Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gökmen Adıman

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gökmen Adıman Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İSTANBUL
  • Arabam:
    12 FOCUS III
  • Meslek:
    ATÖLY.DANŞ.FORD
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

313 profil görüntüleme

Gökmen Adıman's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

21

Toplam Beğeni

  1. Sadece benzinli araçlar İçin geçerli. Kuru tip diye tabir edilen kavrama sistemi için. Dizellerde kronik bir sorun yok.
  2. Sorun kavrama sisteminde. Şanzımanda sorun yok. Bununla alakalı uzunca bir yazı paylaştım. Luk bu işin içinden çıkamadı. Bu araca binecekseniz trafiğe girmeyeceksiniz. Başka yolu yok...
  3. Daha önce kullanmıştım.. https://www.autoprofi.com.tr/protec-motor Kaliteli bir ürün..
  4. Geçmiş olsun. Garanti den yararlanabildiniz mi ?
  5. Rica ederim. Ampul değişimi için sökülen kapakları mutlaka kontrol edin.
  6. Merhaba , Gördüğüm kadarı ile farın bağlantı noktası ki boşluk normal , tam sıkıldığında oturması gerekiyor. Herhangi bir çatlak v.s görülüyor mu ? Farın arkasında bulunan kapaklar yerine tam oturmuş mu kontrol ediniz. Fön Makinesi ile buğu alabilirsiniz.
  7. Kaçağın bulunduğu yeri , sprey ( Balat’a) ile temizleyip tekrar kontrol ediniz. Resimde terleme olarak gözüküyor fakat arkaya doğru ne kadar gittiğine bakılmalı. Bir fener yardımı ile bakılabilir.
  8. IDS bağlantısı yapılıp bakılması gerekiyor..
  9. Vakit kazanıyor ve kolayına geliyor.. Başka bir nedeni yok.
  10. Hımm. Sesi duyabilsek iyi olurdu. Buradan söyleyebileceğim , turbo hortumlarının kontrol edilmesi , buna hava filtresi borusu da dahil olsun. Araca işlem yaptıkları bölgedeki hortumları daha dikkatli kontrol etmek gerekiyor.. örneğin ; kelepçe tam sıkmaz boşluk bırakır veya tam oturmaz kaçak olur sebebiyet verebilir.
  11. Merhaba , Gaza bastığınızda ses tam olarak nereden geliyor , sadece 1500 d/dk mı geliyor. Siren sesi dediğiniz uğultu ile karışık bir ses mi ?
  12. Şöyle söyleyeyim. Almanya’ya gittiğimde bir bayiden merak edip fiyat almıştım. Kavrama Ünitesi , 2 çatal ve bilyasına 960 Euro demişlerdi..
  13. Kronik bir problem yok , 2 araçta volan arızası oldu sadece oda 1 tanesinde start-stop esnasında vurma yapıyordu diğerinde ise ilk kalkış ve sürüşte ufak bir sarsıntı oluyordu. Genel anlamda sorunsuz diyebiliriz. Değişince problem düzeldi. Birde şanzıman plastik karteri koruyucu kapak var oradan terletme yapıyor ama hepsinde görmedim. --7 dakika sonra eklendi-- 1.5 tdci olduğunu söylediğiniz iyi oldu. plastik koruyucu karter üzerinde terletme olan böyleyi temizleyip bir süre daha sürünüz aynı şekilde devam etmesi halinde yetkili servisten müdehale edilmesini isteyiniz. İyi niyet kapsamında destek isteyiniz. Not; Bariz sızıntı , kaçak olsaydı damla şekline dönüşüp etrafını tamamen ( rüzgar ) yardımı ile yağladır.
  14. Sızıntı , damla şeklindemiydi. Yada terleme şeklindemi. Daha önce bu şanzımanlarda dışarıya doğru kaçak görmedim. İç keçenin kaçırdığını gördüm ama o kavramaya bulaşıyor ve olduğu noktayı yağlıyordu..İç kısımdan dışarı vermesi ? detaylı bakmak gerek. Foto olsaydı daha doğru yorumlayabilirdik. Kaçak miktarını görmek gerek , ayrıca bulunduğu noktayı temizleyip tekrar sürüp tespiti doğru bir şekilde yapmak gerek. Şu şartta garanti yok ise destek almak bir hayli zor. Kavrama ve diğer parçalara garanti süresi yukarıda belirttiğim gibi. Aynı şeyi şanzıman İçin söyleyemem.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.