Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çakmaklığı Usb'ye Çevirme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Alptuğ Ö. yazdı:

Suat Bey'in dediği gibi montaj aşamalarını da tarif edebilirseniz detaylı şekilde bende sipariş vereceğim.

Kendi aracımda kolçağın arka tarafında yer alan girişi sökmeyi başaramadım. Kırmamak için de fazla zorlamadım. Püf noktası vardır mutlaka

29 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Alptuğ Bey ben olsam bardaklıktaki çakmaklığı esas değiştirirdim ya da ikisini birden. Sattığım focusta çok işime yaramıştı.

Doğan abinin dediği doğru.Focus 3'te bardaklığın ordaki çakmaklığa takmak daha mantıklı.Hemde titanium'da sökmesi çocuk oyuncağı.Bardaklığı sağlamca tutun ve yukarıya doğru asılın.Herhangibir civata falan yok plastik aksamı tutan.Bardaklıkla birlikte çakmaklıkta geliyor yukarıya.Sonrası basit zaten.Çakmaklığı sök,yenisini tak,soketleri tak.

Benim mca kasa olduğu için çakmaklık vitesin yanında.Orada hoş durmayacağı için kolçağın içindeki diğer çakmaklığa takcam.Ama henüz nasıl sökcem bende bilmiyorum.İncelemedim nereyi ne tutuyor.

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 7,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Gözün korksun o zaman abey   

• Mehmet Çallı
    Mehmet Çallı

Elemana Doğan abinin koyduğu fotoyuda gösterde iyice heyecanlansın ?

• suat coşkun
    suat coşkun

Arkadaşlar çakmaklığı usb ye çevirdim.Vites körüğü ve orta konsolun yani bardaklığın  olduğu bölümün sökülmesi yeterli.Yolcu tarafı yan kapağı sökmeye gerek yok.Parçaları sökünce çakmaklığı tutan iki

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı:

Benim mca kasa olduğu için çakmaklık vitesin yanında.Orada hoş durmayacağı için kolçağın içindeki diğer çakmaklığa takcam.Ama henüz nasıl sökcem bende bilmiyorum.İncelemedim nereyi ne tutuyor.

@Semih O. sen hatırlıyor musun?

--2 dakika sonra eklendi--
3 dakika önce, suat coşkun yazdı:

Abi zaten orj çakmaklık kablosundaki soket T şeklinde. Bu usb de paralel. Yani mecbur kendi kablosuyla alıp montajı yapmalısın.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

Bende Spigen'in var aslında.Zamanında bir dünyada para verdim kaliteli olsun diye.Bakma sen bize maksat arabanın bir yerlerini sökelim takalım tatmin olalım :zha:

Mehmet Çallı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, suat coşkun yazdı:

Yok daha neler..Ciddimisin?

Valla gayet ciddiyim. Usta eller sana hissettirmeden bitirir bu işi. Ben Kamera için de bağlantı yapacağım için bir seferde hepsini yapıyım diye açtım yanı.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Usta eller sana hissettirmeden bitirir bu işi

Şirkette elemana siparişi gösterdim,şimdiden heyecanlandı.10 dk sürmez abi dedi.Şimdiden masasında incelemelere başlamıştır..

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, suat coşkun yazdı:

Şirkette elemana siparişi gösterdim,şimdiden heyecanlandı.10 dk sürmez abi dedi.Şimdiden masasında incelemelere başlamıştır..

10 dk 03 sn lik bir video isterim o zaman hahahaha. Sırf çakmaklığın alt kısmına ulaşması için sökülecek parçalar sürer 15dk

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Sırf çakmaklığın alt kısmına ulaşması için sökülecek parçalar sürer 15dk

Aslında açmışken hava iç sirkülasyon motoruna da el atsam diyorum.Aldığım günden beri vızıltıyor..

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, suat coşkun yazdı:

Elemana Doğan abinin koyduğu fotoyuda gösterde iyice heyecanlansın ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Gözün korksun o zaman abey 

IMG-20190323-WA0010.jpeg

• ? abi siz napıyonuz ya . şu focus 4'ün de tasarımına el atsaydınız daha iyi olurdu ?
Yanıtlama zamanı:
54 dakika önce, Haydar Kaya yazdı:

abi siz napıyonuz ya

Bende dağıtacağım,gör bak kim daha iyi dağıtıyor..?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.