Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vodafone'a Geçtim Pişmanım.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Firmayı methetmek için söylemiyorum.
Bende epey  zamandır Vodafone kullanıyorum, memnunum.

Turkcell bana göre gereksiz pahalı.

Telekom'un işletme mantığına girmiyorum bile.

 

1000Dk her yöne telefon.

Aylık 3 GB internet

1000 Sms.

Ve bu kotalar kullanılmaz ise, 1 ay sonraya devredebiliyor.

27,23 TL ödüyorum.

Bana uygun geliyor.

Kızım da Turkcell var, bana göre neredeyse 2 kat ücret ödüyor.

Mustafa Nartkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben de vodafone dan memnunum. Birkaç ay önce geçtim. 

Devreden uyumlu 5 tarifem var. 5GB , 1000 sms, 750 dk. Kullanmadığım kısım öbür aya devrediyor. 29 TL . 

Çekim alanı turkcellin azcık gerisinde , bir önceki operatörüm olan TTden ileride. 

  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben de türk telekomdan vodafone geçtim internet baya kötü. Turkcell alanının en iyisi fakat en pahalısı.

  • 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2019 yılında tariflere iyi zam gelmiş. Tabi bunda 1 Ocak 2019 itibarıyla elektronik yayınlardaki KDV oranının %1’den %18’e yükselmesinin payı da büyük.

 

Şuan türkcell tarafında en uygun tarife  Lifecell UP 5 görünüyor. Yıllık abonelik fiyatı 51 TL/Ay olup tarife kapsamında;

•750 dk heryöne

•100 sms

•5GB internet

•Seçeceğin 1 uygulama (youtube, spotify, facebook, whatsapp vs) için 5GB

•25 GB (TV+’ta geçerli 5 GB, Fizy’de geçerli 5 GB, Lifebox'a özel 5 GB, Dergilik’te geçerli 5 GB, Yaani'de geçerli 5GB)

•1000 dk BİP’ten her yöne

 

Yalnız bu lifecellin turkcell’den farklı olarak şöyle bir ayrıntısı var; “Paket içerisinde verilen internet faydasının 4.5G şebekesinde üst hız limiti 100 Mbps, 3G şebekesinde üst hız limiti 63.2 Mbps olacaktır. Önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır.”

 

Bir senedir lifecell kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım açıkcası. Belki çok kalabalık ortamlarda 2.öncelik olması sıkıntı yaratabilir.

 

Bir de Lifecell UP 7 diye bir tarife var. Üsttekinden  farklı olarak interneti 7 GB, fiyatı 61 TL/Ay.

 

Bu fiyata yakın Vodafone tarafında Red 7 tarifesi var, yıllık abonelik fiyatı 49 TL/Ay. 

•1000 dk heryöne

•250 sms

•7 GB internet

•Red ayrıcalıkları

 

Türk telekoma tarafında ise Prime tarifeler 35 TL/Ay’dan başlıyor. Hiç kullanmadım, pişman olmak istemiyorum. Geçen yıl vodafone red’den lifecell’e geçince internet hızı konusunda memnun olmuştum.

 

Türkcell Platinium tarifeleri hiç yazmadım çünkü 100 TL/Ay’dan başlıyor.

 

Sonuç olarak bu sene de lifecell ile devam etmek en mantıklı seçenek görünüyor.

Yanıtlama zamanı:

instagram youtube kullanıyorsanız vodafone'un sınırsız paketleri var. Kliltlenmiş trafikte pinç izlemek standart bir hareket oldu benim için. Turkcell'de böyle hareketlerde bulunduğumda kota yetmediğinden fatura katlanıyordu.

  • 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
7.07.2018 - 12:47 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Ben yıllardır Turkcell kullanıyordum geçen yaz Vodafone RED'e geçtim, birçok yan kampanyası işime yaradığı için. 10 gb internete de alışınca şimdi Turkcell'e dönmeye çekiniyorum, Turkcell'i arayıp teklif isteyeceğim yeni ve çok eski kullanıcı adına. İnternet hızında Turkcell muazzam ilerde (3G ile) ve interneti fazla kullanma konusunda da Turkcell cömertti. Bu, kayda değer mi tartışılır. 

İki yılın ardından bu sefer Vodafone avantajlı paket sunmadığı için Turkcell'e dönüyorum hatta döndüm sim kartı takma zamanını bekliyorum ?

Eski tarifem 10 gb 49 liraydı, RED10

Yeni tarifem 15 gb 59 lira, Lifecell Sarı günler kampanyası. Bugün yarın bu paket devam ediyor olacak sonra bitiyor, düşünen varsa geçebilir bence makul fiyat Turkcell için.

Yanıtlama zamanı:

Çok iyimiş... vodafoneda 75 veriyorum galiba 15 gb ama instagram falan ücretsiz...

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Onur Sezgin yazdı:

Çok iyimiş... vodafoneda 75 veriyorum galiba 15 gb ama instagram falan ücretsiz...

Bunda da ıvır zıvır (Facebook ve Twitter’da geçerli 2 GB gibi) var da onları pek sallamıyorum çünkü bu paket her türlü yeter.

  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

 

17.06.2019 - 13:31 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Turkcell'e dönüyorum hatta döndüm

Turk telekom kisiye ozel kampanya 15gb 1000dk 34.9tl. Turkcell'den gectim bariz bi sekilde Turkcelldeki net daha iyiydi sozlesme bitiminde Turkcell'e donecegim bende 

Yanıtlama zamanı:

Ben 2 ay önce Türk Telekoma geçtim.Çok memnunum.Sinop/Türkeli civarı sıkıntı yaşarım diye korktum ama köylerde bile internet bağlantım kopmadı.Turkcelle de kişiye özel tarife yaptıkları için kızdım.Ofis arkadaşıma yanı başımda telefon açıp bana 60 tl ye verdikleri paketi 40 tl ye teklif edince aboneliğimi sonlandırdım.

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

lifecell 

İnceledim,Turkcell insafa gelmiş gibi.Gayet güzel bir paket.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.