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Daha ne istiyorsun abi, sen bir İphone kullanıyorsun cep tel degil

• viber android'de de var... ios'ta olan çoğu program android için de yapılmakta geliştirici tarafından..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güncellemeden pek kaçış yok ama. 1-2 ay sonra app'ler eski versiyonla çalışmamaya başlar. Aslında bende telefonun cid ayarlarını değiştirmek istiyorum. Cidnum:HTC_001 yapmak istiyorum, ama kurcalamakda istemiyorum. Kararsız kaldım.

Yanıtlama zamanı:

Ben de standart sensation da ICSten çok da memnun değilim, HTCye mail attım GBe geri dönebilir miyim diye. Upgradeler geri dönüşsüzdür dediler.

Bana bir beleş navigasyon söyleyin veya crackli link verin forumdaşlar..

Yanıtlama zamanı:

Ben de standart sensation da ICSten çok da memnun değilim, HTCye mail attım GBe geri dönebilir miyim diye. Upgradeler geri dönüşsüzdür dediler.

Gb ye geri donebilirsin Cenk abi; fakat odinle baglayip download moddan yuklemen lazim. Karmasik ve biraz tehlikeli. :) Beles navi konusunda eve gidince link atarim Cenk abi. :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Yanıtlama zamanı:

Bu konuyu PM/ÖM üzerinden yapalım lütfen...

Katılıyorum. Bu konular hukuki açıdan sıkıntı yaratabilir.. crack'li, ilaçlı, şuruplu programları forum üzerinden paylaşmayalım...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Blackmarket veya Applanet gibi uygulamalar var. Bunlar free market şeklinde çalışıyor. Güvenlik seçeneklerinden google market dışı app yüklemeye izin vermeniz gerekir.

Yanıtlama zamanı:

Bişey olmaz merak etmeyin..Size en fazla kaldır o linkleri derler kaldırırsınız.

Yalnız sensation ekran qHD (960X540 ) olduğundan bazı navigasyon yazılımları tam ekran çalışmıyor.

Ben de crackli sygic vardı. Yalnız bu ICS gelince ne olduysa kapandı ben de marketten güncelledim şimdi haftaya kapanacak.

Blackmarket ve applanet telefonda var ama bulamadım ben dişe dokunur bişey.

Bu arada DNS ayarlarını yapabildim. Bu durumda belki applanetten daha fazla şey bıulabilirm akşam evde bakayım.

Sygicin fiyatı uygun olsa alacağım ama yılda 3 kere kullandığım nav için o para da verilmez.

Yanıtlama zamanı:

Bişey olmaz merak etmeyin..Size en fazla kaldır o linkleri derler kaldırırsınız.

Yalnız sensation ekran qHD (960X540 ) olduğundan bazı navigasyon yazılımları tam ekran çalışmıyor.

Ben de crackli sygic vardı. Yalnız bu ICS gelince ne olduysa kapandı ben de marketten güncelledim şimdi haftaya kapanacak.

Bu arada DNS ayarlarını yapabildim. Bu durumda belki applanetten daha fazla şey bıulabilirm akşam evde bakayım.

Sygicin fiyatı uygun olsa alacağım ama yılda 3 kere kullandığım nav için o para da verilmez.

Bende igo var ama o ekran cozunurlugu icin yok galiba. 4 gibi bulup donecegim sana Cenk abim. :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Yanıtlama zamanı:

Gerek kalmadı Hasan sağolasın...Nette kıyamet gibi varmış zaten şu an indiriyorum

Önce telefondaki Sygici kaldırıp sonra yeni indirdiğimi yükleyeceğim (bu zaten daha önce yüklemiş olduğum versiyon)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Donanım haber forumunda ilgili başlıklarda navi program apk dosya paylasimlari oluyordu. Oralarda arama yaptırın. Ayrıca Android Türkiye ve 444Android siteleri var. Forumlarinda navi paylasimlari vardı.

Yanıtlama zamanı:

maalesef olmadi gene calismiyor. sygicin websitesinden anladigim kadariyla bu versiyon ics ile uyumlu degil. uyumlu versiyon 2 aya kadar cikacakmis.

Yanıtlama zamanı:

maalesef olmadi gene calismiyor. sygicin websitesinden anladigim kadariyla bu versiyon ics ile uyumlu degil. uyumlu versiyon 2 aya kadar cikacakmis.

Cenk abi igo hakkında pm atıyorum. :) Sen kendine uygun çözünürlük apk sını indir var qHD. :)

Yanıtlama zamanı:

Baydığımın farkındayım ama Sygic çok iyidir mümkünse Sygicten devam etmek isterim..

Neyse ben yanlış anlamışım 1-2 aya çıkacak versiyon özel Vodafone ROMlarını destekleyecekmiş yani bana bir faydası yok... Bende olan 10.0 versiyonu ICSi desteklemiyormuş ama Şubatta dağıtılan 11.2.6 versiyonu destekliyormuş. Sağolsun internette cömert çok arkadaş var . Bunları yayınlamışlar . Dün akşam birinden indirdim oldu gibi hem daha yeni bir harita, hem daha hızlı bir navigasyon.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.