Mustafa Şen. Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2019 Merhaba Focus MCA Titanyum da otomatik uzun far aktif edilebilir mi? Donanımda değişiklik veya ilave gerekir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Tekno paket ile gelir aktif edilemez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Kamera lazım, F1FT 19H406-AH gibi https://allegro.pl/kamera-radar-ford-focus-f1ft-19h406-ah-i7512858577.html Hazır kamera gelmişken şerit takip sistemi ve trafik levhası tanıma da eklenir belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Hepsi mümkün. Yakup'un bahsettiği kameraya ilaveten, ön camın da değişmesi gerekli. İlave bir kaç trim ve elbette ek tesisat gerekli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Bir saat önce, Murat Kav. yazdı: Hepsi mümkün. Yakup'un bahsettiği kameraya ilaveten, ön camın da değişmesi gerekli. İlave bir kaç trim ve elbette ek tesisat gerekli. Ben de ön camı çatlak nedeniyle değiştirmeyi düşünüyordum. Hazır değiştirecekken bu parçayı alıp, gerekli parçaları tedarik edip yapılabilir gibi. Kafamı tek kurcalayan sorun işlemler bittikten sonra aracın yazılımını nasıl değiştireceğiz? Otosan Yardımcı olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Otosan yardımcı olmaz. Servisler de normal şartlarda yardımcı olmazlar. Ancak bu işi yapabilecek serviste ya da servis harici ustalar var. Forscan vb programlarla siz de aktif edebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 bixenon farlar hcm far modülü sağ iç lastik içinde bulunan açı sensörü arka dingilde bulunan yüksekslik sensörü ön camda bulunan kamera gerekli tesisatları çekip bağlantılarını yapıp forscan veya ıdsle beyinden bütün aayrları tekno paketli araçtaki şekle çevirip çalışır .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Otomatik uzun far için xenon şart değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Otomatik uzun far için xenon şart değil. +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Halojen farlı mondeo titaniumlarda standard uzun far asistanı var diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Evet Xenon gerekli değil benim halojen far ve otomatik far var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağdaş Korkmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Ben de ki aracın ön camında bir sürü göz var. 35Km kadar ani firen de yapıtı bir kaç kere. Farları halojen uzun farları otomatik yaktığını görmedim şimdiye kadar. Açılması için istanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 53 dakika önce, Çağdaş Korkmaz yazdı: Ben de ki aracın ön camında bir sürü göz var. 35Km kadar ani firen de yapıtı bir kaç kere. Farları halojen uzun farları otomatik yaktığını görmedim şimdiye kadar. Açılması için istanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı ? Profildeki araç bilgileriniz yetersiz, verdiğiniz bilgiler de. Aktif şehiriçi güvenlik sisteminin olması her koşulda bu özelliğin olduğunu göstermiyor. Öncelikle aktif edilmesi lazım daha sonra da aydınlatma olmayan bir yola girmeniz gerek. Sırf bunun için İstanbul'da 100 km yol değiştirmeye gerek yok, size yakın orman yollarına falan gidebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Şen.
Merhaba
Focus MCA Titanyum da otomatik uzun far aktif edilebilir mi?
Donanımda değişiklik veya ilave gerekir mi ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap