Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mynet E-posta ücretli Oluyor ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçen gün maillerime bakarken yanıp sönen uyarı kutucuğu gördüm. Anladığım herhalde oyun vs oynayanlar için paralı üyelik, sandım meğersem komple e-posta ücretli oluyormuş.

Hele sen mynet'e bak. Artık e-posta servisi ücretli olacakmış sanki kullanana kaldıda, para istiyorlar.. hemde yıllık 100 tl 

Kibarca servisi kapatıyoruz diyor amcamlar, hoş hotmail bıçakladı myneti gmail'de gömdü. Game over yani..

2003'ten beri aktif kullanıyorum . 16 sene olmuş mailim var.. Beni hüzünlendirdi lakin yapacak birşey yok diyerek önemli site kayıtlarımı gmaile kaydırdım.. 

okan ali tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hesap veya kkartı ele geçirmek için Spam falan olmasın. 

Ana sayfasında yazmıyorsa inanmayın 

@okan ali

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Önemli maillerimi aktardım gmaile geride kalan bütün maillerimi sildim. Bankalar ve e  devlet ve forumlardaki maillerimi  de gmail olarak güncelledim. Ben 2005 den bu yana myneti kullanıyordum. Artık paralı olunca işi bitti. 

Yanıtlama zamanı:

Oyun tutkunları var mynet in tavlası okeyi filan, yıllardır süren java sıkıntısına rağmen. mail servisini kullananda azalınca belki ordan yolumu bulurum demiştir. eğer öyleyse yazık etmiş kendine

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
21.06.2019 - 17:26 tarihinde, okan ali yazdı:

2003'ten beri aktif kullanıyorum . 16 sene olmuş mailim var.. Beni hüzünlendirdi lakin yapacak birşey yok diyerek önemli site kayıtlarımı gmaile kaydırdım.. 

hesap aktarim araci var her iki seceneginde gmail ve outlookun

hemen bi hesap olustur mailleri alsin iceri 16 degil 26 sene oncesinide arsivlerden bakarsin

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.