Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sinan ÖZ

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sinan ÖZ Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Çankırı
  • Arabam:
    '14 Focus 1.6 TDCİ Titanium SP
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Sinan ÖZ's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Boşluk farın alt tarafı biraz dengesiz sıkılmış. ondan olabilir. tam olarak ilgilenemedim. dediğiniz gibi o açıklık kapanabilir. herhangi bir çatlak göremedim. ilginiz için teşekkür ederim.
  2. Arkadaşlar merhaba. Forumda arattım bulamadım. Varsa eğer benzer konu adminler silebilir. Aracımın sağ ön farında havalar soğuduğu zaman su toplanması oluyor. 1. resimde görülebilir. Havalar sıcak olduğunda böyle bir problem yok. Havalar biraz soğuyunca veya yağmur vb. olduğunda böyle oluyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Çözüm olarak ne önerirsiniz? Farı kendim nasıl temizleyebilirim? Buharlaşma neden oluşabilir? 2. resimde attığım yerde bir açıklık var. Yerini işaretledim. Kaputun altında radyatöre yakın olan yerde. Oradan olabilir mi? Farı biraz fazla sıkmışlar gibi. Boşluk ondan oluşmuşa benziyor. Şimdiden teşekkür ederim.
  3. bende öyle düşündüm ama yinede bir şüphe oluşuyor insanda. Araç altından baya damlattı. Dediğiniz doğru. Açıkçası klima kapalıyken kullandıktan sonra altına bakmadım hiç. Akıntıyı gördükten 3-4 saat sonra ve sonraki zamanlarda o akıntıyı göremedim.
  4. Arkadaşlar merhabalar. Forumda arattım ama bulamadım. Eğer konu varsa admin arkadaşlar bu konuyu silebilirler. Aracım 2014 focus III 1.6 tdci titanium smart paket. geçen gün yaklaşık 250 km.lik uzun yol yaptım. Klima yolculuk boyunca açıktı. Yolculuk bittiğinde, aracı park ettiğim yerde araça altında ıslaklık gördüm. Dikkatli bakınca; aracın alt kısmından damladığını gördüm. Damlayan sıvı yağ veya antifrizli su şeklinde değildi. Berrak bir suydu. Biraz zaman geçmesini bekledim ama şansıma yağmur yağdı. Her yer ıslandı haliyle. Akıntıyı daha sonra da takip ettim. Kesilmişti. Klima çalışmasından dolayı olabileceğini düşündüm. Antifrizli suda bir eksilme yok. Başına böyle bir olay gelen oldu mu? Düşündüğüm gibi klima çalışmasından dolayı olabilir mi?
  5. Merhabalar. Malum kış aylarındayız. Havalar bizim bölgede oldukça soğuk gidiyor. Dizel motorların benzinli motorlara göre daha geç ısındığı söylenir. Ama araç kullanımından dolayı da hararet yükselmiyor olabilir. Havalar sıcakken aynı yolda giderken kısa sürede hararet 90 derece geliyor ve orada kalıyor. Kışın aynı yol şartlarında çoğu zaman 90 dereceyi bulmuyor. Bulsa bile mesela yokuş aşağı inerken hararet düşüyor. Sıkışık trafik durumunda veya yokuş çıkarken tekrar 90 dereceye geliyor. İklim şartlarından dolayı böyle olabileceğini düşünüyorum. Belki de düşündüğünüz gibi başka sorunlar da olabilir. Daha önceki aracım benzin&lpg'li idi. Kışın aynı hararet durumu ondada olurdu. Hatta yazın çok kısa sürede lpg'ye geçerken, kışın araç tam olarak ısınmadığı için 20-30 km benzinle gittiğimi bilirim.
  6. İlginiz için teşekkürler. Genel anlamda fordetis'e kayıt olmanın herhangi bir getirisi oluyor mu? Sadece bilgi görüntülemeye mi yarıyor?
  7. Merhabalar. Fordetis' ten şasi no ile sorgulama yaptığımda sadece kısacık bir bilgi çıkıyor. Acaba detayı ben mi bulamadım? Yada yanlış birşey mi yaptım? Sayfa başında verilen link çalışmıyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.