Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Suv?

Featured Replies

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 5,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• üç haftadır 2018 dizel otomatik kuga kullanıyorum bi otomobil konforundan fazlasını sunuyor, virajlarda bile çok güven veriyor, daha önce patrona suv bakarken nissan qasqhai test etmiştik onun süspans

• suat coşkun
    suat coşkun

Vergi?

• Zafer Yusoğlu
    Zafer Yusoğlu

Bu dedikleriniz hep varoş jipi. Bi arkadaş demişti varoş jipi diye fırsatını bulmuşken kullanayım dedim. ?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Honda CRV

Neyse araçlar arasında sınıf ayrılığı yapmayalım.Halkı kin nefret ve sınıf ayrımı yapmaktan forumdan uzaklaştırılmayalım.Bütün araçlar candır?

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, suat coşkun yazdı:

İX35 ve Sportage için genellikle böyle söylenir..

Hiç duymamıştım ama şimdi çevremde bunlara sahip olanları gözümün önüne getirince hak verdim. ?

Yanıtlama zamanı:

Wuhuu ne gömmüşsünüz araçları:):)

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Suv gelecektir. Hatta şimdi zamandır ? Kuga, kaşkayın üstünden atlar. Dış tasarım hariç.

Yanıtlama zamanı:

Crossover dimi? Bi ben sevemedim şu araçları. Halbuki en çok bana lazım. Rize de yaşamadan dolayı diyorum. Ama dibi sürtsede direksiyonu soyulsa da genede focus diyom ben. ?

Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yalnız bunların hiçbiri suv değil ? 

Ford'unkiler SUV ? Kaşkay SUV değil. O aslında MK4 focus active versiyonuna daha yakın, o nedenle kesinlikle crossover.

suv.jpg

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

kuga focus üzerine değil mi?

Bilmem. Hafif arazi aracı işte, light arazi de diyebilirz ? 

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yalnız bunların hiçbiri suv değil ? 

İşte "kral çıplak" diyen sevgili arkadaşım ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kaşkai nin suv olmadığı doğrudur. Lakin halk arasında jip diye geçiyor. Maksat dağa taşa vurmak değil aracı. Yüksek olsun. Ekonomik olsun, görünüş olarak büyük görünsün diyenlerin tercihidir. Para sorun olmasa  x5, land cruser, q7 yada xc60 gibi araçlar varken bu tip araçlara selam bile vermez insanlar. Halk tipi çakma jip denilen olay sıfırı 150-160 bin bandında olanlardır. Ve bunlar şehiriçi için tasarlanan modellerdir.. Banada bu tarz lazım, günü geldiğinde kuga ile kaşkai arasında ciddi bir ikilem yaşayacam gibi. Bugün için gönlümdeki tercih oranı, kuga%60.kaşai%40. Hayırlısı olur inşaallah.. 

Serkan erden tarafından düzenlendi
Hata

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Murat Kav. yazdı:

Bilmem. Hafif arazi aracı işte, light arazi de diyebilirz ? 

öyle olması lazım, buda onu crossover yapıyor ?

aslında crossover-SUV ayrımı net belli değil ancak genel kanı kendine ait platformu/şasesi olan SUV, ortak kullanan crossover.

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

öyle olması lazım, buda onu crossover yapıyor ?

aslında crossover-SUV ayrımı net belli değil ancak genel kanı kendine ait platformu/şasesi olan SUV, ortak kullanan crossover.

Focus ile ortak olan c-max. Eski kuga öyleydi ama, MK2 Kuga, Amerikan Escape'in devamı.

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Focus ile ortak olan c-max. Eski kuga öyleydi ama, MK2 Kuga, Amerikan Escape'in devamı.

wikiye göre tam tersi. yani ford avrupa c1 platformu üzerine kuga yapmış, Amerikaya da one ford kapsamında Escape olarak satıyormuş. güncel kuga ve güncel escape %80 aynıymış. wiki ne kadar doğru bakmadım, çokta önemli değil aslında en azından bugün suv ve crossover içiçe geçmiş durumda ve iki terim arasında kesin ayrım yok. bu konuda şimdiye kadar izlediğim en mantıklı video sekizsilindir in videosu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.