Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracıma bu güne kadar hiç yağ değişimi öncesi temizlik katısı yaptırmadım. Artık KM'si 195.000 olduğu için bir temizlik şart diye düşündüm.
Youtube'da mazot / yağ karışımı gibi şeyler yapanlar görsem de bana pek zekice gelmedi.
Liqui Moly Engine Flush veya Würth Motor iç Temizleyici gibi ürünleri alıp yağ değişmeden önce yağa katıp 10 dk rölanti çalışması sonra yağı değişiyorlar.
Karterde ki ve iç taraflardaki kalıntıları falan temizlediğini iddia ediyorlar.
En iyi temizleme için önereceğiniz marka ve yöntemleri öğrenmeye ihtiyacım var.
Muhtemelen bu hafta sonu yağı değiştireceğim.
Bir de, alt takımcı şanzıman yağına dokunmayalım dese de, arabadaki tüm yağları ve sıvıları değiştirmek istiyorum bu bakımda..
"Manuelde Şanzıman yağına dokunmayın" lafı bana şehir efsanesi olarak geliyor.. Doğru mudur?
Soru
Furkan Çiçek
Merhabalar,
Aracıma bu güne kadar hiç yağ değişimi öncesi temizlik katısı yaptırmadım. Artık KM'si 195.000 olduğu için bir temizlik şart diye düşündüm.
Youtube'da mazot / yağ karışımı gibi şeyler yapanlar görsem de bana pek zekice gelmedi.
Liqui Moly Engine Flush veya Würth Motor iç Temizleyici gibi ürünleri alıp yağ değişmeden önce yağa katıp 10 dk rölanti çalışması sonra yağı değişiyorlar.
Karterde ki ve iç taraflardaki kalıntıları falan temizlediğini iddia ediyorlar.
En iyi temizleme için önereceğiniz marka ve yöntemleri öğrenmeye ihtiyacım var.
Muhtemelen bu hafta sonu yağı değiştireceğim.
Bir de, alt takımcı şanzıman yağına dokunmayalım dese de, arabadaki tüm yağları ve sıvıları değiştirmek istiyorum bu bakımda..
"Manuelde Şanzıman yağına dokunmayın" lafı bana şehir efsanesi olarak geliyor.. Doğru mudur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap