Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424866 selamlar arkadaşlar. aracım 2012 Ti-VCT HB 1.6 ---- araç vitesteyken frene köklemem gerekti tabi debriyaja basamadan!!! normal olarak araç stop etti. sonra çalıştırdığımda aracın ışıklarında sorun oluştu. otomatik far ayarındayken akşam üzeri far devreye girdiğinde göstergeyi okuyamayacak kadar kısılıyor. otomatik farı devreden çıkardığım zaman ışık çok güzel yanıyor (tabi far yanmıyorsa) farı yaktığımda yine göstege okunmayacak kadar kısılıyor. çözümü konusunda yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. resimleri paylaşıyorum. (arıza lambası başka sebepten yanıyor!) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424869 Şuraya bi bakar mısınız Düzelirse haber verin lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl Yazar comment_424872 şimdi uyguladım gösterdiğiniz çözümü... far ayarı açıldı ancak yine far kapalıykenki şiddetinde değil gösterge ışıkları. yazılımsal bir sıkıntımı var acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424873 1 dakika önce, Ömer Kaan Mete yazdı: şimdi uyguladım gösterdiğiniz çözümü... far ayarı açıldı ancak yine far kapalıykenki şiddetinde değil gösterge ışıkları. yazılımsal bir sıkıntımı var acaba? Bilmiyorum, gösterge bile arızalanmış olabilir. Yaşayan varsa yazar, bekleyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_424947 Normalde de far açıldığı zaman göstergelerin ışıkları kısılıyor diye hatırlıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425184 Far açıkken getirilen en parlak ayar bile far kapalıykenki halinden daha sönüktür. Bu her otomobilde böyledir. Yani herşey normal. Endişelenmenize gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 20179 yıl comment_425831 Haziran 18, 20179 yıl Veysel Çeliik tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın