Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çakmaklığı Usb'ye Çevirme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, suat coşkun yazdı:

Bende dağıtacağım,gör bak kim daha iyi dağıtıyor..?

Sen bi de teybi sökerken görseydin beni. 5" Navigasyon takıveedim deee.

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 7,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Gözün korksun o zaman abey   

• Mehmet Çallı
    Mehmet Çallı

Elemana Doğan abinin koyduğu fotoyuda gösterde iyice heyecanlansın ?

• suat coşkun
    suat coşkun

Arkadaşlar çakmaklığı usb ye çevirdim.Vites körüğü ve orta konsolun yani bardaklığın  olduğu bölümün sökülmesi yeterli.Yolcu tarafı yan kapağı sökmeye gerek yok.Parçaları sökünce çakmaklığı tutan iki

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
21 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

@Semih O. sen hatırlıyor musun?

Yez. Vites çerçevesi ardından klima paneli sökülecek. Ön taraftaki böyle.

Kolçağın içi için, kol dayamanın altında iki tane plastik kapak var. Bunların altındaki vidalar, sökülecek sonra arka kapak klipslerinden ayrılıp çıkıyor.

Semih O. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Semih O. yazdı:

Yez. Vites çerçevesi ardından klima paneli sökülecek. Ön taraftaki böyle.

Kolçağın içi için, kol dayamanın altında iki tane plastik kapak var. Bunların altındaki vidalar, sökülecek sonra arka kapak klipslerinden ayrılıp çıkıyor.

Teşekkürler Semih. Çin'li arkadaşlarımız ürünü yollayınca dağıtayım biraz.Ama öncesinde ses sistemi , 4 kapı ve bagaja anahtarsız giriş yapcam.Ama yağmurlardan birtürlü arabayı söküp dağıtamadım.Amazonlara döndü memleket bu sene.

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
10.04.2019 - 11:46 tarihinde, suat coşkun yazdı:

Verdik siparişi ninjalara..

Malzeme geldi.Önümüzde ki hafta şirkette ki arkadaşla arabayı dağıtıp montajı yapacağız.

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, suat coşkun yazdı:

Malzeme geldi.Önümüzde ki hafta şirkette ki arkadaşla arabayı dağıtıp montajı yapacağız.

Fotoları bekliyoruz.Ben 9 nisan'da aldım ama daha ses seda yok.Takipli ütünde değil.Beklemedeyim.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar çakmaklığı usb ye çevirdim.Vites körüğü ve orta konsolun yani bardaklığın  olduğu bölümün sökülmesi yeterli.Yolcu tarafı yan kapağı sökmeye gerek yok.Parçaları sökünce çakmaklığı tutan iki alyan vida var.Onları alınca çakmaklık elinizde ve rahat çalışıyorsunuz.Bir önemli uyarı!!Bilmeyenler için söylüyorum.Vites körüğünü sökünce alt köşelerde iki adet alyan vida göreceksiniz.Vidalar yan ve dipte konumlanmış.Yani dik konumda durmuyor.İnce bedenli bir tornavida kullanırsanız daha iyi olur.Çünkü yan konumlandığı için vida üzerine alyan ucunu getirmek zor oluyor.Mesela biz geri toplarken vidayı düşürdük ve tekrar göğüsü sökmek zorunda kaldık.Onları sökmeden sakın orta konsolu çıkartmaya çalışmayın,konsolun tırnaklarını kırarsınız.Vidaları sökün,vites bölümün hafif yukarı kasın ve orta konsolu alın.Çakmaklığı yuvasından çıkarmak biraz zor oldu.Yukarı gelmesin diye saçma sapan bir plastik tutamaç yapmışlar.Yan keski ile plastikleri parçalayarak çakmaklığı parçadan kurtardık.Elektiriği bağlaması çok kolay.Orjinal rölesini kesip aldığınız parçanın kablosunu da direk bağlayabilirsiniz ya da orjinalliği bozulmasın derseniz,kablo ucuna soket takarak orjinal röleye montajı yapabilirsiniz.Ben öyle yaptım.Bizim montaj yaklaşık 40 dakika sürüdü.Vidayı düşürmeseydik daha kısa sürerdi.Fotoları paylaşırım birazdan.

--7 dakika sonra eklendi--

20190514_141259.thumb.jpg.639f722ae36d04052c8401f6ecab6da6.jpg

20190514_142009.jpg

20190514_135118.jpg

20190514_143158.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.